Prezantojmë
partnerët tanë

Një grua me shpinë anon përpara për t'i dhënë dorën një burri. Një burrë tjetër qëndron pas tij duke i buzëqeshur gruas.

Fuqia e partneriteteve

Ndërmarrje të mëdha globale. Tregtuesit e pavarur të softuerëve. Partnerët tanë të zgjedhur me kujdes ndihmojnë që idetë dhe inovacionet tona të vijnë në jetë. Harduerët. Softuerët. Implementimi. Integruesit tanë i transformojnë produktet në zgjidhje “end-to-end”.

Aleancat strategjike

Ne bashkëpunojmë me emrat më të dëgjuar në biznes për t’i sjellë zgjidhjet e klasit botëror në treg, me shpejtësi.

IBM

Duke krijuar Hybrid Cloud. Duke përdorur ekspertizën AI për të sjellë inovacionin e ndërmarrjeve. Duke lidhur pajisjet e aktivizuara për Samsung 5G dhe sigurinë me transformimin dixhital të IBM. Këto janë vetëm disa prej pikave kryesore të bashkëpunimit tonë prej disa dekadash me IBM. Duke gërshetuar teknologjitë e reja me nevojat e shoqërisë, ne ofrojmë zgjidhje që ndihmojnë kompanitë të mbrojnë mirëqenien dhe sigurinë e punonjësve të tyre nëpër shumë industri nga shërbimet financiare, deri te energjia, kujdesi shëndetësor dhe prodhimi.

Një ndihmës femër ulet pranë një viktime duke përdorur një smartphone Samsung. Një logo e errët dhe e bardhë e IBM është mbi imazhin.

Microsoft

Zgjidhjet e integruara të Microsoft Office 365 ofrojnë aplikacione produktiviteti të tilla si OneDrive, Outlook and Your Phone, në duart tuaja, direkt nga kutia. Edhe Word, Excel dhe PowerPoint.

Funksionet e reja push-to-talk me Microsoft Teams mundësojnë komunikim të qartë kristal përmes resë kompjuterike në Galaxy XCover Pro. Ky bashkëpunim është gjithashtu forca drejtuese pas përvojës së Windows Virtual Desktop me Samsung DeX.

Microsoft

CISCO

Samsung dhe Cisco kanë krijuar partneritet për ta bërë të ardhmen e punës të pandërprerë.
Ne i kemi optimizuar pajisjet celulare të Samsung për rrjetet Cisco, kemi ndihmuar standardet e industrisë dhe i kemi testuar ato për përvojën më të mirë, si me Galaxy S10, pajisja e parë Wi-Fi 6.

Për bashkëpunim për ndërmarrje, kemi pasuruar Webex Meetings me Samsung DeX dhe mund ta kthejmë çdo ekran në një hapësirë produktiviteti për të punuar, për t’u takuar dhe për të shkëmbyer idetë.

Një burrë në një tren shikon jashtë ndërsa mban një smartphone. Një mbulesë e errët dhe logoja e bardhë e Cisco janë vendosur mbi imazh.

Shpikim të nesërmen


Pajisjet e Samsung nuk qëndrojnë asnjëherë në vend.
Inovacioni i pafund nga treguesit e pavarur të softuerëve na mban gjithnjë të ingranuar.

Samsung Knox Partner Program

Nxisni zhvillimin inovativ të produktit dhe rrisni volumet e shitjeve në hapësirën B2B me Knox Partner Program. Ai ju armatos me burimet që ju nevojiten për të përfituar nga veçoritë dhe funksionet e pajisjes, duke përfshirë platformën e sigurisë Samsung Knox me akses të drejtpërdrejtë në Samsung Knox API, mbështetjen falas për zhvillim dhe burimet e shitjeve dhe marketingut.

Një burrë është fotografuar i ulur, duke shikuar gruan në të majtë të tij e cila është jashtë vëmendjes ndërsa mban laptopin e argjendtë në prehrin e tij.