SAMSUNG PER KOMPANITE START-UP
SAMSUNG PER KOMPANITE START-UP


Samsung për kompanitë
start-up

᠎

Bëjeni kompaninë tuaj start-up një sukses me Samsung

Ndërtimi i një biznesi nga fillimi është i vështirë. Pajisjet dhe zgjidhjet e Samsung, të projektuara për bizneset në rritje të shpejtë, e bëjnë atë më të lehtë.

Vlerat e Samsung

ÇDO HAPËSIRË ËSHTË VEND PUNE

Armatosuni me Samsung dhe zyra juaj do të jetë kudo. Ekzekutoni pa ndërprerje mes pajisjeve me përvojën si në kompjuter të Samsung DeX në telefonin tuaj. Nënshkruani mundësi të reja me Note me S Pen. Dhe ndryshoni ekranet sipas nevojës për të qëndruar të fokusuar.

ZBULONI PAJISJET
Çdo hapësirë është një vend pune

Caktojmë standardin e sigurisë

E integruar në harduerin dhe softuerin e pajisjeve që nga fillimi, Samsung Knox e mbron pajisjen tuaj nga minuta që ajo ndizet. Me një siguri me shumë shtresa të nivelit ushtarak*, ai e mbron informacionin tuaj më delikat nga softuerët keqdashës dhe kërcënimet.

Më pas vjen Secure Wi-Fi** që enkripton trafikun e internetit në dalje dhe çaktivizon monitorimin e aplikacioneve për të rritur sigurinë e rrjetit. Secure Folder për të ruajtur skedarët. Samsung Pass ju jep mundësinë të identifikoheni në pajisje dhe aplikacione me shpejtësi dhe me efikasitet përmes vërtetimit biometrik.

ZBULONI KNOX

*Samsung Knox ka plotësuar me sukses kërkesat rigoroze të sigurisë të përcaktuara nga qeveritë dhe ndërmarrjet më të mëdha në botë, duke u dhënë përdoruesve të biznesit një zgjidhje të mirë për cilësinë celulare. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Mund të mos aplikohet për pajisje të caktuara. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices.
**Disponohet vetëm nëse mbështetet Wi-Fi 6, dhe mund të kërkojë tarifim shtesë.

Siguria e telefonit Samsung Knox në telefonin celular për biznesin me enkriptimin Wi-Fi dhe mbrojtje biometrike Samsung Pass

*Samsung Knox ka plotësuar me sukses kërkesat rigoroze të sigurisë të përcaktuara nga qeveritë dhe ndërmarrjet më të mëdha në botë, duke u dhënë përdoruesve të biznesit një zgjidhje të mirë për cilësinë celulare. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Mund të mos aplikohet për pajisje të caktuara. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices.
**Disponohet vetëm nëse mbështetet Wi-Fi 6, dhe mund të kërkojë tarifim shtesë.

Konfigurimi në çast

Pajisjet Samsung funksionojnë ashtu si ti: shpejt. Përfitoni nga konfigurimi. Aplikacioni ynë Smart Switch e transferon gjithçka me lehtësi, në mënyrë të sigurt dhe me shpejtësi nga pajisja juaj e vjetër te pajisja juaj e re Samsung. Ju mund të filloni menjëherë punën me aplikacionet thelbësore si Office 365, OneDrive* dhe Samsung Pass gjithçka gati të përdoret direkt nga kutia. Dhe ja edhe ndryshimi i mirëseardhjes. Karikues universalë, tastiera dhe aksesorët e tjerë u përshtaten pajisjeve Samsung.

ZBULONI PAJISJET

*Disa programe mund të kërkojnë tarifime shtesë.

punonjës në distancë që përdor për punë tabletin për biznes të Samsung

*Disa programe mund të kërkojnë tarifime shtesë.

Histori të kompanive start-up që frymëzojnë

Takohuni me sipërmarrësit që ndërtojnë bizneset e tyre me Samsung

Smartfonë të gatshëm për biznes

Nga start-up në scale-up, ju prezantojmë pajisjet e projektuara për t'ju mbështetur në udhëtimin tuaj.