Multi Split

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

MULTI SPLIT (FJM)

Sistemet Multi Split pa zhurmë dhe me efikasitet energjetik ofrojnë kondicionim të optimizuar për përdorime në ambiente më të vogla. Dizajni i tyre me peshë të lehtë e kompakte, si dhe adresimi automatik me një buton të vetëm mundësojnë instalim të lehtë dhe me kosto të ulët.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Multi Split

Për ambiente të jashtme

Gama e plotë e sistemeve tona klimatike

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionim Zbulues produktesh Zbuloni gamën e plotë

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.