Multi Split, kanalinë

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Komoditet gjatë të gjithë vitit

Sistemet klimatike të tubacioneve "Samsung" janë krijuar për funksionuar më së miri në çdo lloj moti, duke ju ofruar komoditet gjatë katër sezoneve.

Qarkullim optimal ajri, dizajn i lehtë në peshë

Tubi i hollë "Samsung" vendoset prapa tavanit, duke i siguruar dhomës kontroll klimatik të qëndrueshëm dhe efikas në mënyrë diskrete. Montimi dhe mirëmbajtja realizohen lehtë falë përmasave dhe peshës së tij kompakte - më e lehta në industri.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë Tubacion

Mbulim i gjerë në hapësira më të mëdha

Tubacioni MSP i "Samsung" siguron operim të fuqishëm dhe njëkohësisht pa zhurmë me kontrollin statik të presionit të jashtëm. Presioni i tij i jashtëzakonshëm statik mundëson një mbulim të gjerë, duke sjellë rritje të qarkullimit ajrit në zona të gjera.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Tubacion MSP

Zbuloni gamën e tubacionit

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Gamë tubacioni

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.