Multi Split, njësi e jashtme

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Komoditet kompakt

Sistemi "Samsung Free Joint Multi (FJM)" kombinon efikasitetin dhe qëndrueshmërinë për të ofruar një performancë të jashtëzakonshme në një dizajn që kursen hapësirë.

Ftohje efikase për hapësira të vogla

Sistemi i ftohjes është i optimizuar në mënyrë të përkryer për banesa dhe ndërtesa më të vogla. Dizajni i tij me peshë të lehtë e kompakte, si dhe adresimi automatik me një buton të vetëm mundësojnë instalim të lehtë dhe me kosto të ulët.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Multi Split Njësi për ambiente të jashtme

Performancë e lartë, qëndrueshmëri e shkëlqyer

Me teknologjinë e tij të avancuar të kompresorit, "Samsung FJM" ofron performancë të ekuilibruar për besueshmëri të lartë. Sistemi "FJM" pajtohet plotësisht me rregulloret e reja të BE-së për një performancë akoma më efikase.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Multi Split Njësi për ambiente të jashtme

Zhurmë minimale për komoditet maksimal

Me izolimin e tij superior dhe dridhjet e ulëta, sistemi FJM krijon një ambient pa zhurmë dhe të qetë nga nivelet shqetësuese të zhurmës tipike të sistemeve standarde klimatike.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Multi Split Njësi për ambiente të jashtme

Zbuloni gamën FJM për ambiente të jashtme

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e plotë Gama Multi Split për ambiente të jashtme

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.