Më i fundit në rehati

"Sfera e Kasetave Wind-Free™ të Samsung është krijuar për të sjellë nivele të rinj të rehatisë
tek përdorimet e lehta tregtare dhe tregtare."

Ftohje e shpejtë dhe e gjerë

Për shkak të dizajn të përmirësuar të tehut, kondicioneri shpërndan ajër më fuqishëm, duke ftohur shpejt. Sfera më e gjerë e ftohjes e tij përmirëson qarkullimin e ajrit brenda dhomës dhe ftoh çdo cep, pa lënë ndonjë zonë të pambuluar.

Kaseta Wind-Free me Teh të Madh e Kondicionerit Samsung

Ftohja Wind-Free

Teknologjia Wind-Free™ përdor mijëra mikro-vrima në sipërfaqen e përparme të njësisë për të përhapur butësisht ajrin në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën, duke krijuar një atmosferë që është vazhdimisht e rehatshme dhe e freskët, por asnjëherë e ftohtë.

Ftohja me Kasetën Wind-Free e Kondicionerit Samsung

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes* me dizajn të re lejon drejtimin e personalizuar të qarkullimit të ajrit duke ju lejuar të zgjidhni nivelin e dëshiruar të rehatisë dhe lehtëson përdorimin e efektshëm duke zbuluar temperaturën dhe lëvizjen e ajrit në dhom.

*Opsional për 4 Drejtime Wind-Free™ dhe Mini Kasetën me 4 Drejtime Wind-Free™

Sensori i Zbulimit të Lëvizjes i Kasetës Wind-Free të Kondicionerit Samsung

*Opsional për 4 Drejtime Wind-Free™ dhe Mini Kasetën me 4 Drejtime Wind-Free™

Zbuloni Sferën e Kasetës

Linja e Kasetave Wind-Free të Kondicionerit Samsung

Kategoritë e Produkteve Tona