HG49EJ690UBXEN

49" Samsung SMART Hospitality HJ690U

Krijoni një përvojë premium të mysafirit

Ekranet HJ690U të Samsung u lejojnë operatorëve të hoteleve premium që të përmbushin shpresat në rritje të mysafirëve ndërsa përmirësojnë vetë efektshmërinë e tyre. Përmes cilësisë brilante UHD të imazhit dhe menaxhimit të leverdishëm në dhomë, mysafirët mund të shijojnë rehatinë e shtëpisë dhe komunikimin pa probleme me dy drejtime përmes ekranit të tyre.

Krijoni një përvojë premium të mysafirit

Dhënie e përmbajtjes me cilësi UHD

Ekranet e mikpritjes të Samsung u ofrojnë mysafirëve të hotelit cilësinë e imazheve të gjalla të sistemit të argëtimit në shtëpi në ekranet në dhomën e tyre. Përmes teknologjisë përmirësuese UHD, këto ekrane të rafinuar shfaqin të gjithë përmbajtjen në rezolucionin UHD (3,840 x 2,160) dhe katër herë pikselët e standardit FHD.

Dhënie e përmbajtjes me cilësi UHD

Cilësi e rafinuar e imazhit

Përtej cilësisë të njëtrajtshme UHD, ekranet e Samsung sjellin fuqinë e rafinimit të imazhit Sfera e Lartë Dinamike (HDR10+) në çdo dhomë hoteli. Të përdorur metadata dinamike që rafinojnë çdo kuadër brenda një programi të caktuar, teknologjia HDR10+ jep një përvojë shikimi optimale, të pasur me detaje dhe që mbahet mend.

Cilësi e rafinuar e imazhit

Performancë e fuqishme, siguri e përmirësuar

Mbështetur nga sistemi i fuqishëm i funksionimit TIZEN, ekranet e mikpritjes të Samsung përforcojnë dhënien e sigurt të përmbajtjes anembanë aplikacionit, platformës dhe shtresave të sistemit. Kjo siguri e fortë gjithashtu lejon teknologjinë e Shfletuesit H të TIZEN që të japë përmbajtje 2D dhe 3D dhe të arrijë vendosje dhe kohë të reagimit më të shpejta.

Performancë e fuqishme, siguri e përmirësuar

Zhvillim i thjeshtë dhe i përputhshëm i aplikacioneve për internetin

Përtej kapaciteteve të grafikëve të tij të përparuara, Shfletuesi H i Samsung fuqizon zhvillimin pa probleme të aplikacioneve. Të gjitha aplikacionet mund të vendosen brenda OS TIZEN dhe mund të përdoren nga veglat Web Simulator dhe Remote Web Inspector që rafinojnë më tej performancën e aplikacionit dhe sigurinë.

Zhvillim i thjeshtë dhe i përputhshëm i aplikacioneve për internetin

Një menu kryesore e personalizuar

Secili ekran i mikpritjes i Samsung përfshin një menu fillestare intuitive, të personalizueshme që lehtëson shkëmbimin e përmbajtjes ndërmjet hoteleve dhe mysafirëve. Menaxherët e përmbajtjes mund të përfshijnë lehtësisht imazhe, logo dhe imazhe të veçorive sipas nevojave të mysafirëve dhe të cilat përforcojnë ofertat speciale dhe markën e hotelit.

Një menu kryesore e personalizuar

Menaxhim i përqendruar në kohë reale

I përputhshëm me infrastrukturat ekzistuese LAN, Wi-Fi dhe koaksiale, platforma e përmbajtjes LYNK REACH 4.0 e Samsung përqendron dhe lehtëson mirëmbajtjen e përgjithshme të hotelit. Menaxherët e hotelit tani mund të ndreqin problemet anembanë ekraneve të veçanta ose grupeve të ekraneve përpara sesa të përshkallëzohen.

Menaxhim i përqendruar në kohë reale

Shërbim i personalizuar nga njëri skaj tek tjetri

Hotelet gjithashtu mund ta përdorin LYNK REACH 4.0 për të dhënë mesazhe të personalizuara për mysafirët. Kur mbërrijnë mysafirët mund të marrin një përshëndetje të personalizuar së bashku me informacion të reklamave ose mjediseve në vend që kanë lidhje me qëndrimin e tyre. LYNK REACH 4.0 gjithashtu siguron daljen e shpejtë për lehtësi të shtuar.

Shërbim i personalizuar nga njëri skaj tek tjetri

Menaxhim i leverdishëm dhe i plotë i dhomës

Së bashku me shikimin e përmbajtjes së tyre të preferuara, mysafirët mund të përdorin ekrane për të komanduar ndriçimin, perdet dhe cilësimet e temperaturës së dhomës së tyre. Platforma e fuqishme LYNK HMS e Samsung gjithashtu njofton operatorët e hoteleve për probleme të mundshme të mirëmbajtjes, ndërsa ofron informacion për numrin e mysafirëve dhe përdorimin e energjisë.

Menaxhim i leverdishëm dhe i plotë i dhomës

Kënaqësia e mysafirit me kosto të ulët

Platforma LYNK HMS e Samsung drejton një përvojë të këndshme të mysafirit në një mënyrë me kosto të përballueshme. Hotelet mund të rregullojnë cilësimet e temperaturës për t’iu përshtatur numrit të mysafirëve dhe të eliminojnë shpenzimet e ngrohjes dhe freskimit të dhomave boshe. Një vegël e specializuar e Menaxhimit të Përmbajtjes gjithashtu thjeshtëzon dhënien e mesazheve anembanë vendit.

Kënaqësia e mysafirit me kosto të ulët

Specifikimi
 • Ekrani
  • kundër drita LED
  • Madhësia e ekranit 49
  • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • Video
  • Motori i figurës Motori i Përmirësimit UHD
  • Micro Dimming N/A
  • Auto Motion Plus Po
  • Regjimi i filmit Po
  • Mbështetja e regjimit natyral Po
  • Motion Rate 100
  • PQI (Picture Quality Index) 1300
  • HDR(High Dynamic Range) HDR
  • HDR10+ Po
  • HLG (Hybrid Log Gamma) Po
  • Contrast Kontrast i Madh
  • Ngjyra Ngjyra e Pastër
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Përforcuesi automatik i thellësisë N/A
  • Përforcuesi i kontrastit Po
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Po
  • Kodek DTS N/A
  • Dalja e tingullit (RMS) 20W
  • Lloji i altoparlantit 2CH
  • Woofer N/A
 • Smart TV
  • Samsung SMART TV Smart
  • Ndërveprimi i zërit N/A
  • TV Plus N/A
  • Shfletuesi i webit Po
  • Mbështetje për aplikacionin SmartThings N/A
  • SmartThings N/A
  • Guida Universale N/A
 • VESA
  • Kllapë montimi VESA 200 x 200 mm
  • Madhësia e vidës VESA M8
  • VESA Screw Depth 43-45
 • Konvergjenca
  • TV në celular - Pasqyrim N/A
  • Celular në TV - Pasqyrim, DLNA Po
  • 360 Video Player Po
  • 360 Camera Support Po
  • Easy Setup N/A
  • Bluetooth Low Energy N/A
  • WiFi Direct N/A
  • Tingulli TV në celular N/A
  • Pasqyrim tingujsh N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Procesori Quad-Core
  • Aksesueshmëria Udhëzuesi i zërit&Mëso ekranin e menusë (në anglishte britanike, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, italisht, holandisht, polonisht, danisht, suedisht, finlandisht, norvegjisht, portugalisht, rusisht (vetëm kur lidheni me Rrjetin në EE, LV, LT))/ Zmadho/ Kontrast i Lartë/ Mëso Telekomanën e TV (anglishte britanike, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, italisht, holandisht, polonisht, danisht, suedisht, finlandisht, norvegjisht, portugalisht, rusisht (vetëm kur lidheni me Rrjetin në EE,LV,LT))/ Audio me Shumë dalje/Ngjyra Negative/Shkalla gri/Shihni ngjyra
  • Pamje e pastër dixhitale Po
  • Kërkimi automatik i kanaleve Po
  • Shkëputja automatike e energjisë Po
  • Titrat Po
  • Connect Share™ (HDD) Po
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Po
  • EPG Po
  • Regjimi i lojës Po
  • Gjuha e OSD-së 27 Gjuhë Europiane + Rusisht (vetëm kur lidheni me Rrjetin në EE, LV, LT)
  • Figurë brenda figurës N/A
  • BT HID i integruar Po
  • Mbështetje USB HID Po
  • Teletekst (TTX) Po
  • Ambient Mode N/A
  • Ultra Clean View Po
  • V-Chip N/A
  • MBR Support N/A
  • IPv6 Support Po
 • Sistemi
  • Transmetimi dixhital DVB-T2CS2
  • Sintonizuesi analog Po
  • CI (Ndërfaqja e Përbashkët) CI+(1.4)
  • Transmetimi i të dhënave HbbTV 2.0.1(IT)/ HbbTV 1.5(CZ,SK,DE,AT,FR,ES,FI,EE,GR)/ HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/ MHEG 5(GB,IE)
 • Tipari i mikpritjes
  • Përputhshmëria Samsung LYNK ™ HMS Po
  • Përputhshmëria me motorin e kërkimit të hotelit Po
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Faqja kryesore e menusë së hotelit Menuja Kryesore 2017
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Po
  • Hotel Plug & Play (i lehtë për t'u konfiguruar) Po
  • Regjimi i përzgjedhjes së burimit automatik Po
  • Regjimi Power On Po
  • Lista e Kanaleve të Hotelit Po
  • Channel Menu Display Po
  • Lista e kombinuar e kanaleve (ATSC, DVB-T / T2 / C / S2, analoge) Po
  • Kanali im Po
  • Modaliteti i Ruajtjes së Energjisë (Kontrolli BLU) Po
  • Logo e ekranit me impostacionin Time Out (BMP / film) Po
  • Mesazhi i mirëseardhjes Po
  • RJ12 / funksioni i kontrollit përmes kalimit IR Po
  • Përputhshmëria e orës së jashtme Jo
  • Sigurimi i rezervimit të orës Po
  • Kontrollimi i jashtëm i orës Jo
  • Ora e softuerit N/A
  • Multi Code Remote Control Po
  • Mbulesa e baterisë së telekomandës është e lidhur me një vidë Po
  • Përputhshmëria e Soundbar Po
  • Modaliteti i muzikës (Input: PC / AV / Komponent / HDMI) Po
  • Ndriçimi në modalitetin muzikor ndezur / fikur Po
  • Përditësimi i orës TTX (analog) Po
  • Klonimi USB Po
  • Përputhshmëria me Smoovie Po
  • Soft AP (pika e qasjes e aktivizuar nga softueri) Po
  • Kohëmatësi i ndezur / fikur (orari) Po
  • Wake-up Timer (Alarm) Po
  • Samsung LYNK™ DRM Po
  • Pro: Idiom Jo
  • bLAN Jo
  • Modaliteti i Sigurisë Po
  • S/W EPG (Solution EPG) Po
  • IP Over Coax Jo
  • UL Certification N/A
 • Input & Output
  • HDMI (anësore / e pasme) 3/0
  • USB (anësore / e pasme) 2
  • Komponent hyrës (Y / Pb / Pr) (anësore / e pasme) 1/0
  • Komponenti hyrës (AV) (anësore / e pasme) 1 (Përdorimi i Përbashkët për Komponentin Y)
  • Ethernet (LAN) (anësore / e pasme) 1/0
  • Kufje (anësore / e pasme) N/A
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) N/A
  • Dalja dixhitale audio (optike) (anësore / e pasme) 1
  • Hyrja RF (hyrja në tokë / kabllo) (anësore / e pasme) 1/1(Përdorim i zakonshëm për Tokësorin)/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (anësore / e pasme) 1
  • Mbështetje HDMI A / Return Ch. Po
  • LAN me valë i integruar Po
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Po
  • Lidhës mbështetës i altoparlantëve (anësor / i pasmë) Jo
  • Dalja audio e ndryshueshme (anësore / e pasme) 0/1
  • Kontroll i volumit të ndryshueshëm audio (anësore / e pasme) 0/1
  • Dalja e videos (anësore / e pasme) N/A
  • RJ12 (anësore/e pasme) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (anësore/e pasme) 0/1
  • ID e kufjeve (anësore / e pasme) N/A
  • Door-Eye Control (anësore/ e pasme) Jo
  • Door-Eye Video In (anësore/ e pasme) Jo
  • PC In (D-sub) (anësore/ e pasme) Jo
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (anësore/ e pasme) Jo
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajni
  • Ngjyra e përparme E Zezë Qymyri
  • Lloji i mbajtëses Kuadrat
  • Rrotullim (majtas/djathtas) 90/90
  • Lloji i kornizës VNB
  • Efekti i dritës (Deco) N/A
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A
  • Sensori Eco Po
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Maks.) 140 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i kursimit të energjisë) 24.0
  • Konsumi i energjisë (Gatishmëri) 0.50 W
  • Konsumi i energjisë (standarte) 90.0 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit pa mbajtësen (GJxLxTh) 1102.8 x 637.8 x 59.7 mm
  • Përmasat e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1102.8 x 691.8 x 226.5 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1332 x 778 x 157 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit pa mbajtësen 13.2 kg
  • Pesha e setit me mbajtësen 16.40 kg
  • Pesha e paketimit 20.10 kg
 • Aksesor
  • Modeli i telekomandës TM1240A
  • Bateritë (për telekomandën) Po
  • Kontrolli Smart i Samsung (përfshihet) N/A
  • Mbështetje për mini wall mount Po
  • Mbështetje për Vesa Wall Mount Po
  • Manuali i përdorimit N/A
  • Manuali elektronik N/A
  • Kabllo ANT N/A
  • Kablloja elektrike Po
  • Udhëzues i shpejtë për instalim Po
  • Kablloja e të dhënave Po
  • Vendosur për montimin e stendës Po
  • Vidat e Sigurisë (mbajtësja bazë) Jo
  • Telekomandë PureCare (telekomandë e bardhë me sipërfaqe të lëmuar) Jo
  • No Gap Wall-mount N/A
  • Optional Stand Support N/A
  • Kablloja e adaptorit Slim Po
  • Adaptuesi i këndit (për sintonizuesin RF anësor) Jo

*Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Shkarkim manual

49" Samsung SMART Hospitality HJ690U (HG49EJ690UBXEN)

Manualet

2019.04.17

Manuali i përdorimit versioni 00

(ANGLISHT)

2018.12.10

Manuali i përdorimit versioni 02

(ANGLISHT)