HG28EE460AKXEN

28" I avancuar seria HE460

Madhësi 28"

Zgjeroni mundësitë e transmetimit të përmbajtjes brenda dhomës me HE460 Hospitality Display të Samsung

Ndërsa klientët kërkojnë një përvojë më luksoze dhe më komode qëndrimi, mjediset e hotelerisë mund t’u drejtohen ekraneve me shumë përdorime dhe elegante për më shumë atmosferë dhe funksione. Ekranet HE460 të Samsung dizajn të hollë rivitalizojnë argëtimin në dhomë duke u dhënë menaxherëve të hoteleve mundësi të krijojnë dhe ndajnë përmbajtje të qarta që i adresohen një game nevojash të klientëve. Përmes zgjidhjes së menaxhimit të integruar të komunikimeve dhe përmbajtjes LYNK REACH 4.0 të Samsung, menaxherët e mikpritjes mund të kenë akses në një shumëllojshmëri shabllonesh të ndërfaqes së përdoruesit për të transmetuar mesazhe të personalizuara mirëseardhjeje, oferta promocionale dhe informacion për atraksionet lokale. Gjithashtu, ekipet e operacioneve mund të menaxhojnë me qindra ekrane brenda dhomave përmes një qendre të vetme kontrolli në distancë, duke reduktuar nevojat e mirëmbajtjes dhe njëkohësisht duke ofruar vizibilitet më të lartë. Këto avantazhe gjithëpërfshirëse e bëjnë HE460 ekranin ideal për të krijuar një përvojë të diferencuar dhe të paharrueshme për klientët me shpenzime të reduktuara.

Expand In-Room Content Delivery Possibilities with Samsung’s HE460 Hospitality Display

Veçoria dhe avantazhi kryesor 1: SISTEMI/ARKITEKTUARA E DEFINICIONIT

Hotelet mund të përdorin teknologjinë më të fundit të menaxhimit të hotelerisë për të transmetuar një përvojë të diferencuar për klientët. LYNK REACH 4.0 e Samsung bashkon avantazhet e teknologjive të tij SINC dhe REACH për të ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse të menaxhimit të përmbajtjes. LYNK REACH 4.0 përmirëson teknologjinë e përmirësimit të efikasitetit të përvojës së klientit dhe avantazhet variojnë nga më shumë kanale për transmetimin e informacionit, opsione konveniente përmbajtjeje dhe menaxhim efikas dhome. Si zgjidhje e unifikuar e menaxhimit të përmbajtjes, LYNK REACH 4.0 përmban infrastruktura LAN, WIFI dhe koaksiale për të përmirësuar funksionet e menaxhimit të hoteleve, monitorimit dhe shërbimeve për klientët. Transferuar nga serveri i menaxhimit të pronësisë (PMS) dhe shabllonet e personalizuara, përdoruesit e hotelerisë mund të krijojnë dhe ofrojnë shërbim të personalizuar për një përvojë më të paharrueshme. Kjo përfshin qasje në një gamë kanalesh IPTV dhe RF, aplikacionesh dhe shërbimesh që pasqyrojnë atë që klientët presin në shtëpi dhe në pajisjet e tyre celulare. LYNK REACH 4.0 gjithashtu mundëson komunikim me dy drejtime mes menaxhimit të hotelit dhe klientëve. Kapaciteti efikas i kontrollit në distancë i zgjidhjes për ekran brenda dhomës siguron transmetim cilësor në kohë reale pa punë dhe mirëmbajtje brenda dhomës. Me mbështetjen e optimizuar të rrjetit për një shumëllojshmëri kanalesh, LYNK Reach 4.0 e Samsung i ndihmon hotelet të përmirësojnë proceset e komunikimit të brendshëm, që nga ana e vet ofron mundësi për të personalizuar përvojën e klientit.

Main Feature & Benefits 1: DEFINITION SYSTEM/ARCHITECTURE

Rritni vizibilitetin e markës së hotelit dhe ofertave me një kanal video mirëseardhjeje

LYNK REACH 4.0 u lejon hoteleve të përdorin kanalet video të mirëseardhjes për të transmetuar informacione të dobishme për klientët në një mënyrë më tërheqëse. Përmes ngarkimit të lehtë të videos ose futjes së URL-ve, menaxherët e hoteleve mund të personalizojnë një listë kanalesh me klipe që tregojnë ambientet e hotelit ose reklamojnë oferta speciale, evenimente ose atraksione lokale. Si rezultat, hotelet mund të përdorin deri në katër kanale për të shfaqur njëkohësisht video të targetuara për zonat specifike publike të hotelit, si ekranet në holle dhe restorante, si edhe në dhomat e klientëve. Aftësia për të transmetuar këto promocione ofron një transmetim shtesë për hotelet dhe përmirëson njohjen e markës.

Increase Hotel Brand and Offerings Visibility with a Welcome Video Channel

Përmirësoni përvojën e klientëve me aksesin e lehtë në informacione të vlefshme në kohë reale

Me LYNK REACH 4.0, hotelet mund t’u japin klientëve një përvojë të specializuar të personalizuar për programet e tyre ose për arsyet e qëndrimit të tyre. Klientët mund të aksesojnë me lehtësi uebin, përmbajtjet video dhe aplikacionet duke përfshirë shërbimet e hotelit, informacionin e turistëve, raportimet e motit, informacionin e fluturimeve dhe më shumë me mbështetje shumëgjuhëshe në televizorët e tyre brenda dhomave. Për shembull, televizorët në sallat e konferencierëve mund të shfaqin ndërfaqe përdoruesi të personalizuar dhe meny specifike për konventën, duke përfshirë vendndodhjet e evenimentit, sinjalizime për takimin dhe opsione argëtimi. Gjithashtu, mund t’u shfaqen klientëve imazhe dhe video që promovojnë informacione të evenimenteve lokale dhe informacione turistike, skontot e disponueshme, etj.

Enhance the Guest Experience with Easy Access to Valuable, Real-time Information

Trajtojini klientët me një menu bazë të personalizuar dhe me kosto efikase

Transmetoni një gamë të gjerë përmbajtjeje për klientët me një menu bazë të përparuar që nuk kërkon blerje shtesë të një zgjidhjeje ose instalim të një infrastrukture rrjeti. Veçoritë e reja të përmirësuara u japin mundësi hoteleve të mirëpresin klientët me një prezantim të shkurtër video së bashku me logon e hotelit përpara se të ofrojnë televizion live. Në këtë mënyrë, hotelet mund të zgjerojnë markën e tyre pa qenë nevoja për zgjidhje shtesë. Klientët mund të shikojnë me konveniencë burime të tilla si ora, data dhe informacionin e hotelit, dhe të kenë akses në veçoritë e televizionit të përdorura shpesh në regjimin e përdoruesit. Menuja bazë e personalizueshme redukton koston për hotelet që u mungon buxheti për zgjidhje shtesë ndërkohë që thjeshtëzon krijimin e menysë bazë me një televizion hotelerie të integruar me zgjidhje.

Treat guests with a customized, cost-efficient Home Menu

Mbroni përmbajtjen me teknologjinë e përparuar DRM

Teknologjia LYNK DRM e Samsung ofron një alternativë të sigurt dhe me zgjidhje efikase në sistemet tradicionale të mbrojtjes me përmbajtje bazuar në harduerë. Zgjidhja lejon që përmbajtja e kanaleve të enkriptuara live dhe VoD të kalojë e sigurt dhe të shfaqet në televizorët e hotelit. Një implementim vetëm në softuer, teknologjia LYNK DRM redukton nevojën për pajisje shtesë dhe ofron rikuperim më të shpejtë për problemet e Conditional Access System (CAS). Për të ndihmuar në garantimin e besueshmërisë së sistemit, mbulimi zgjerohet me shtimin e pajisjeve në qendrën e kontrollit për operatorët kabllorë.

Protect content with advanced DRM technology

Përfitoni instalim më efikas përmes kapaciteteve të përmirësuara Plug-and-Play

Në një mjedis hotelerie që ka shumë lëvizje, koha që harxhohet për instalimin e ekraneve dhe mirëmbajtjen është kohë që mund t’u përkushtohej ndryshe aktiviteteve më kritike për rritjen. Përmes cilësimeve të përparuara plug-and-play, menaxherët e hoteleve mund të aktivizojnë qindra ekrane në dhoma me mundim minimal. Ekipet e operacioneve thjesht duhet të navigojnë tre cilësime bazë nisjeje për të sinkronizuar shumë ekrane dhe serverë duke përcaktuar njëkohësisht lidhshmërinë dhe gjuhën: • Basic Setup: Një ndërfaqe me përdorim të lehtë u lejon menaxherëve të hotelerisë të përcaktojnë gjuhën, figurën dhe sintonizimin, si dhe cilësimet e orës. • Cloning Mode: Për të përmirësuar më tej kontrollin e shumë ekraneve, menaxherët e hoteleve mund të replikojnë komunikimin dhe të transmetojnë funksione nëpër të gjitha ekranet në ambient. Pasi të përfundojë procesi i klonimit, përdoruesit mund të aktivizojnë ekranet e tyre pa kërkuar instalime shtesë apo konfirmim të pajtueshmërisë. • Factory Mode: Menaxherët e hoteleve gjithashtu mund të personalizojnë operacionet e përparuara të ekraneve, të tilla si parametrat e audios dhe cilësimet e lidhjes, përmes një portali të regjimit të fabrikës me përdorim të lehtë. Funksionet plug-and-play u japin gjithashtu mundësinë mjediseve të caktuara që nuk i përkasin hotelerisë që të përfitojnë të njëjtat avantazhe të përmbajtjes dhe menaxhimit të sistemeve. Një cilësim unik i Commercial Mode plotëson kërkesat e specializuara të përdoruesve komercialë, të tilla si entet publike dhe ato arsimore, pa kompromentuar performancën.

Enjoy More Efficient Installation through Improved Plug-and-Play Capabilities

Përputhshmëria me Headphone ID

Jepuni klientëve luksin që të dëgjojnë televizor në krevat pa qenë nevoja të zgjasin kabllon e kufjeve. Headphone ID e përfshirë dallon kufjet që lidhen me foletë e zgjatjes pranë krevatit ku klientët thjesht mund të lidhin kufjet për të dëgjuar televizor pa shqetësuar të tjerët në dhomë. Disponueshmëria e përputhshmërisë me Headphone ID mund të variojë sipas rajonit/vendit.

Headphone ID compatibility

Security Mode

Fitoni menaxhim unik dhe të fortë të përmbajtjes së ekranit me Security Mode në ekranet e HD470 Series. Duke përdorur këtë veçori, ju mund të çaktivizoni funksione kritike të ekraneve për të parandaluar me lehtësi ndryshime në cilësimet e ekraneve. Gjithashtu ju mund të bllokoni përmbajtje që nuk përputhet ose transmetimin e teletekstit të padëshiruar (TTX) me një sinjal për të ruajtur kontrollin e plotë të përmbajtjes në ekranet e dhomave të klientëve, duke përfshirë hyrjen përmes portave HDMI® dhe USB. Kjo veçori ka gjithashtu shumë avantazhe për të kontrolluar ekranet në mjedise që kërkojnë siguri të rreptë, si p.sh. në burgje.

Security Mode

Përputhshmëria me Sound Bar

Lidhni një Samsung Hospitality TV me një Sound Bar për t’u lejuar klientëve të shijojnë vërtet dëgjimin e programit të tyre. Lidhur nga një kabllo High-Definition Multimedia Interface®, cilësimet aplikohen automatikisht, duke e bërë instalimin shumë të lehtë. Një telekomandë e vetme u lejon klientëve të kenë kontroll të plotë mbi televizor dhe Sound Bar.

Sound Bar Compatibility

Telekomanda me shumë kode

Shtoni kënaqësinë e shikimit të televizorit nga klientët duke eliminuar ndërhyrjet e bezdisshme nga sinjalet e tjera në aplikacione, si qendrat e fitnesit të hoteleve, ku shumë televizorë ndodhen pranë njëri-tjetrit. Telekomanda me shumë kode mund të kontrollojë deri në 10 televizorë individualisht në të njëjtën dhomë.

Multi-code Remote

My Channel

Jepuni mundësinë klientëve të gjejnë me lehtësi dhe të shijojnë programin e preferuar pa qenë nevoja të lëvizin manualisht përmes qindra kanaleve televizive. Funksioni i kërkimit të shpejtë My Channel u lejon klientëve të gjejnë kanalet që u përshtaten shijeve të tyre, sipas vendit dhe zhanrit.

My Channel

Software clock

Lejojini klientët të kontrollojnë orën aktuale në televizor sa herë të jetë e nevojshme. Software Clock është një zgjidhje për shfaqjen e orës në televizorët në dhomë duke përdorur telekomandën. Klientët mund të kontrollojnë me lehtësi orën duke shtypur butonin “Info” me telekomandë, edhe kur televizori është i fikur.

Software clock

Connect Share

Argëtimi me median përfshin filma, muzikë dhe imazhe që marrin jetë në ekran thjesht me vendosjen e një disku USB direkt në televizor.

Connect Share

Sports Mode

Tifozët e sportit nuk kanë pse të humbasin lojën e preferuar kur qëndrojnë në hotelin tuaj. Ata mund të shikojnë çdo gol apo çdo pikë të shënuar me figurë dhe tingull të cilësisë superiore, direkt në dhomat e tyre. Me Sports Mode, klientët mund të përdorin një shkurtore për të aktivizuar cilësinë e përmirësuar të zërit dhe figurës. Zëri i përmirësuar krijon një efekt më të madh stadiumi dhe cilësia e pasur e figurës e shfaq fushën e lojës me ngjyra të gjalla. Me këtë veçori, klientët mund të kenë një përvojë argëtimi në dhomë plotësisht tërheqëse me momentet kryesore të lojës dhe me brohoritjet e audiencës. Disponueshmëria e Sports Mode mund të variojë sipas rajonit/vendit.

Sports Mode
Specifikimi
 • Ekrani
  • kundër drita LED
  • Madhësia e ekranit 28"
  • Rezolucioni 1,366 x 768
 • Video
  • Motori i figurës HyperReal
  • Raport i kontrastit dinamik Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Funksioni i rritjes së ngjyrës në ekranin e gjerë (plus) Po
  • Auto Motion Plus N/A
  • Regjimi i filmit Po
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Po
  • Virtual Surround N/A
  • Kodek DTS Po
  • Dalja e tingullit (RMS) 10W(L:5W, R:5W)
  • Lloji i altoparlantit 2CH (Down Firing me Bass Reflex)
  • Woofer N/A
  • Regjimi i tingullit të montimit në mur Po
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Konvergjenca
  • TV në celular - Pasqyrim N/A
  • Celular në TV - Pasqyrim, DLNA N/A
  • Pamja Samsung SMART N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Samsung 3D N/A
  • Procesori N/A
  • Pamje e pastër dixhitale Po
  • Kërkimi automatik i kanaleve Po
  • Shkëputja automatike e energjisë Po
  • BD Wise Plus N/A
  • Titrat Po
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Po
  • EPG Po
  • Regjimi i lojës Po
  • Gjuha e OSD-së 27 gjuhë evropiane
  • Figurë brenda figurës Po
  • BT HID i integruar N/A
  • Mbështetje USB HID N/A
  • Teletekst (TTX) Po
  • Sporte/Modaliteti futboll Po
  • Mbrojtësi i trefishtë N/A
 • Sistemi
  • Transmetimi dixhital DVB-T2/C
  • Sintonizuesi analog Po
  • CI (Ndërfaqja e Përbashkët) CI+(1.3)
  • Transmetimi i të dhënave HbbTV (CZ, SK, PL, DE, AT, CH, FR, PT, ES, BE, NL, LU, HU) MHEG 5 (GB, IS, UK) MHP
 • Tipari i mikpritjes
  • Përputhshmëria Samsung LYNK ™ SINC Jo
  • Përputhshmëria Samsung LYNK ™ HMS Jo
  • Përputhshmëria me motorin e kërkimit të hotelit Jo
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) Jo
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Përputhshmëria e modulatorit RF REACH të Samsung LYNK ™ Po
  • Faqja kryesore e menusë së hotelit Menuja bazë 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Jo
  • Hotel Plug & Play (i lehtë për t'u konfiguruar) Po
  • Regjimi i përzgjedhjes së burimit automatik Po
  • Regjimi Power On Po
  • Lista e Kanaleve të Hotelit Po
  • Channel Menu Display Po
  • Lista e kombinuar e kanaleve (ATSC, DVB-T / T2 / C / S2, analoge) Po
  • Kanali im Po
  • Modaliteti i Ruajtjes së Energjisë (Kontrolli BLU) Po
  • Logo e ekranit me impostacionin Time Out (BMP / film) Po
  • Mesazhi i mirëseardhjes Po
  • RJ12 / funksioni i kontrollit përmes kalimit IR Jo
  • Përputhshmëria e orës së jashtme Jo
  • Sigurimi i rezervimit të orës Po
  • Kontrollimi i jashtëm i orës Jo
  • Ora e softuerit Po
  • Multi Code Remote Control Po
  • Mbulesa e baterisë së telekomandës është e lidhur me një vidë Po
  • Përputhshmëria e Soundbar Po
  • Modaliteti i muzikës (Input: PC / AV / Komponent / HDMI) Po
  • Ndriçimi në modalitetin muzikor ndezur / fikur Po
  • Përditësimi i orës TTX (analog) Po
  • Klonimi USB Po
  • Përputhshmëria me Smoovie Po
  • Soft AP (pika e qasjes e aktivizuar nga softueri) Jo
  • Kohëmatësi i ndezur / fikur (orari) Po
  • Wake-up Timer (Alarm) Po
  • Samsung LYNK™ DRM Po
  • Pro: Idiom Jo
  • bLAN Jo
  • Modaliteti i Sigurisë Po
  • S/W EPG (Solution EPG) Po
  • Wake on LAN (WOL) N/A
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • HDMI (anësore / e pasme) 1/0
  • USB (anësore / e pasme) 1/0
  • Komponent hyrës (Y / Pb / Pr) (anësore / e pasme) Jo
  • Komponenti hyrës (AV) (anësore / e pasme) 0/1
  • Ethernet (LAN) (anësore / e pasme) Jo
  • Kufje (anësore / e pasme) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Jo
  • Dalja dixhitale audio (optike) (anësore / e pasme) Jo
  • Hyrja RF (hyrja në tokë / kabllo) (anësore / e pasme) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (anësore / e pasme) 1/0
  • Scart (anësore/ e pasme) N/A
  • Mbështetje HDMI A / Return Ch. Po
  • LAN me valë i integruar N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Po
  • Lidhës mbështetës i altoparlantëve (anësor / i pasmë) Jo
  • Dalja audio e ndryshueshme (anësore / e pasme) Jo
  • Kontroll i volumit të ndryshueshëm audio (anësore / e pasme) Jo
  • Dalja e videos (anësore / e pasme) Jo
  • RJ12 (anësore/e pasme) Jo
  • RJP (Remote Jackpack) (anësore/e pasme) 0/1
  • ID e kufjeve (anësore / e pasme) 0/1
  • Door-Eye Control (anësore/ e pasme) Jo
  • Door-Eye Video In (anësore/ e pasme) Jo
  • PC In (D-sub) (anësore/ e pasme) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (anësore/ e pasme) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajni
  • Ngjyra e përparme I zi
  • Lloji i mbajtëses Katror
  • Rrotullim (majtas/djathtas) N/A
 • Veçoria Eco
  • Sensor Eco N/A
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Maks.) 48 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i kursimit të energjisë) 13.0
  • Konsumi i energjisë (Gatishmëri) 0.50 W
  • Konsumi i energjisë (standarte) 25.0 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit pa mbajtësen (GJxLxTh) 643.4 x 396.5 x 62.9 mm
  • Përmasat e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 643.4 x 435.0 x 163.4 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 815.0 x 463.0 x 108.0 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit pa mbajtësen 3.8 kg
  • Pesha e setit me mbajtësen 4.2 kg
  • Pesha e paketimit 5.4 kg
 • Aksesor
  • Modeli i telekomandës TM1240A
  • Bateritë (për telekomandën) Po
  • Kontrolli Smart i Samsung (përfshihet) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Mbështetje për mini wall mount N/A
  • Mbështetje për Vesa Wall Mount Po
  • Manuali i përdorimit Jo
  • Manuali elektronik N/A
  • Kabllo ANT Jo
  • Kablloja elektrike Po
  • Udhëzues i shpejtë për instalim Po
  • Kablloja e të dhënave Jo
  • Vendosur për montimin e stendës Jo
  • Vidat e Sigurisë (mbajtësja bazë) Jo
  • Telekomandë PureCare (telekomandë e bardhë me sipërfaqe të lëmuar) Jo
  • Adaptuesi i këndit (për sintonizuesin RF anësor) Po

*Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

28" I avancuar seria HE460 (HG28EE460AKXEN)

Manualet

2016.09.02

Skedari i aktualizimit (Lloji USB) versioni 1005.2

(SHUMËGJUHËSHE)