HG55EE670DKXEN

Monitor Premium seria HE670, 55"

Argëtimi në Dhomë drejt Nivelit të Ardhshëm të Rehatisë dhe Komoditetit

Hotelierët e suksesshëm kuptojnë se konsumatorët e hoteleve të sotme janë miq të mediave dhe të teknologjisë që presin argëtim të sofistikuar në dhomë dhe një përvojë të përgjithshme qëndrimi përtej asaj që ata janë mësuar në shtëpi. Ekrani i ri i Samsung për mikpritjen HE670 krenohet me infrastrukturën me bazë koaksiale për të menaxhuar në mënyrë efikase përmbajtje të larmishme dhe për të ofruar një dizajn modern dhe të efektshëm që rrit përmbajtjen e shikueshmërisë. Një pajisje e lëvizshme plotëson pamjen e tij të hijshme dhe shton funksionalitetin e shikimit nga kënde të ndryshme të dhomës. Cilësimet e programimit shumëfunksional janë të disponueshme shpejt me një menu kryesore, kështu që mysafirët mund të lundrojnë me lehtësi për të qëndruar të informuar dhe argëtuar. Hotelet moderne duan të ofrojnë një përvojë të pasur dhe të plotë të mysafirëve duke ruajtur shpenzimet. Infrastruktura me bazë koaksiale e HE670 ka një server të unifikuar, LYNK REACH, i cili mundëson menaxhimin e lehtë të një sërë përmbajtjesh nga një vend për qindra TV. Ky menaxhim qendror ul TCO dhe rrit efikasitetin e brendshëm.

Argëtimi në Dhomë drejt Nivelit të Ardhshëm të Rehatisë dhe Komoditetit

Rritja e Dukshmërisë së Ofertave të Markës së hotelit dhe ofertave në një Kanal me anë të një Videoje të Mirëseardhjes

LYNK REACH 4.0 u lejon hoteleve të përdorin Kanalet e Videos së Mirëseardhjes për të dhënë informacion të dobishëm mysafirëve në një mënyrë më gjithëpërfshirëse. Përmes ngarkimit të lehtë të videos ose futjes së URL-ve, menaxherët e hoteleve mund të personalizojnë një listë të kanaleve të videove që tregojnë objekte hoteliere ose oferta speciale reklamimi, ngjarje vendore ose gjëra tërheqëse. Si rezultat, hotelet mund të përdorin deri në katër kanale për të shfaqur video të personalizuara në zonat specifike publike të hotelit, siç janë shfaqja në salla dhe restorante, si dhe në dhomat e mysafirëve. Aftësia për të transmetuar këto promovime siguron një rrymë të ardhurash shtesë për hotele dhe rrit njohjen e markës.

Rritja e Dukshmërisë së Ofertave të Markës së hotelit dhe ofertave në një Kanal me anë të një Videoje të Mirëseardhjes

Tipari kryesor dhe përfitimet 1: SISTEMI / ARKITEKTURA E DEFINICIONIT

Hotelet mund të përdorin teknologjinë e fundit të menaxhimit të mikpritjes për të ofruar një eksperiencë të ndryshme të mysafirëve. LYNK REACH 4.0 i Samsung bashkon përfitimet e teknologjive mikpritëse SINC dhe REACH për të ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse të menaxhimit të përmbajtjes. LYNK REACH 4.0 rrit teknologjinë për avancimin e efikasitetit të mysafirëve dhe avantazhet që shkojnë nga kanalet e shpërndarjes së informacionit, mundësitë e komunikimit të përshtatshëm dhe menaxhimin efikas të dhomave. Si një zgjidhje e unifikuar e menaxhimit të përmbajtjes, LYNK REACH 4.0 strehon LAN, WIFI dhe infrastrukturat koaksiale për të përforcuar menaxhimin e hoteleve, funksionet e mbikqyrjes dhe shërbimit të mysafirëve. Transferuar nga serveri i menaxhimit të pronës (PMS) dhe modele të personalizuara, përdoruesit mund të krijojnë dhe dorëzojnë shërbime të personalizuara për një eksperiencë më të paharrueshme. Kjo përfshin mundësinë e përdorimit të një sërë kanalesh, aplikacionesh dhe shërbimesh IPTV dhe RF, që pasqyrojnë atë që vizitorët presin në shtëpi dhe në pajisjet e tyre portative. LYNK REACH 4.0 gjithashtu mundëson komunikimin me dy drejtime të menaxhimit të hoteleve dhe mysafirëve. Kapaciteti efikas i telekomandës së zgjidhjes për ekranin në dhomë siguron ofrimin e shërbimeve cilësore në kohë reale pa punë dhe mirëmbajtje në dhome. Me mbështetjen e rrjetit të optimizuar për një shumëllojshmëri kanalesh, LYNK Reach 4.0 i Samsung ndihmon hotelet të përmirësojnë proceset e komunikimit të brendshëm, të cilat nga ana e tyre ofrojnë mundësi për të personalizuar përvojën e mysafirëve.

Tipari kryesor dhe përfitimet 1: SISTEMI / ARKITEKTURA E DEFINICIONIT

Trajtojini mysafirët me një menu kryesore të personalizuar, me kosto të efektshme

Jepni një koleksion të gjerë përmbajtjesh për mysafirët me një Menu Kryesore të përmirësuar që nuk kërkon blerjen shtesë të një zgjidhje ose instalimin e një infrastrukture rrjeti. Funksione të reja të përmirësuara u mundësojnë hoteleve të mirëpresin mysafirët me një video hyrje të shkurtër së bashku me logon e hotelit para se të shfaqin TV të drejtpërdrejtë. Në këtë mënyrë, hotelet mund të përmirësojnë markën e tyre pa pasur nevojë për një zgjidhje shtesë. Mysafirët mund të shikojnë me lehtësi burime të tilla si koha, data dhe informacioni i hotelit dhe të përdorin tiparet më të shpeshta në TV në modalitetin e përdoruesit. Menuja Kryesore e personalizuar zvogëlon ngarkesën e kostos për hotelet që nuk kanë buxhet për një zgjidhje shtesë duke thjeshtuar krijimin e Menuje Kryesore me një TV mikpritës që jep zgjidhje të përfshirë.

Trajtojini mysafirët me një menu kryesore të personalizuar, me kosto të efektshme

Mbroni përmbajtjen me teknologji DRM të avancuar

Teknologjia DRM e Samsung LYNK siguron një alternativë të sigurtë dhe me kosto efektive ndaj sistemeve tradicionale të mbrojtjes së përmbajtjes me bazë të produktit. Zgjidhja lejon që kanali i koduar i drejtpërdrejtë dhe përmbajtja VoD të kalojnë në mënyrë të sigurtë dhe të shfaqen në TV të hotelit. Me një zbatim të vetëm të programit, teknologjia LYNK DRM zvogëlon nevojën për pajisje shtesë dhe siguron rekuperim më të shpejtë për Sistemin e Përdorimit së Kondicionuar (CAS). Për të ndihmuar në sigurimin e besueshmërisë së sistemit, mbulimi shtrihet në zgjerimin e pajisjeve fundore për operatorët kabllorë.

Mbroni përmbajtjen me teknologji DRM të avancuar

Gëzoni instalimin më efikas përmes kapaciteteve të përmirësuara gati për përdorim

Në një mjedis të zënë të mikpritjes, koha e shpenzuar për instalimin dhe mirëmbajtjen e ekranit është koha që përndryshe mund t'i kushtohet aktiviteteve më të rëndësishme të rritjes. Përmes parametrave të avancuar gati për përdorim, menaxherët e hoteleve mund të aktivizojnë qindra ekranë në dhomë me përpjekje minimale të nevojshme. Ekipet e operacioneve thjesht duhet të lundrojnë në tre parametrat e nisjes bazë për të sinkronizuar ekranet e shumtë dhe serverat, duke përcaktuar gjithashtu lidhjen dhe nevojat gjuhësore: Setup Bazë: Një ndërfaqe e lehtë për përdoruesin lejon menaxherët e mikpritjes të përcaktojnë gjuhën, figurën dhe akordimin, dhe përcatimet e orës. Modaliteti i Klonimit: Për të përmirësuar më tej kontrollin e shumë ekraneve, menaxherët e hoteleve mund të përsërisin funksionet e komunikimit dhe shpërndarjes së përmbajtjeve në të gjitha ekranet në vend. Pasi të përfundojë procesi i klonimit, përdoruesit mund të aktivizojnë ekranet e tyre pa kërkuar instalime të mëtejshme ose konfirmim të përputhshmërisë. Modaliteti i Fabrikës: Menaxherët e hoteleve gjithashtu mund të personalizojnë operacione të avancuara të ekraneve, siç janë parametrat e audios dhe cilësimet e lidhjes, përmes një portali të lehtë mbi produktet në modelitetin e fabrikës. Funksionalitetet gati për përdorim gjithashtu mundësojnë mjedise të caktuara jo-mikpritëse për të gëzuar të njëjtën përmbajtje dhe përfitimet e menaxhimit të sistemit . Një regjim unik i Modalitetit Tregtar i plotëson kërkesat e specializuara të përdoruesve tregtarë, të tillë si qeveria dhe njësitë arsimore, pa kompromentuar rendimentin.

Gëzoni instalimin më efikas përmes kapaciteteve të përmirësuara gati për përdorim

Përputhshmëria e integratorit të sistemit (SI)

Kurseni kohë dhe përpjekje kur vendosni protokollet e shumëfishta në mes kutive të përcaktuara nga SI dhe ekraneve. Ekranet e Mikpritjes SMART të Samsung janë në përputhje me protokollet e ndryshme të SI gjatë blerjes.

Përputhshmëria e integratorit të sistemit (SI)

Përputhshmëria e kufjeve ID

Jepuni mysafirëve luksin e dëgjimit të TV në shtrat pa nevojën e bezdisshme për të zgjatuar telin e kufjeve. ID-ja e përfshirë e Kufjeve zbulon kufjet e lidhura me priza shtesë pranë një shtrati ku mysafirët mund thjesht të vendosin kufjet për të dëgjuar TVpa shqetësime të të tjerëve në dhomë. Përshtatshmëria e ID-ve të Kufjeve mund të ndryshojë sipas rajonit/vendit.

Përputhshmëria e kufjeve ID

Modaliteti i Sigurisë

Fito menaxhimin e përmbajtjes unike dhe të fortë të ekranit me Modalitetin e Sigurisë në ekranet e serisë HD470. Duke përdorur këtë funksion, mund të çaktivizoni funksionet e rëndësishme të ekraneve për të parandaluar lehtësisht ndryshimet në cilësimet e ekranit. Gjithashtu mund të bllokoni përmbajtjen jo të pajtueshme ose transmetimin e teletekstit të padëshiruar (TTX) me një sinjal për të mbajtur kontrollin e plotë të përmbajtjes në ekranet e dhomave të mysafirëve, duke përfshirë hyrjen përmes portave HDMI® dhe USB. Ky tipar gjithashtu është shumë i dobishëm për të kontrolluar ekranet në mjedise që kërkojnë siguri të rreptë, siç janë burgje.

Modaliteti i Sigurisë

Mbajtësja e Mirëseardhjes

Ofrojuni mysafirëve një pamje të mrekullueshme të TV-së nga kudo në dhomë me një pajisje televizori. Mbajtësja ofron një mbështetje fleksibël prej 20º, 60º dhe 90º dhe siguron që TV të mbetet qëndrueshëm në vend.

Mbajtësja e Mirëseardhjes

Mikrofoni Variabel i Jashtëm

Rritje e mobilitetit dhe kënaqësisë së mysafirëve brenda dhomës duke lidhur zërin e televizorit me pajisje të tjera të dhomës me postën e jashtme të altoparlantit. Mysafirët mund të dëgjojnë programet e tyre televizive nga kudo në dhomë ose në banjo nëpërmjet altoparlantëve të instaluar në vende të largëta.

Mikrofoni Variabel i Jashtëm

Përputhshmëria e paketës së tingujve

Bashkoni një TV mikpritës Samsung me një Paketë Tingujsh për të lejuar vizitorët të kënaqen me të vërtetë duke dëgjuar programet e tyre. Lidhur me një kabllo Multimedia High Interface®, cilësimet aplikohen automatikisht, duke e bërë instalimin mjaft të lehtë. Një pult i vetëm lejon mysafirët të kenë kontroll të plotë mbi TV dhe Paketën e Tingujve.

Përputhshmëria e paketës së tingujve

Telekomanda me shumë kode

Rritni kënaqësinë e shikueshmërisë së TV duke eliminuar ndërhyrje të bezdisshme nga sinjale të tjera të largëta në aplikacione, siç janë qendrat e palestrave të hoteleve, ku TV të shumtë janë në afërsi. Telekomanda me shumë kode mund të kontrollojë deri në 10 TV në të njëjtën dhomë.

Telekomanda me shumë kode

Kanali im

U lejoni mysafirëve që të gjejnë lehtësisht dhe të kënaqen me programimin e zgjedhjes së tyre pa pasur nevojë të lëvizin manualisht përmes qindra kanaleve të TV-së. Funksioni i shpejtë i kërkimit të Kanalit Tim lejon mysafirët të gjejnë kanale të përshtatshme për shijet e tyre, sipas vendit dhe zhanrit.

Kanali im

Ora e Jashtme

Përmirëso komoditetin e mysafirëve me një pajisje shtesë të orës së jashtme që u mundëson atyre të dallojnë me lehtësi kohën e tanishme vetëm me një shikim. Me formatet 12 orëshe ose 24 orëshe, cilësimet e kontrollit me 7 faza (5 hapa në ekranin Normal dhe 2 hapa në ekranin e Standby) dhe një lidhje të thjeshtë RJ12 në pjesën e pasme të ekranit, pajisja shtesëe kohës është një mënyrë e thjeshtë për të rritur komoditetin e mysafirëve. Pajisja shtesë e orës është e disponueshëm në kuti prej 20 njësive. Disponibiliteti i pajisjes shtesë të Orës së Jashtme mund të ndryshojë sipas rajonit/shtetit.

Ora e Jashtme

Ora e Programit

Lejojni mysarifët tuaj të kontrollojnë kohën e tanishme në televizor sa herë që është e nevojshme. Ora e Programit është një zgjidhje e shfaqjes së orës në TV në dhomë duke përdorur një telekomandë. Mysafirët mund të kontrollojnë me lehtësi kohën me shtypjen e butonit 'Info' duke përdorur telekomandën, edhe kur TV është i fikur.

Ora e Programit

Connect Share

Argëtimet e medias, duke përfshirë filmat, muzikën dhe imazhet, vijnë në jetë në ekran thjesht duke vendosur një USB direkt në TV.

Connect Share

Modaliteti i Sporteve

Tifozët e sporteve nuk duhet të humbasin ndeshjet e tyre të preferuara kur qëndrojnë në hotelin tuaj. Ata mund të shikojnë çdo gol ose pikë të shënuar me foto dhe zë me kualitet të lartë, drejt në dhomat e tyre. Me Modalitetin e Sportive, mysafirët mund të përdorin një lidhje të shkurtër për të aktivizuar cilësinë e përmirësuar të zërit dhe figurës. Tingulli i përmirësuar krijon një efekt më të madh të stadiumit dhe cilësia e pasuruar e figurës tregon fushën e lojës me ngjyra të gjalla. Me këtë funksion, mysafirët mund të kenë një eksperiencë argëtimi të vërtetë në dhomë, të kompletuar me pikat kryesore të lojës dhe përshëndetjet e audiencës. Disponueshmëria e modalitetit sportiv mund të ndryshojë në varësi të krahinës/vendit.

Modaliteti i Sporteve
Specifikimi
 • Ekrani
  • kundër drita LED
  • Madhësia e ekranit 55"
  • Rezolucioni 1920 x 1080
 • Video
  • Motori i figurës HyperReal
  • Raport i kontrastit dinamik Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Funksioni i rritjes së ngjyrës në ekranin e gjerë (plus) Po
  • Auto Motion Plus N/A
  • Regjimi i filmit Po
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Po
  • Virtual Surround N/A
  • Kodek DTS Po
  • Dalja e tingullit (RMS) 20W(L:10W, R:10W)
  • Lloji i altoparlantit 12CH(Down Firing me Refleks Basi)
  • Woofer N/A
  • Regjimi i tingullit të montimit në mur Po
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Konvergjenca
  • TV në celular - Pasqyrim N/A
  • Celular në TV - Pasqyrim, DLNA N/A
  • Pamja Samsung SMART N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Samsung 3D N/A
  • Procesori N/A
  • Pamje e pastër dixhitale Po
  • Kërkimi automatik i kanaleve Po
  • Shkëputja automatike e energjisë Po
  • BD Wise Plus N/A
  • Titrat Po
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Po
  • EPG Po
  • Regjimi i lojës Po
  • Gjuha e OSD-së 27 Gjuhë Europiane
  • Figurë brenda figurës Po
  • BT HID i integruar N/A
  • Mbështetje USB HID N/A
  • Teletekst (TTX) Po
  • Sporte/Modaliteti futboll Po
  • Mbrojtësi i trefishtë N/A
 • Sistemi
  • Transmetimi dixhital DVB-T2/C
  • Sintonizuesi analog Po
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Transmetimi i të dhënave HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)MHP
 • Tipari i mikpritjes
  • Përputhshmëria Samsung LYNK ™ SINC Jo
  • Përputhshmëria Samsung LYNK ™ HMS Jo
  • Përputhshmëria me motorin e kërkimit të hotelit Jo
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) Jo
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) Po
  • Përputhshmëria e modulatorit RF REACH të Samsung LYNK ™ Po
  • Faqja kryesore e menusë së hotelit Yes
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Jo
  • Hotel Plug & Play (i lehtë për t'u konfiguruar) Po
  • Regjimi i përzgjedhjes së burimit automatik Po
  • Regjimi Power On Po
  • Lista e Kanaleve të Hotelit Po
  • Channel Menu Display Po
  • Lista e kombinuar e kanaleve (ATSC, DVB-T / T2 / C / S2, analoge) Po
  • Kanali im Po
  • Modaliteti i Ruajtjes së Energjisë (Kontrolli BLU) Po
  • Logo e ekranit me impostacionin Time Out (BMP / film) Po
  • Mesazhi i mirëseardhjes Po
  • RJ12 / funksioni i kontrollit përmes kalimit IR Po
  • Përputhshmëria e orës së jashtme Po
  • Sigurimi i rezervimit të orës Po
  • Kontrollimi i jashtëm i orës Po
  • Ora e softuerit Po
  • Multi Code Remote Control Po
  • Mbulesa e baterisë së telekomandës është e lidhur me një vidë Po
  • Përputhshmëria e Soundbar Po
  • Modaliteti i muzikës (Input: PC / AV / Komponent / HDMI) Po
  • Ndriçimi në modalitetin muzikor ndezur / fikur Po
  • Përditësimi i orës TTX (analog) Po
  • Klonimi USB Po
  • Përputhshmëria me Smoovie Po
  • Soft AP (pika e qasjes e aktivizuar nga softueri) Jo
  • Kohëmatësi i ndezur / fikur (orari) Po
  • Wake-up Timer (Alarm) Po
  • Samsung LYNK™ DRM Po
  • Pro: Idiom Jo
  • bLAN Jo
  • Modaliteti i Sigurisë Po
  • S/W EPG (Solution EPG) Po
  • Wake on LAN (WOL) N/A
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • HDMI (anësore / e pasme) 2/0
  • USB (anësore / e pasme) 1/0
  • Komponent hyrës (Y / Pb / Pr) (anësore / e pasme) Jo
  • Komponenti hyrës (AV) (anësore / e pasme) 0/1
  • Ethernet (LAN) (anësore / e pasme) Jo
  • Kufje (anësore / e pasme) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Jo
  • Dalja dixhitale audio (optike) (anësore / e pasme) Jo
  • Hyrja RF (hyrja në tokë / kabllo) (anësore / e pasme) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (anësore / e pasme) 0/1
  • Scart (anësore/ e pasme) N/A
  • Mbështetje HDMI A / Return Ch. Po
  • LAN me valë i integruar N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Po
  • Lidhës mbështetës i altoparlantëve (anësor / i pasmë) Jo
  • Dalja audio e ndryshueshme (anësore / e pasme) 0/1
  • Kontroll i volumit të ndryshueshëm audio (anësore / e pasme) 0/1
  • Dalja e videos (anësore / e pasme) Jo
  • RJ12 (anësore/e pasme) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (anësore/e pasme) 0/1
  • ID e kufjeve (anësore / e pasme) 0/1
  • Door-Eye Control (anësore/ e pasme) Jo
  • Door-Eye Video In (anësore/ e pasme) Jo
  • PC In (D-sub) (anësore/ e pasme) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (anësore/ e pasme) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajni
  • Ngjyra e përparme Titan i Errët
  • Lloji i mbajtëses Katror
  • Rrotullim (majtas/djathtas) 90/90
 • Veçoria Eco
  • Sensor Eco Po
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A++
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Maks.) 110 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i kursimit të energjisë) 28.0
  • Konsumi i energjisë (Gatishmëri) 0.40 W
  • Konsumi i energjisë (standarte) 52.0 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit pa mbajtësen (GJxLxTh) 1241.6 x 721.4 x 54.5 mm
  • Përmasat e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1241.6 x 773.3 x 226.5 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1424.0 x 812.0 x 140.0 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit pa mbajtësen 16.0 kg
  • Pesha e setit me mbajtësen 18.9 kg
  • Pesha e paketimit 24.1 kg
 • Aksesor
  • Modeli i telekomandës TM1240A
  • Bateritë (për telekomandën) Po
  • Kontrolli Smart i Samsung (përfshihet) N/A
  • Podrška za ultra tanki zidni nosač N/A
  • Mbështetje për mini wall mount N/A
  • Mbështetje për Vesa Wall Mount Po
  • Manuali i përdorimit Jo
  • Manuali elektronik N/A
  • Kabllo ANT Jo
  • Kablloja elektrike Po
  • Udhëzues i shpejtë për instalim Po
  • Kablloja e të dhënave Po
  • Vendosur për montimin e stendës Po
  • Vidat e Sigurisë (mbajtësja bazë) Jo
  • Telekomandë PureCare (telekomandë e bardhë me sipërfaqe të lëmuar) Jo
  • Adaptuesi i këndit (për sintonizuesin RF anësor) Jo

*Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

Monitor Premium seria HE670, 55" (HG55EE670DKXEN)

Manualet

2016.09.02

Skedari i aktualizimit (Lloji USB) versioni 1005.2

(SHUMËGJUHËSHE)