HG40EJ470MKXEN

40" Ekran Samsung Hospitality HJ470

Komoditete të sofistikuara të hotelit Një menu kryesore novative Integrim pa probleme me rrjetin koaksial
Madhësi 40"

Komoditete të sofistikuara të hotelit

Seria HJ470 e Samsung u lejon operatorëve të hotelit që të japin një përvojë luksoze, të rehatshme për mysafirin. E përputhshme me infrastrukturat ekzistuse koaksiale, seria HJ470 i siguron informacion menaxherëve të hotelit lidhur me nevojat e mirëmbajtjes dhe të shërbimit, duke siguruar se mysafirët janë të kënaqur gjatë gjithë kohës.

Komoditete të sofistikuara të hotelit

Një menu kryesore novative

Një Menu Kryesore e përmirësuar u lejon hoteleve t’i mirëpresin mysafirët me një video të hyrjes së bashku me logot e hotelit, duke rritur ndërgjegjësimin për markën e hotelit. Menuja kryesore paraqet gjithashtu datën, orën dhe kontrollet e përdorura më shpesh. Kjo zgjidhje me kosto të efektshme është e personalizueshme dhe thjeshtëzon përdorimin e ekranit.

Një menu kryesore novative

Integrim pa probleme me rrjetin koaksial

Si një zgjidhje unike e menaxhimit të përmbajtjes e përputhshme koaksiale, LYNK REACH 4.0 amplifikon proceset e shërbimit dhe ruan ndërveprimin e vazhdueshëm të hotelit me mysafirin. Përmes monitorimit të përqendruar, me kohë reale të platformës, menaxherët e hoteleve mund të ndreqin shpejt problemet anembanë ekraneve të veçanta ose grupeve të ekraneve.

Integrim pa probleme me rrjetin koaksial

Përfshirje e personalizuar e mysafirit

Hotelet me strukturë koaksiale gjithashtu mund të përdorin LYNK REACH 4.0 për t’u dhënë mesazhe të personalizuara mysafirëve që kanë lidhje me hollësitë e veçanta të qëndrimit ose interesave të tyre. Kur mbërrijnë mysafirët, operatorët e hoteleve mund t’i përshëndetin ata me një mesazh të personalizuar të mirëseardhjes, ndërsa bëjnë gjithashtu reklama për mjediset në vend dhe oferta.

Përfshirje e personalizuar e mysafirit

Kanale tërheqëse mirëseardhjeje

LYNK REACH 4.0 u lejon hoteleve të përdorin deri në katër Kanale Video të Mirëseardhjes në të njëjtën kohë që u japin mysafirëve hollësi mbi mjedisin dhe oferta. Duke vendosur ekraneve të caktuar në hotel, si ekrane në holle dhe restorante, hotelet krijojnë një mundësi për të rritur të ardhurat.

Kanale tërheqëse mirëseardhjeje

Specifikimi
 • Ekrani
  • kundër drita LED
  • Madhësia e ekranit 40
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080
 • Video
  • Motori i figurës Super i Vërtetë
  • Micro Dimming N/A
  • Auto Motion Plus N/A
  • Regjimi i filmit Po
  • Mbështetja e regjimit natyral N/A
  • Motion Rate 60
  • PQI (Picture Quality Index) 300
  • HDR(High Dynamic Range) N/A
  • HDR10+ N/A
  • HLG (Hybrid Log Gamma) N/A
  • Contrast Kontrast i Madh
  • Ngjyra Përmirësues i Gjerë i Ngjyrave
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Përforcuesi automatik i thellësisë N/A
  • Përforcuesi i kontrastit N/A
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Po
  • Kodek DTS N/A
  • Dalja e tingullit (RMS) 20W
  • Lloji i altoparlantit 2CH
  • Woofer N/A
 • Smart TV
  • Samsung SMART TV N/A
  • Ndërveprimi i zërit N/A
  • TV Plus N/A
  • Shfletuesi i webit N/A
  • Mbështetje për aplikacionin SmartThings N/A
  • SmartThings N/A
  • Guida Universale N/A
 • VESA
  • Kllapë montimi VESA 200.0 x 200.0 mm
  • Madhësia e vidës VESA M8
  • VESA Screw Depth 25.7-27.7
 • Konvergjenca
  • TV në celular - Pasqyrim N/A
  • Celular në TV - Pasqyrim, DLNA N/A
  • 360 Video Player N/A
  • 360 Camera Support N/A
  • Easy Setup N/A
  • Bluetooth Low Energy N/A
  • WiFi Direct N/A
  • Tingulli TV në celular N/A
  • Pasqyrim tingujsh N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Procesori N/A
  • Aksesueshmëria N/A
  • Pamje e pastër dixhitale Po
  • Kërkimi automatik i kanaleve Po
  • Shkëputja automatike e energjisë Po
  • Titrat Po
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Po
  • EPG Po
  • Regjimi i lojës Po
  • Gjuha e OSD-së Vendor
  • Figurë brenda figurës Po
  • BT HID i integruar N/A
  • Mbështetje USB HID N/A
  • Teletekst (TTX) Po
  • Ambient Mode N/A
  • Ultra Clean View N/A
  • V-Chip N/A
  • MBR Support N/A
  • IPv6 Support N/A
 • Sistemi
  • Transmetimi dixhital DVB-T2/C
  • Sintonizuesi analog Po
  • CI (Ndërfaqja e Përbashkët) CI+(1.3)
  • Transmetimi i të dhënave MHEG 5 (GB.IS.UK)
 • Tipari i mikpritjes
  • Përputhshmëria Samsung LYNK ™ HMS Jo
  • Përputhshmëria me motorin e kërkimit të hotelit Jo
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) Jo
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Faqja kryesore e menusë së hotelit Menuja Kryesore 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Jo
  • Hotel Plug & Play (i lehtë për t'u konfiguruar) Po
  • Regjimi i përzgjedhjes së burimit automatik Po
  • Regjimi Power On Po
  • Lista e Kanaleve të Hotelit Po
  • Channel Menu Display Po
  • Lista e kombinuar e kanaleve (ATSC, DVB-T / T2 / C / S2, analoge) Po
  • Kanali im Po
  • Modaliteti i Ruajtjes së Energjisë (Kontrolli BLU) Po
  • Logo e ekranit me impostacionin Time Out (BMP / film) Po
  • Mesazhi i mirëseardhjes Po
  • RJ12 / funksioni i kontrollit përmes kalimit IR Po
  • Përputhshmëria e orës së jashtme Jo
  • Sigurimi i rezervimit të orës Po
  • Kontrollimi i jashtëm i orës Jo
  • Ora e softuerit Po
  • Multi Code Remote Control Po
  • Mbulesa e baterisë së telekomandës është e lidhur me një vidë Po
  • Përputhshmëria e Soundbar Po
  • Modaliteti i muzikës (Input: PC / AV / Komponent / HDMI) Po
  • Ndriçimi në modalitetin muzikor ndezur / fikur Po
  • Përditësimi i orës TTX (analog) Po
  • Klonimi USB Po
  • Përputhshmëria me Smoovie Po
  • Soft AP (pika e qasjes e aktivizuar nga softueri) Jo
  • Kohëmatësi i ndezur / fikur (orari) Po
  • Wake-up Timer (Alarm) Po
  • Samsung LYNK™ DRM Po
  • Pro: Idiom Jo
  • bLAN Jo
  • Modaliteti i Sigurisë Po
  • S/W EPG (Solution EPG) Jo
  • IP Over Coax Jo
  • UL Certification Jo
 • Input & Output
  • HDMI (anësore / e pasme) 2/0
  • USB (anësore / e pasme) 1
  • Komponent hyrës (Y / Pb / Pr) (anësore / e pasme) Jo
  • Komponenti hyrës (AV) (anësore / e pasme) 0/1
  • Ethernet (LAN) (anësore / e pasme) Jo
  • Kufje (anësore / e pasme) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) Jo
  • Dalja dixhitale audio (optike) (anësore / e pasme) Jo
  • Hyrja RF (hyrja në tokë / kabllo) (anësore / e pasme) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI slot (anësore / e pasme) 1
  • Mbështetje HDMI A / Return Ch. Po
  • LAN me valë i integruar N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Po
  • Lidhës mbështetës i altoparlantëve (anësor / i pasmë) Jo
  • Dalja audio e ndryshueshme (anësore / e pasme) Jo
  • Kontroll i volumit të ndryshueshëm audio (anësore / e pasme) Jo
  • Dalja e videos (anësore / e pasme) Jo
  • RJ12 (anësore/e pasme) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (anësore/e pasme) 0/1
  • ID e kufjeve (anësore / e pasme) 0/1
  • Door-Eye Control (anësore/ e pasme) Jo
  • Door-Eye Video In (anësore/ e pasme) Jo
  • PC In (D-sub) (anësore/ e pasme) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (anësore/ e pasme) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Dizajni
  • Ngjyra e përparme Vijë e Zezë
  • Lloji i mbajtëses Kuadrat
  • Rrotullim (majtas/djathtas) 90/90
  • Lloji i kornizës VNB
  • Efekti i dritës (Deco) N/A
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
  • Sensori Eco Po
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Maks.) 100 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i kursimit të energjisë) 20.0
  • Konsumi i energjisë (Gatishmëri) 0.30 W
  • Konsumi i energjisë (standarte) 47.0 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit pa mbajtësen (GJxLxTh) 917.1 x 527.7 x 77.0 mm
  • Përmasat e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 917.1 x 578.3 x 226.5 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1096.0 x 614.0 x 152.0 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit pa mbajtësen 7.3 kg
  • Pesha e setit me mbajtësen 9.70 kg
  • Pesha e paketimit 11.90 kg
 • Aksesor
  • Modeli i telekomandës TM1240A
  • Bateritë (për telekomandën) Po
  • Kontrolli Smart i Samsung (përfshihet) N/A
  • Mbështetje për mini wall mount Po
  • Mbështetje për Vesa Wall Mount Po
  • Manuali i përdorimit N/A
  • Manuali elektronik N/A
  • Kabllo ANT N/A
  • Kablloja elektrike Po
  • Udhëzues i shpejtë për instalim Po
  • Kablloja e të dhënave Po
  • Vendosur për montimin e stendës Po
  • Vidat e Sigurisë (mbajtësja bazë) Jo
  • Telekomandë PureCare (telekomandë e bardhë me sipërfaqe të lëmuar) Jo
  • No Gap Wall-mount N/A
  • Optional Stand Support N/A
  • Kablloja e adaptorit Slim N/A
  • Adaptuesi i këndit (për sintonizuesin RF anësor) Jo

*Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike