LH55UMHHLBB/EN

55" UM55H-E Videomur

Ngjyra E zezë

Jepni ndikimin viziv përmes një ekrani pa hequr vëmendjen

Video wall i ri i Samsung paraqet një kornizë jashtëzakonisht të ngushtë (1.7mm.) që krijon një imazh pothuajse pa bashkim në ekrane të shumtë pa ndërprerje, duke krijuar mundësi për të magjepsur klientët.

Jepni ndikimin viziv përmes një ekrani pa hequr vëmendjen

Amlifikoni qartësinë e imazhit në çdo mjedis

Paneli pa llamburitje i ekraneve optimizon paraqitjen e përmbajtjes edhe në ndriçim të mjedisit. Ky panel shpërndan dritën në mënyrë të barabartë anembanë ekranit, duke eleminuar llamburitjen ndërsa ruan gjallërinë dhe saktësinë.

Amlifikoni qartësinë e imazhit në çdo mjedis

Zgjeroni aftësitë e paraqitjes së përmbajtjes pa shpenzimin

Përdoruesit mund t’i konfigurojnë ekranet në rresht deri në 5 me rradhë pa nevojën e kartave grafike të jashtme të shtrenjta ose ndarësave UHD. Ekranet e Samsung përkundrazi përdorin Portën e Ekranit (DP) 1.2 dhe portat HDMI për të lejuar përdorimin e ndërfaqeve të përparuara të videos dhe për t’a ngritur përmbajtjen me rezolucion të lartë deri në 4K.

Zgjeroni aftësitë e paraqitjes së përmbajtjes pa shpenzimin

Ndani përmbajtjen e saktë dhe uniformë promocionale

Falë kalibrimit të fortë përpara shpërndarjes, përdoruesit e murit të videos mund të shijojnë shkëlqim dhe ngjyrë uniforme menjëherë sapo e vënë në punë. Ky proces i kalibrimit proaktiv rrit raportin e kontrastit të ekranit duke minimizuar ndikimin e errësimit të ekranit dhe humbjen e dritës, duke prodhuar përmbajtje imponuese me pothuajse 90 përqind saktësi të uniformitetit vendor.

Ndani përmbajtjen e saktë dhe uniformë promocionale

Shijoni rendiment të vazhdueshëm, të pandërprerë

Muret e videos me kornizë jashtëzakonisht të ngushtë janë krijuar për rendiment afat-gjatë, duke eleminuar shpenzimet e mirëmbajtjes për përdoruesit. Ekrani paraqet panelë të qëndrueshëm që kompensojnë mospërputhjet e dritës nga pas duke mbrojtur në të njëjtën kohë ekranin nga ekspozimi ndaj nxehtësisë dhe pluhurit.

Shijoni rendiment të vazhdueshëm, të pandërprerë

Dhënie e gjallë dhe e besueshme e përmbajtjes për biznesin

Krjijuar për të ruajtur rendimentin në kushte të ndryshueshme të mjedisit të brendshëm, muri i videos Samsung UMH-E prodhon një përvojë tërheqëse për shikimin. Raportet e kontrastit të ngritur të murit të videos (46-inç: 3500:1 dhe 55-inç: 4000:1) dhe shkëlqimit prej 500 nit prodhojnë cilësi më të lartë të imazhit dhe një paraqitje të gjallë të ngjyrës.

Dhënie e gjallë dhe e besueshme e përmbajtjes për biznesin

Gjithshka në një Kuti ofron përdorim me kosto të efektshme, sidoqoftë të fortë

Mbështetur në një CPU Quad Core, Kutia e Aparatit të Shenjave lejon efektivisht për kalimin nga shumë burime dhe një aparat të mediave që të qëndrojnë në një kuti të vetme. Ndërtuar për të shfrytëzuar fuqinë e Platformës së Përfshirë të Shenjave SMART (SSSP) të Samsung, kutia e gjithanshme transformon muret standartë të videos duke përdorur CPU Quad Core të tij për përpunimin më të shpejtë të informacionit dhe menaxhimin e thjeshtë për t’u përdorur të përmbajtjes me zgjidhjen MagicInfo.

Gjithshka në një Kuti ofron përdorim me kosto të efektshme, sidoqoftë të fortë

Mbajtëse të Murit mjaft të konfigurueshme i përshtaten vendosjes tuaj të dëshiruar

Mbajtëset speciale të Murit sigurojnë instalim të lehtë të mureve të vides përmes përdorimit minumal të hapave të instalimit. Mbajtëse e murit zë hapësirë minimale dhe ka madhësinë e dimensioneve të murit të videos ku përdoruesit mund të instalojnë mbajtësen në fillim dhe t’a përshtatin atë në murin e videos. Kjo dezijn e lehtë për t’u përdorur eleminon përpjekjet e lodhshme të kërkuara për të matur dhe përshtatur mbajtësen e murit, duke ju lejuar të konceptoni vendosje ideale përmes rreshtimit pa përpjekje ndërmjet madhësisë së mbajtëses së murit dhe madhësisë së ekranit të videos.

Mbajtëse të Murit mjaft të konfigurueshme i përshtaten vendosjes tuaj të dëshiruar
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 55"
  • Lloji i panelit Direkt i Hollë
  • Rezolucioni 1920x1080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.63mm(H) * 0.63mm(V)
  • Ndriçimi (Tipik) Maks 500
  • Shkalla e kontrastit 4000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8ms
  • Gama e ngjyrave 72%
  • Veshja e xhamit 0.25 %
  • Frekuenca e skanimit H 30kHz ~ 81kHz
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48Hz ~ 75Hz
  • Raport i kontrastit dinamik Mega
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In 1
  • DVI In Po
  • Tuner In Jo
  • USB 1 (Vetëm shkarkim FW)
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës D-SUB Analog
  • Audio hyrëse Po
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse DP (Dalja)
  • Energjia dalëse N/A
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out N/A
  • IR In Po
  • HDBaseT In N/A
  • WiFi N/A
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth N/A
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 to 240 VAC (60 / 50Hz)
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) 0.00 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 143W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 0.5W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1211.6 x 682.4 x 96.3 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1355 x 845 x 310 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 21.0 kg
  • Pesha e paketimit 27.10 kg
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 600 x 400 mm
  • Gjerësia e kornizës 1.15mm(U/L), 0.55mm(R/B)
  • Materiali i kornizës Pa Shkëlqim
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40℃
  • Lagështia 10% ~ 80%, pa kondensim
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme N/A
 • Veçori opsionale
  • Montimi Po
  • Mbajtësja Po
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë B
 • Certifikimi dhe pajtueshmëria
  • EMC "FCC (SHBA) Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A
  • Siguria "CB (Europa): IEC60950-1/EN60950-1

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike