LH46OMNSLGB/EN

46" Ekran i jashtëm, seria OM46N

Nxisni prezantimin e shkëlqyer për të gjithë Modernizoni hapësirën me dizajn të hollë Rregulloni menaxhimin e përmbajtjes
Madhësi 46"

Promovoni përmbajtje në çdo dritare të dyqanit

Seria OMN e Samsung u krijua duke patur parasysh një ekran të dritares së dyqanit. Ai paraqet imazhe të qarta, të shndritshme që tërheqin dhe përfshijnë auditorin, duke rritur probabilitetin e një vizite në dyqan.

Promovoni përmbajtje në çdo dritare të dyqanit

Nxisni prezantimin e shkëlqyer për të gjithë

Duke paraqitur një shkëlqim 4,000nit dhe një raport të lartë të kontrastit prej 5,000:1, ekrani i Serisë OMN mbetet i shndritshëm dhe i qartë, duke dhënë një imazh pa kompromis që do të tërheqë vëmendjen e klientëve të mundshëm – edhe në dritë dielli të drejtpërdrejtë.

Nxisni prezantimin e shkëlqyer për të gjithë

* “Tradicional” i referohet serisë OMD-W të Samsung.

Modernizoni hapësirën me dizajn të hollë

Seria OMN jep një përmbajtje gjithëpërfshirëse me një hollësi të mahnitshme prej 54.5mm. Madhësia e vogël e saj e bën ekranin një zgjerim të natyrshëm të dyqanit, kundrejt një shtese që zë hapësirë të vlefshme.

* “Tradicional” i referohet serisë OMD-W të Samsung.

Modernizoni hapësirën me dizajn të hollë

* “Tradicional” i referohet serisë OMD-W të Samsung.

Rregulloni menaxhimin e përmbajtjes

MagicINFO Player S6 i përfshirë i Serisë OMN, i mbështetur nga sistemi i fuqishëm i përdorimit TIZEN, rrit performancën e përgjithshme të ekranit, duke lejuar për menaxhim të lehtë të përmbajtjes dhe duke siguruar kalim dhe riprodhim pa probleme të përmbajtjes.

Rregulloni menaxhimin e përmbajtjes

Jepni përmbajtje të gjallë me efektshmëri

Seria OMN trajton efektshmërinë e energjisë duke konsumuar më pak energji sesa ekranet tradicionale,* ndërsa jep një imazh të shkëlqyeshëm dhe performancë spektakolare. Si rezultat, shitësit me pakicë janë të pajisur me një ekran superior, më përfshirës që ofron kontroll më të madh të kostove.

Jepni përmbajtje të gjallë me efektshmëri

* Ekrane tradicionalë i referohen serisë OMD-W të Samsung.

Performancë e qëndrueshme

Me mbrojtje ndaj pluhurit të vlerësuar IP5X dhe një proces me patentë me 3 hapa për të parandaluar dëmtim nga nxehja e tepërt, ekranet e serisë OMN i qëndrojnë provës së kohës.

Performancë e qëndrueshme

Konfigurim pa rrëmujë

Udhëzuesi i kabllove dhe Wi-Fi i përfshirë sigurojnë një pamje të pastër, të organizuar dhe lejojnë për azhornime të përmbajtjes dhe firmuerit pa nevojën për kabllo shtesë plot rrëmujë.

Konfigurim pa rrëmujë

* Specifikimi i produktit mund të ndryshojë sipas madhësisë dhe rajonit.

Zgjidhja e shenjave dixhitale që ka fituar çmime

Seria OMN dhe OMN-D e Samsung është vlerësuar me çmimet kryesore të industrisë për shenjat dixhitale. Ekranet morën çmimet Inovacioni i Vitit për Ekranet AV nga AV News Awards dhe Ekrani më i Mirë për Çdo Lloj Moti nga TNT Awards për dizajn të zgjuar, qartësi dhe shkëlqim pa të meta.

Zgjidhja e shenjave dixhitale që ka fituar çmime
Inovacioni i Vitit për Ekranet AV

Inovacioni i Vitit për Ekranet AV

“Seria OMN dhe OMN-D e Samsung, ekranet e tij të rinj gjysmë-të-jashtëm të disponueshëm në 46 dhe 55 inç, janë krijuar duke mbajtur parasysh shfaqjen në dritaren e dyqanit dhe tërheqin vëmendjen e shikueve me inovacion të gjithëanëshëm. Imazhe të shkëlqyeshme, të gjalla me cilësi superiore të imazhit, shkëlqim të lartë….”

Shfaqjet: Të gjitha shfaqjet e motit

Shfaqjet: Të gjitha shfaqjet e motit

"Seria OMN e Samsung jo vetëm që jep një imazh me qartësi të përsosur, por është gjithashtu i dizenjuar për të ruajtur cilësinë e lartë të imazhit edhe kur është e ekspozuar ndaj dritës së drejtpërdrejtë të diellit. Me dizajn të hollë dhe të lëmuar, seria OMN është në përputhje me çdo paraqitje të dritareve dhe mund të plotësojë stilin e çdo marke. "

Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 46"
  • Lloji i panelit VA
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) N/A
  • Ndriçimi (Tipik) 4,000 nit
  • Shkalla e kontrastit 5,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 6ms
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Veshja e xhamit 0 %
  • Frekuenca e skanimit H 15~135KHz(HDMI), 30~135KHz(DP)
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 594MHz(HDMI), 533.25MHz(DP)
  • Frekuenca e skanimit V 24~75Hz(HDMI), 30~75Hz(DP)
  • Raport i kontrastit dinamik 10,000:1
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In 1
  • DVI In N/A
  • Tuner In N/A
  • USB 1
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës N/A
  • IR In Po
  • HDBaseT In Jo
  • HDBaseT Out N/A
  • Audio hyrëse Jo
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse Po
  • Energjia dalëse Jo
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out Po
  • WiFi Po
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth N/A
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) N/A
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 350W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 0.5W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1062.0 x 616.6 x 54.5 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1189 x 757 x 158 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 18.2 kg
  • Pesha e paketimit 23 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0~40 ℃
  • Lagështia 10 ~ 80, pa kondensim
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 400 x 400 mm
  • Gjerësia e kornizës 19.9 mm
  • Trashësia e xhamit N/A
  • Veshja plastike e xhamit N/A
  • Materiali i kornizës N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme Jo
 • Veçori opsionale
  • Xhami mbrojtës Jo
  • Montimi N/A
  • Mbajtësja N/A
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë D
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC Kategoria A
  • Siguria 60950-1

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

46" Ekran i jashtëm, seria OM46N (LH46OMNSLGB/EN)

Manualet

2020.06.22

Data Sheet versioni 03

(ANGLISHT)

2019.10.21

User Manual (Common) versioni 03

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)