LH32DCEPLGC/EN

DC32E Ekran SMART Signage

Ngjyra E zezë

Tërhiqni klientët me performancën e optimizuar 16/7

Përfshini klientët dhe shfaqni me gjallëri mesazhe të biznesit me Serinë e përballueshme DCE të Shenjave SMART të Samsung, që paraqet cilësi të lartë të imazhit me shkëlqimin 350 nit (32": 330nit) dhe përdorimin e besueshëm 16/7. Me një dizajn të hollë, të lëmuar për përdorimin e zgjatur të brendshëm në dyqane të shitjes me pakicë, Restorante të Shërbimit të Shpejtë (QSR-të), biznese të vogla dhe salla të takimeve e zyra të korporatave, ekranet e Serisë DCE paraqesin mahnitshëm një sferë të informacionit përfshirës dhe në kohë me cilësi mahnitëse të imazhit.

Tërhiqni klientët me performancën e optimizuar 16/7

Riprodhimi Automatik i Përmbajtjes në memorien e USB-së ose memorien e brendshme

Riprodhuesi i MagicInfo Lite përdor një teknologji të sofistikuar për të riprodhuar një sferë të stërmadhe të përmbajtjes, përfshirë video, imazhe, fotografi sipas kërkesës ose nga një plan. Klientët mund të riprodhojnë me lehtësi skedarë nga, ose të transferojnë ndërmjet, memories së madhe të brendshme ose pajisjeve të jashtme USB të lidhura me prizën e përfshirë. Dosja e MagicInfoSlide në memorien USB ka përmbajtje që është renditur sipas rradhës alfabetike, që është më e thjeshtë dhe e leverdisshme për t’u përdorur, pasi nuk kërkon plane të veçanta.

Riprodhimi Automatik i Përmbajtjes në memorien e USB-së ose memorien e brendshme

Komandoni ekrane në vendndodhje të shumta lehtësisht dhe në çast

Zgjidhja e MagicInfo Lite që vjen me riprodhuesin e mediave të përfshirë e shtrin menaxhimin nga larg të përmbajtjes përmes rrjetit nëpërmjet serverit MagicInfo. Përmbajtjet e mediave të pajisjes së memories USB të lidhur me pjesën e pasme të ekraneve të Serisë DCE mund të planifikohet të riprodhohet nga një kompjuter nga larg. Lidhja me serverin MagicInfo gjithashtu lejon monitorimin dhe menaxhimin nga larg të ekraneve të Serisë DCE. Informacioni i pajisjes, planet e riprodhimit të përmbajtjes, monitorimi i të dhënave të rrjetit, planifikimi i kohës, zilet dhe komandat e ndryshme janë të gjitha të disponueshme nga larg edhe pa qënë përpara ekraneve.

Komandoni ekrane në vendndodhje të shumta lehtësisht dhe në çast

Menaxhoni lehtësisht shenjat dixhitale me një lidhshmëri të gjithanëshme

Lidhni ekranin me shenjat dixhitale të tjera lehtësisht me ndërfaqe që mbështeten në nevojat tuaja specifike. Ekranet sigurojnë jo vetëm lidhjet thelbësore që bizneset përdorin më shumë, por lejojnë përdorimin e një sfere të gjërë të llojeve të pajisjeve burim. Ndërfaqet përfshijnë HDMI, DVI, D-sub, futjen e Elementit përbërës dhe Kompozit si dhe RS-232C dhe RJ45 për lidhje gjithëpërfshirëse. Përveç kësaj, seria DCE ka një hapësirë për të lidhur një riprodhues SBB, që mund të transformojë shenjën në zgjedhje gjithëpërfshirëse të shenjave dixhitale.

* Specifikimi i produktit mund të ndryshojë sipas modelit dhe rajonit

Menaxhoni lehtësisht shenjat dixhitale me një lidhshmëri të gjithanëshme

* Specifikimi i produktit mund të ndryshojë sipas modelit dhe rajonit

Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 32"
  • Lloji i panelit 60Hz D-LED BLU
  • Rezolucioni 1920 x 1080 (16:9)
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.12125(H) x 0.36375(V)
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 698.4(H) x 392.85(V)
  • Shkalla e kontrastit 5,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8 ms
  • Ngjyra e ekranit 16.7 M
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75HZ
  • Ndriçimi 330nit
  • Raport i kontrastit dinamik MEGA
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In N/A
  • DVI In 1
  • Tuner In N/A
  • USB 1
  • Component In 1 (Kompozit i zakonshëm)
  • Kompozit Hyrës 1
  • RGB hyrës D-Sub
  • IR In Po
  • IR dalëse N/A
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo, RGB/DVI/HDMI/CVBS/Element përbërës audio(i zakonshëm)
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse N/A
  • RS232 In Po
  • RS232 Out N/A
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out N/A
  • WiFi N/A
 • Dizajni
  • Lloji i mbajtëses Këmbalec (Opsional)
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) 0.00 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) Maks:77W / Tipik:(W/W)50, (US)28, (KR)60W / BTU(Maks):262.57W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 721.4 x 420.3 x 49.9 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 815 x 491 x 132 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 4.4 kg
  • Pesha e paketimit 5.9 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0~40 ℃
  • Lagështia 10~80 %
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 200 x 200 mm
  • Gjerësia e kornizës 10.5 (Sipër/Anash), 15.0 (Poshtë) mm
  • Lloji i opsionit të Media Player I përfshirë, SBB (Jo i bashkëlidhshëm)
 • Veçori të përgjithshme
  • Speciale Finiturë Super e Pastër, Sensori i Temperaturës, Ekran me Pjerrësi, Kyçja e Butonit, Bateria e Orës(Llogaritja e Orëve 168orë), Altoparlant i Përfshirë (10W x 1)
  • Altoparlanti 10W x 1
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN4070SD, WMN450MD
  • Specialiteti CML400D (Montim në tavan)
  • Mbajtësja STN-L3240E
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Speciale Kalim & rimarrje automate e burimit, RS232C/RJ45 MDC, Vendos në prizë dhe shiko (DDC2B), MagicInfo Lite i përfshirë, Azhornim i firmware përmes rrjetit
  • Mbështetja MagicInfo Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë B
 • Aksesor
  • Përfshirë Udhëzuesi i Konfigurimit të Shpejtë, Udhëzuesi Rregullator, Karta e Garancisë, Kabulli i Energjisë, Telekomanda, Bateritë, Përshtatësi RS232C(IN)
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC FCC (SHBA) Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A, KE (Europa): EN55022:2006+A1:2007,EN55024:1998+A1:2001+A2:2003, VCCI (Japonia): VCCI V-3 /2010.04 Kategoria A, KCC/EK (Korea): Pa Akordues: KN22 / KN24, BSMI (Taivani): CNS13438 (ITE EMI) Kategoria A /CNS13439 (AV EMI) / CNS14409 (AV EMS) / CNS14972 (Dixhital), C-Tick (Australia): AS/NZS CISPR22:2009, CCC(Kina) : GB9254-2008, GB17625.1-2012, GOST(Rusia/CIS): GOST Seria R 51317, GOST 22505-97, EN55022:2006+A1:2007, EN55024 : 1998+A1:2001+A2:2003
  • Siguria CB (Europa): IEC60950-1/EN60950-1, CCC (Kina): GB4943.1-2011, PSB (Singapori): PSB+IEC60950-1, NOM (Meksika): NOM-001-SCFI-1993, IRAM (Argjentina) : IRAM+IEC60950-1, SASO (Arabia Saudite): SASO+IEC60950-1, BIS (India): IEC60950-1 / IS13252, NOM (Meksika): Pa Akordues: NOM-019-SCFI-1998, KC (Korea): K 60950-1, EAC (Rusia): EAC+IEC60950-1, INMETRO (Brazili): INMETRO+IEC60950-1, BSMI (Taivani): BSMI+IEC60950-1, RCM (Australia): IEC60950-1/AS/NZS 60950-1, CSA (Kanada) : cUL, UL(SHBA) : cUL60950-1, TUV (Gjermania): CE, NEMKO (Norvegjia): CE

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike