LH55OHDPKBC/EN

55" OH55D Ekran i jashtëm

Ngjyra e zezë

Jepni në mënyrë të pasuruar mesazhe biznesi në mjedise të jashtme me ndriçim të lartë dhe cilësi të figurës

Përmirësoni njohjen e markës, rrisni qarkullimin e trafikut të konsumatorit dhe rrisni të ardhurat me ekrane të shndritshëm, të gjallë që i mbajnë shikuesit të përqëndruar në mesazhin e biznesit. Magjepsni dhe habizni klientët me shkëlqim të lartë prej 2,500/3,000nit* që përmirëson lexueshmërinë nën kushte të dritës gjatë ditës në mjedise të jashtme. Japni shikueshmërinë super dinamike në mjedise të jashtme përmes një raport kontrasti prej 5,000:1, i cili i mundëson ekranit të shfaqë përmbajtje më të gjallë dhe të mprehtë me çdo detaj dhe ngjyrime të vërteta, të thella, të zeza.*55"-2,500nit, 46"-3,000nit

Jepni në mënyrë të pasuruar mesazhe biznesi në mjedise të jashtme me ndriçim të lartë dhe cilësi të figurës

Rritni shikueshmërinë e mesazheve me Xhamin Mbrojtës Magjik

Përmirësoni dhënien më të qartë të mesazhit për një ndikim më të madh me Xhamin e Mbrojtjes Magjike inovativ, që pakëson pasqyrimin dhe parandalon shkëlqimin në mjedise të jashtme me dritë të drejtpërdrejtë të diellit. Xhami i Mbrojtjes Magjike i zhvilluar nga Samsung arrin një majë të shkencës optike që sjell imazhe më të qarta, më të gjalla dhe paraqet dallime të dukshme në ngjyrë, shkëlqim dhe uniformitet të ngjyrave për një shikueshmëri më të lartë. Kjo teknologji vizuale më e fundit është çertifikuar në një nivel të “High Visibility Outdoor Performance” nga TÜV Rheinland, një organizatë ndërkombëtare çertifikimi.

Rritni shikueshmërinë e mesazheve me Xhamin Mbrojtës Magjik

Mbështetuni në qëndrueshmëri të fortë 24/7 në pothuajse çdo mjedis

Paraqisni mesazhet e biznesit ditë e natë edhe kur shenjat janë të ekspozuara ndaj dritë së drejtpërdrejtë ose të tërthortë të diellit, ose në kushte të vështira mjedisore, si pluhuri, uji dhe nxehtësia. OHD Series SMART Signage është projektuar mekanikisht për të duruar temperaturat e larta që mund të përballojnë një gamë të gjerë veprimi të: ndryshimit të temperaturës -30°C (-22°F) deri në 50°C (122°F). Ekranet me dizajn të papërshkueshëm nga uji dhe pluhri që mbulon ventilatorin, vrimën e kullimit, spinën dhe prizat e energjisë dhe ka karakteristikat e mbrojtjes së çertifikuar IP56 që përmbush standartin ndërkombëtar të mbrojtjes të kërkuar nga Komisioni Ndërkombëtar Elektroteknik (IEC). Teknologjitë e përmirësuara kundër vandalizmi (qelqi i shkrirë dhe i përpunuar më pas) parandalojnë thyerjet, gërvishtjet dhe dëmet sipërfaqësore për të optimizuar shenjat për përdorim në mjedise të jashtme.

Mbështetuni në qëndrueshmëri të fortë 24/7 në pothuajse çdo mjedis

Shfaqni përmbajtjen me ndriçim optimal dhe efikasitet në kosto

Optimizoni kontrollin e ndriçimit duke pakësuar shpenzimet e përdorimit të ekranit dhe konsumin e energjisë me një sensor automatik të ndriçimit. Personalizoni ndriçimin maksimal dhe minimal brenda një rrezeje prej 200 deri në 3,000-nit të ndriçimit për të plotësuar çdo mjedis dhe për të rregulluar nivelet e ndriçimit me dorë ose automatikisht sipas nevojës. Kontrolloni shpenzimet duke kursyer energji dhe duke zgjatur jetën e ekraneve për të minimizuar TCO me sensorin e ndriçimit automatik.

Shfaqni përmbajtjen me ndriçim optimal dhe efikasitet në kosto

Pasuroni shpërndarjen e përmbajtjes me efikasitet të përmirësuar të funksionimit dhe TCO më të ulët

Eliminoni nevojën për një kompjuter të veçantë dhe thjeshtoni konfigurimin e sinjaleve dixhitale me një zgjidhje të integruar të pajisjes dhe programit kompjuterik. Brezi i dytë SMART Signage Platform (SSSP) e Samsung përmban një aparat të mediave të përfshirë brenda ekranit që integron një kompjuter të aftë si një System-on-Chip (SoC) për të përmirësuar menaxhimin e përmbajtjes dhe konfigurimin e shenjave. Menaxho në distancë shenjat e mjediseve të jashtme nga një zyrë me një lidhje të thjeshtë me kosto të ulët përmes HDBaseT të përparuar. Ky standart i lidhjes për shpërndarjen e përmbajtjes multimediale të pakompresuar HD mundëson transmetimin e videos, audios, Ethernet dhe të sinjalit të kontrollit përmes një kablli të vetëm LAN, deri në një largësi prej 100 metrash (328 ft) për kontroll të drejtpërdrejtë të përmbajtjes.

Pasuroni shpërndarjen e përmbajtjes me efikasitet të përmirësuar të funksionimit dhe TCO më të ulët

Thjeshtimi i shenjave në natyrë me një zgjidhje të gjitha-në-një

Instaloni lehtësisht dhe në mënyrë të përshtatshme, krijoni dhe përdorni shenjat e mjediseve të jashtme me një sferë gjithëpërfshirës të tipareve në një ekran të vetëm. Dizajn gjithëpërfshirëse paraqet mbrojtjen e hyrjes, teknologjinë kundër paqyrimit, mbrojtjen nga vandalizmi dhe një sistem ftohës shumë efikas. Të gjithë elementët përbërës mbërrijnë të montuar paraprakisht në mënyrë të përsosur. Korniza e thjeshtë SMART Signage e Serisë OHD nuk kërkon pjesë shtesë, prandaj është plotësisht gati për pothuajse çdo hapësirë.

Thjeshtimi i shenjave në natyrë me një zgjidhje të gjitha-në-një

Ngrini mjedisin e ekranit me një dizajn të lëmuar, të sofistikuar

Hapni një botë të re të aplikacioneve të përdorimit dhe elegancë me një thellësi të hollë që ofron një dizajn të hollë të kornizës. Në 90.3 mm (duke përfshirë xhamin e saj mbrojtës), SMART Signage e Serisë OHD paraqet një thellësi mahnitëse të hollësishme të ekranit për t'u bërë përshtypje klientëve dhe për të zvogëluar shpërqëndrimin gjatë shikimit. Dhe panelët me hollësi të thellë u mundësojnë ekraneve plot stil që të përdorin në mënyrë efikase hapësirën në dispozicion duke pakësuar shpenzimet e tjera të dizajn të mbajtjes.

Ngrini mjedisin e ekranit me një dizajn të lëmuar, të sofistikuar

Eliminoni verbërinë e syrit të ekranit dhe përcillni mesazhe në mënyrë optimale praktikisht për çdo shikues

Aktivizoni auditorin tuaj – madje edhe shikuesit që mbajnë syze dielli të polarizuara – për të parë qartë mesazhin tuaj. Për shkak se drita e emetuar nga një ekran LCD është e polarizuar, një shikues që mban syze dielli të polarizuara e percepton që ekrani është fikur në modalitetin portret ose peisazh. Ekranet e Serisë OHD paraqesin një teknologji rrethore polarizuese që eliminon verbërinë e ekranit të shkaktuar nga syze dielli të polarizuara.

Eliminoni verbërinë e syrit të ekranit dhe përcillni mesazhe në mënyrë optimale praktikisht për çdo shikues
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 55"
  • Lloji i panelit S-VA
  • Rezolucioni 1920 x 1080 (16:9)
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 1209.60(H) x 680.40(V)
  • Ndriçimi (Tipik) 2,500nit
  • Shkalla e kontrastit 5,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178:178
  • Koha e reagimit 6 ms
  • Ngjyra e ekranit 8 bit - 16.7M
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5Mhz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75Hz
  • Raport i kontrastit dinamik 100,000:1
 • Lidhja
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video hyrëse HDMI1, HDMI2, HDBaseT(LAN I Përbashkët)
 • Dizajni
  • Lloji i mbajtëses Korniza Standarte (Opsionale)
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) më pak se 0.5W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) Maks:650W, Tipik:267W (EN) / 491W (NA,KR), BTU(Maks):2216.5W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1260.6 x 731.4 x 90.3(41.8)(Set), 623.5 x 564.9 x 90.0 (Kutia e energjisë)
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1378 x 842 x 325 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 50.7 (Set), 8.6 (Kutia e energjisë)
  • Pesha e paketimit 66.6 kg
 • Specifikimi mekanik
  • Gjerësia e kornizës 24.9mm
 • Kushtet e punës
  • Temperatura -30~50 ℃
  • Lagështia 10~80 %
 • Veçori të përgjithshme
  • Special IP56 Çertifikuar për Kornizë të Thjeshtë të Jashtme, Mbrojtje Xhami (Kundër Grafiteve, Zvogëlim i Infrared), Syzet e Diellit të Polarizuara që shikojnë në çdo drejtim, Baza T DT për Instalimin në Distancave të Mëdha, Ndihmë për Instalimin e Modalitetit Portret, Mbyllja e Butonit, Llampa që Identifikon një Gabim, Kontroll Automatik i Ndriçimit me Sensor të Ndriçimit të Mjedisit, Ruajtja e Anti Imazhit, Sensori i Temperaturës, Kthimi i Ekranit, MagicInfo S, Planifikimi Smart, RJ45 MDC, PIP/PBP, Ndërrimi Automatik i Burimeve & Rimarrja e Burimeve Automatike
 • Veçori opsionale
  • Xhami mbrojtës Po
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë D
 • Aksesor
  • Përfshirë Udhëzuesi i Konfigurimit të Shpejtë, Udhëzuesi i Rregullorve, Karta e Garancisë, Telekomanda, Bateritë, Kablli BLU i Energjisë BLU, Kablli Kryesor i Energjisë

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike