LH75OHFPLBC/EN

75" OH55F Ekran i jashtëm

Madhësi 75"

Një gamë gjithëpërfshirëse e funksioneve të montuara paraprakisht, funksione gati për mjedise të jashtme

Seria OHF e ekraneve paraqet një përbërje të skicuar të hollë, të gjitha-në-një, e cila mundëson instalimin e leverdisshëm dhe të lehtë. Një paketë e plotë i pajis ekranet për rendiment afatgjatë dhe përfshin mbrojtjen e hyrjes, teknologjinë kundër pasqyrimit, mbrojtjen ndaj vandalizmit dhe një sistem ftohës shumë efikas mes të tjerave. Përveç kësaj, një kuti e integruar e energjisë kondenson elementët përbërë të funksionimit dhe vendos një kornizë ultra të hollë (85 mm.). Nyja e rrjetit e përfshirë dhe funksionaliteti Wi-Fi zvogëlojnë më tej TCO duke eliminuar nevojën për një router kur lidhen produktet dhe lejon lidhjen e rrjedhshme nëse ekrani duhet të ekspozohet ndaj nxehtësisë ose ujit.

Një gamë gjithëpërfshirëse e funksioneve të montuara paraprakisht, funksione gati për mjedise të jashtme

Qëndrueshmëri e fortë IK10

Xhami Magjik (5mm.) i temperuar i çertifikuar* IK10 u lejon ekraneve të Serisë OHF mbrojtje të qëndrueshme të përparuar ndaj një sërë faktorësh të jashtëm dhe të mjedisit. Nëse shkëputet xhami mbrojtës, një hendek i vendosur në mënyrë strategjike midis panelit Magic Glass dhe LCD, parandalon dëme të konsiderueshme dhe mundëson riparim efikas. *Vlerësimi i analizës së fuqisë IK Europian përdor një shkallë nga 0-10 (ku 10 tregon mbrojtjen më të lartë të mundshme) për të matur shkallën e qëndrueshmërisë ndaj ndikimit të jashtëm.

Qëndrueshmëri e fortë IK10

Performanca efikase për energjinë

Nëpërmjet funksionalitetit të përparuar të kontrollit termik dhe një dizajn pa filtër, Seria OHF e ekraneve funksiono me konsumin e pakësuar të energjisë. Një shkëmbyes i integruar i nxehtësisë modifikon burimet e shenjave në varësi të mjedisit dhe përfundimisht ul shpenzimet për përdoruesit.

Performanca efikase për energjinë

Shikueshmëri e shkëlqyer dhe magjepsëse

• Ekranet e Serisë OHF me Shikueshmëri te Lartë paraqesin inovacionin Magic Glass, cilësinë e imazhit të certifikuar TUV dhe një sensor Automatik të Ndriçimit për të përmirësuar cilësinë e imazhit dhe për të optimizuar dhënien e mesazheve për çdo shikues. Kur kombinohen, këto karakteristika prodhojnë shkëlqim të lartë prej 2,500nit dhe një raport kontrasti prej 5,000:1 që amplifikojnë çdo lloj përmbajtje*. Këta ekranë të fuqishë gjithashtu përfshijnë teknologjinë rrethore polarizuese që eliminon verbërinë e ekranit të shkaktuar nga syze dielli të polarizuara. *Cilësimet e raportit të ndriçimit 2,500nit dhe raporti i kontrastit 5,000:1 janë të disponueshme për të gjitha modelet e Serisë OHF më të mëdha se 24 inç.• Parandalimi i pasqyrimit Përtej funksionueshmërisë bazë të tij të përmirësimit të imazhit, Xhami Magjik i Serisë OHF minimizon pasqyrimin dhe mundëson prezantim të pasur, të qartë edhe kur jeni të ekspozuar ndaj dritës së drejtpërdrejtë të diellit. Së bashku me raportin e tyre të lartë të ndriçimit dhe kontrastit, pasqyrimi i ekraneve të Serisë OHF siguron shikueshmëri të vazhdueshme dhe integritet të përmbajtjes në çdo vendosje në mjedise të jashtme.

Shikueshmëri e shkëlqyer dhe magjepsëse

Funksionon me besueshmëri në çdo mjedis

Çdo ekran i Serisë OHF i nënshtrohet analizës rigoroze të mbrojtjes IP56 për të siguruar rezistencë ndaj pluhurit, nxehtësisë, lagështisë dhe ndryshimeve të tjera të mjedisit që mund të pengojnë operacionet. Kjo përfshin një sistem të integruar të vetë-ftohjes që bën që ekranet e Serisë OHF të funksionojnë në temperatura që variojnë nga -30C (-22F) në 50C (122F). Nga ana tjetër, përdoruesit mund të ndjehen të sigurtë në aftësinë e ekraneve për të funksionuar ditë e natë dhe pa kërkuar sisteme të shtrenjta të ftohjes së jashtme ose masa sigurie.

Funksionon me besueshmëri në çdo mjedis

Krijimi dhe menaxhimi i qëndrueshëm i përmbajtjes

MagicInfo Player S4 i Samsung pajis përdoruesit e Serisë OHF me një motor grafik të ri që rrit rendimentin e përgjithshëm të ekranit duke siguruar një tranzicion pa ndërprerje të përmbajtjes. Platforma funksionon gjithashtu si një zgjidhje e përparuar e menaxhimit të përmbajtjes që mundëson krijimin, caktimin dhe planifikimin më të leverdisshëm të përmbajtjes. MagicInfo Player S4 është mjaft i fuqishëm për të ndihmuar organizatat e mëdha të mbikqyrin dhe menaxhojnë ekrane të shumëfishta të Serisë OHF përmes një serveri të vetëm qëndror.

Krijimi dhe menaxhimi i qëndrueshëm i përmbajtjes

I përputhshëm me VESA për vendosje të thjeshtuar

Për të qënë në përputhje me rregulloret VESA, përdoruesit mund të shtojnë kllapa opsionale* në paketën e tyre të Serisë OHF. Përtej sigurimit të përputhshmërisë, kllapat ofrojnë fleksibilitet më të madh për të vendosur ekranet në vendet e preferuara pa patur nevojë të blini pajisje të specializuara për vendosje në mur. * Kllapat janë të disponueshme vetëm për modelet 46- dhe 55-inç të ekranit të Serisë OHF.

I përputhshëm me VESA për vendosje të thjeshtuar
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 75"
  • Lloji i panelit SPVA
  • Rezolucioni 1920*1080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 286.5x859.5
  • Ndriçimi (Tipik) 2,500nit
  • Shkalla e kontrastit 5000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 6ms
  • Gama e ngjyrave 70 %
  • Veshja e xhamit 0 %
  • Frekuenca e skanimit H 135KHz
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 297MHz
  • Frekuenca e skanimit V 120Hz
  • Raport i kontrastit dinamik 10,000:1
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In N/A
  • DVI In N/A
  • Tuner In Jo
  • USB Po
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës Jo
  • IR In N/A
  • HDBaseT In Po
  • HDBaseT Out N/A
  • Audio hyrëse Jo
  • Audio dalëse 1
  • Video dalëse Jo
  • Energjia dalëse Jo
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Jo
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out N/A
  • WiFi Jo
  • Foleja CI N/A
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth Jo
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC100-240V ~50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) N/A
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 1400
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1774.8 x 1053.4 x 120 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1946 x 1252 x 495 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 142 kg
  • Pesha e paketimit 188 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura -30~50 ℃
  • Lagështia 10~80%, Pa kondensim
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA N/A
  • Gjerësia e kornizës 59.8
  • Materiali i kornizës N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme Jo
 • Veçori opsionale
  • Prekje N/A
  • Xhami mbrojtës Po
  • Montimi N/A
  • Mbajtësja N/A
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Jo
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë D
 • Prekje
  • Teknologjia Touch N/A
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC Po
  • Siguria Po

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike