LH32PMFPBGC/EN

32" Smart Signage me lexuesin multimedial fuqizuar nga TIZEN™

Ngjyra E zezë

Aparati i përfshirë i medias i gjithë i ri i fuqizuar nga TIZEN™

Seria 2016 Shenjat SMART që lejon përdorimin e SSSP 4.0 lejon një rendiment më të fortë, të shpejtë dhe të sigurtë sesa modelet e mëparshme të saj. Duke kapërcyer rendimentin e pajisjeve harduer të mëparshme, SSSP 4.0 i ri u mundëson partnerëve të CMS të zhvillojnë dhe shpërndajnë aplikacione të përparuara të internetit të cilat mund të ndihmojnë në menaxhimin e efektëshëm të përmbajtjes dhe Shenjat SMART për klientët e tyre. ◆ Rendiment i Fuqishëm 1) Përmbajtja Dinamike e Përmirësuar e 3D Graphic EngineExperience duke përmirësuar rendimentin grafik 3D ndërsa shkrimi i tekstit të duket i këndshëm dhe ekrani ofron një nivel të fuqisë që mund të lejojë edhe 3 filma që të shihen njëkohësisht në një ekran. 2) Aplikacionet e Sigurisë së Përparuar, platforma dhe sistemi mbështeten të gjithë nga sistemi i funksionimit TIZEN dhe një arkitekturë holistike lejojnë për qëndrueshmëri dhe siguri të lartë përmes 3 shtresave të plotësimit. ◆ Krijimi i lehtë. Aftësia për të krijuar më tej zgjidhjen është lehtësuar, në sajë të mjeteve të ndryshme të krijimit si Takimi i Krijimit SW (SDK) ose Inspektori nga Larg i Internetit (RW). Përveç kësaj, meqë është një platformë e hapur standarte e internetit, është shumë e pajtueshme me HTML5. ◆ Përdorshmëria e Thjeshtë. Përdorshmëria arrihet për shkak të një ndërfaqeje miqësore me prekje, ndërsa shfletuesit e internetit janë në gjendje të shfaqin një faqe interneti pa patur nevojë që të zhvillojnë një aplikacion të internetit. Ekrani i përdoruesit SSSP 4.0 është përmirësuar gjithashtu (ndërfaqja miqësore e re fillestare) dhe hyrje e shpejtë për aplikacionet e internetit mbështetet përmes Hapësit URL.

Aparati i përfshirë i medias i gjithë i ri i fuqizuar nga TIZEN™

Ofrimi i opsioneve të fuqishme për krijimin e materialeve, caktimin dhe shpërndarjen e mjeteve

Një aspekt kyç i platformës SSSP 4.0 të bazuar në TIZEN, MagicInfo Player S4 i Samsung u mundëson përdoruesve të shfrytëzojnë plotësisht fuqinë e rrjetit të tyre të shfaqjes nga çdo vendndodhje përmes një serveri të centralizuar. Më e përdorshme se kurrë, MagicInfo Player S4 bashkon një Backup Player të dedikuar me aftësitë e transmetimit të përmbajtjes së të dhënave me DataLink për të zvogëluar përpjekjet e nevojshme për të shpërndarë informacione të rëndësishme. ◆ Rendimenti i Fuqishëm. Me MagicInfo Player S4, motorri i ri grafik i përdorur në Shenjat SMART të 2016 rrit rendimentin e përgjithshëm të ekranit, ndërsa siguron një tranzicion pa probleme të përmbajtjes dhe shkrimin këndshëm të tekstit. Ndërkohë, imazhet me rezolucion të lartë (maks. 5120 X 5120) mund të përdoren dhe më shumë se 100 kuti tekstesh janë në dispozicion. ◆ Përdorshmëria e Thjeshtë. Më shumë se vetëm një aparat i mediave, ai gjithashtu funksionon si një zgjidhje e përparuar e menaxhimit të përmbajtjes, e cila mund t'ju lejojë të shihni skedarë mediash, të cilësoni dhe redaktoni oraret e rishikimit të medias dhe t’a konfiguroni ekranin si një mur video dhe t’a kontrolloni pajisjen përmes përdorimit të lidhjes së tij WiFi, ndezësit/fikësit me orar dhe më shumë. Ndërfaqja grafike e krijuar rishtasi e përdoruesve lejon zgjerimin e lehtësisë së përdorimit dhe aftësinë e menaxhimit të përmbajtjes vendore. ◆ Zgjidhja e Plotë. Serveri Samsung MagicInfo gjithashtu është projektuar rishtasi dhe është azhornuar në versionin 4.0. Programi kompjuterik i serverit MagicInfo është një program kompjuterik i specializuar për menaxhimin e përmbajtjes, i cili u mundëson organizatave të mëdha që të menaxhojnë shumë shenja dixhitale përmes një serveri të vetëm të integruar. Organizatat gjithashtu mund të mbikqyrin dhe të menaxhojnë në largësi shenjat smart nga një vend i centralizuar.

Ofrimi i opsioneve të fuqishme për krijimin e materialeve, caktimin dhe shpërndarjen e mjeteve

Zbuloni ekranet që thyejnë kufitë e mëparshëm të dizajnit të hollë

Duke u krenuar me dizajnin më të hollë të industrisë (29.9mm), Seria e re e ekraneve të veçanta të PHF dhe PMF të Samsung siguron një zgjidhje kompakte, por të fortë të shenjave për mjediset e kufizuara nga hapësira ose konfigurimi. Të disponueshëm në një gamë madhësish për (modele 43-, 49- dhe 55-inç të disponueshëm për përshkrimet e të dyve si për PHF ashtu edhe për PMF, me një model shtesë 32-inç të disponueshëm për Seritë PMF), këto ekrane të veçanta paraqesin një konfigurim me kornizë të hollë për të ruajtur në vazhdueshmëri fokusin e shikuesve të përqëndruar tek përmbajtja në ekran. * Specifikimi sipas modelit, si madhësia, ndriçimi dhe koha e përdorimit është i ndryshëm. Shikoni tabelën e specifikimeve për më shumë detaje.

Zbuloni ekranet që thyejnë kufitë e mëparshëm të dizajnit të hollë

Shkyçni kontrollin më të lehtë dhe më fleksibël për shkak të një marrësi infra të kuq të centralizuar

Marrësi qëndror me rreze infra të kuqe (IR) i integruar i ekraneve të veçantë siguron kontroll më të thjeshtë dhe më fleksibël nga përdoruesi. Të gjithë modelet mund të marrin sinjalin IR në panelë individualë përmes IR Qëndror. Përmes instalimit ose vendosjes sipas kërkesës, përdoruesit mund të kalojnë përmes funksionueshmërisë IR nga vende të ndryshme, duke rritur më tej rendimentin e pandërprerë.

Shkyçni kontrollin më të lehtë dhe më fleksibël për shkak të një marrësi infra të kuq të centralizuar

Jepini fund llamburitjes së padëshirueshme dhe gjithmonë jini të sigurtë për shikueshmëri dhe lexueshmëri të lartë

E pajisur me një panel përpara pa llamburitje, ekranet e Serisë PHF dhe PMH pakësojnë ndërhyrjen e dritës natyrore dhe të mjedisit për të siguruar lexueshmëri të vazhdueshme në çdo vend. Shikueshmëria e imazhit dhe lexueshmëria e informacionit konsiderohen të jenë shumë ta larta, sepse është më pak pasqyrues në dritë ose në dritën e diellit, që nuk paraqet asnjë problem kur përdoret me tabelat e menusë QSR ose tabelat e orarit të fluturimeve të aeroportit me dritë natyrore të bollshme.* Specifikimi sipas modelit të tillë si madhësia, shkëlqimi dhe koha e përdorimi është i ndryshëm. Shikoni tabelën e specifikimeve për më shumë detaje.

Jepini fund llamburitjes së padëshirueshme dhe gjithmonë jini të sigurtë për shikueshmëri dhe lexueshmëri të lartë
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 32"
  • Lloji i panelit 60Hz E-LED BLU
  • Rezolucioni 1920 x 1080 (16:9)
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.360(H) x 0.360(V) mm
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 698.4(H) x 392.85(V) mm
  • Shkalla e kontrastit 5,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8 ms
  • Ngjyra e ekranit 10bit Dridhje - 1.07 miliardë
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75HZ
  • Ndriçimi 400nit
  • Raport i kontrastit dinamik Mega
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In 1
  • DVI In 1
  • Tuner In N/A
  • USB 2
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës D-Sub (DVI-I i përbashkët)
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo, RGB/DVI/DP/HDMI
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse DP1.2 (Dalja)
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • SD Card Slot N/A
 • Dizajni
  • Lloji i mbajtëses Këmbalec (Opsional)
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji 삼성전기 (SEM)
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) më pak se 0.5 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) Maks:88W / Tipik:(BE)61, (SHBA)42, (WW)61W / BTU(Mas):300.08W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 721.2 x 415.6 x 29.9 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 796 x 484 x 132 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 5.6 kg
  • Pesha e paketimit 7 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0~40 ℃
  • Lagështia 10~80 (pa kondensim)
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 200 x 200 mm
  • Gjerësia e kornizës 8.9(I barabartë) mm
  • Lloji i opsionit të Media Player SBB
 • Veçori të përgjithshme
  • Speciale Sensori i temperaturës, Muri i videove (15x15(OSD)), Lidhja zinxhir e murit të videove(16), Ekran që rrotullohet, Bateria e orës(80 orë llogaritja e kohës), Altoparlant i inkorporuar(10W x 2), Modul WiFi i përfshirë, IR i qendrës
  • Altoparlanti 10W x 2
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN4070SD
  • Specialiteti CML400XJ
  • Mbajtësja STN-L3240E
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Speciale Klonim magjik (në USB), Kalim & Rimarrje automatikisht e burimit, RS232C/RJ45 MDC, Vendos në prizë dhe shiko, PIP/PBP, Rrotullim i imazhit, Kyçje e butonit, DP 1.2 Lidhja zinxhir dixhitale(Ndihmë për HDCP), Azhornim i firmuerit përmes rrjetit, Ekran i ri fillestar, Mur i videove pa kompjuter, Me shumë kanale, Komandim me celular, Planifikim i veprimtarisë, Pajisje për të parë arkivimin
  • Mbështetja MagicInfo Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë C
 • Aksesor
  • Përfshirë Udhëzuesi i Konfigurimit të Shpejtë, Udhëzuesi i Rregulloreve, Karta e Garancisë, Kablli i Energjisë, Telekomanda, Bateritë, Përshtatësi RS232C(IN), Priza e Mbulesës
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC FCC (SHBA) Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A, KE (Europa): EN55022:2006+A1:2007,EN55024:1998+A1:2001+A2:2003, VCCI (Japonia): VCCI V-3 /2010.04 Kategoria A, KCC/EK (Korea): Akordues: KN13 / KN20, Pa Akordues: KN22 / KN24, BSMI (Taivani): CNS13438 (ITE EMI) Kategoria A /CNS13439 (AV EMI) / CNS14409 (AV EMS) / CNS14972 (Dixhital), C-Tick (Australia): AS/NZS CISPR22:2009, CCC(China) : GB9254-2008, GB17625.1-2012, GOST(Rusia/CIS) : Seria GOST R 51317, GOST 22505-97, EN55022:2006+A1:2007, EN55024:1998+A1:2001+A2:2003
  • Siguria CB (Europa): IEC60950-1/EN60950-1, CCC (Kina): GB4943.1-2011, PSB (Singapori): PSB+IEC60950-1, NOM (Meksika): NOM-001-SCFI-1993, IRAM (Argjentina): IRAM+IEC60950-1, SASO (Arabia Saudite): SASO+IEC60950-1, BIS(India): IEC60950-1 / IS13252, NOM(Meksika): Akordues: NOM-001-SCFI-1993, Pa Akordues: NOM-019-SCFI-1998, KC(Korea): K 60950-1, EAC(Rusia): EAC+IEC60950-1, INMETRO(Brazili): INMETRO+IEC60950-1, BSMI(Taivani): BSMI+IEC60950-1, RCM(Australia): IEC60950-1/AS/NZS 60950-1, UL(SHBA) : cUL60950-1, CSA (Kanada) : cUL, TUV (Gjermania): CE, NEMKO (Norvegjia): CE

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Mbështetje teknike

Shkarkim manual

32" Smart Signage me lexuesin multimedial fuqizuar nga TIZEN™
(LH32PMFPBGC/EN)

Manualet

2019.01.29

Manuali i përdorimit versioni 04

(ANGLISHT)

2016.09.06

Udhëzues i shpejtë versioni 1.0

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)