LH75QMFPLGC/EN

Ekran profesional,UHD signage, seria QMF, 75"

Madhësi 75"

Sillni gjeneratën e ardhshme të cilësisë UHD të imazheve në mjedisin tuaj tregtar

Bizneset e sotme, duke përfshirë bankat, restorantet, shitësit me pakicë e të tjerë, po përdorin gjithnjë e më shumë sinjalet dixhitale për të angazhuar, edukuar dhe për t’u shërbyer klientëve të tyre. Përdorimi tregtar i sinjaleve dixhitale vazhdon të rritet dhe, për shkak të aftësisë së tij për të ofruar tekst dhe imazhe më të qarta, UHD është bërë gjëja tjetër më e rëndësishme në teknologjinë e ekraneve. Me teknologjinë më të fundit UHD, bizneset mund të shfrytëzojnë gjeneratën e ardhshme të cilësisë më të mirë të imazhit për të dhënë mesazhe dhe informacion më të efektshëm. UHD ofron hollësi ultra-realiste, aftësinë për të shfaqur më shumë informacion në një ekran dhe katër herë më shumë qartësi detajesh, e cila është më e dukshme kur shfaqet teksti. Për përdorime tregtare, tipare thelbësore, të tilla si modaliteti i portretit dhe orët më të gjata të përdorimit, tani janë të kombinuara me qartësinë UHD për ekranin më të mirë tregtar.

Sillni gjeneratën e ardhshme të cilësisë UHD të imazheve në mjedisin tuaj tregtar

Ekrani QMF i Ri UHD i 2016-tës që është skicuar për një mjedis tregtar

E disponueshme në konfigurime që përfshijnë nga 48" në 98", linja UHD është skicuar për të ofruar cilësi të shkëlqyeshme të imazhit në të gjitha mjediset. Gama e gjithanshme e ekraneve është e konfiguruar posaçërisht për t'iu përshtatur çdo përdorimi të biznesit. Ekranet UHD ofrojnë një imazh super të mprehtë me dendësi të lartë pikseli që është e përkryer për të shfaqur edhe detajet më të vogla të fotografive dhe videove në një përvojë vizuale mjaft realiste dhe gjithë-përfshirëse. Linja UHD ofron disponueshëmëri gjatë gjithë kohës si standart dhe qëndrueshmëri të lartë të përfshirë. Panelet pa llamburitje vijnë si standart për të siguruar rendiment të shkëlqyer në kushte të ndritshme. Duke pasur një konfiguracion të ngushtë kornize, ekranet e pavarur ofrojnë një zgjidhje kompakte për mjediset e kufizuara nga hapësira apo ndriçimi. Dizajni unik i kornizës ndihmon dhënien e shikimit të qartë dhe të pandërprerë.

Ekrani QMF i Ri UHD i 2016-tës që është skicuar për një mjedis tregtar

Tërhiqni klientët dhe përmirësoni identitetin e markës me imazhe si të gjalla dhe cilësinë UHD të fotografisë

Seria QMF jep rezolucionin FHD katër herë më të lartë në të njëjtën zonë të ekranit, duke rezultuar në rikrijimin më të saktë të mundshëm të detajeve. Teksti që shfaqet në Serinë QMF në UHD është tepër i mprehtë për shkak të densitetit të lartë të pikselës. Pamje vizuale shumë të detajuara, si fotografitë dhe videot, janë të shikueshme me detajet më të vogla për një përvojë vizuale mjaft realiste dhe gjithë-përfshirëse. Përveç kësaj, klientët mund të zëvendësojnë muret e vjetra të videove të përbëra nga ekrane më të vogla FHD me një ekran të vetëm të madh QMF për eliminimin e kornizave dhe të krijojnë një pamje të përsosur të përmbajtjes. Rezolucioni i përbërë nga deri në katër ekrane FHD është e mbuluar nga një ekran i vetëm UHD.

Tërhiqni klientët dhe përmirësoni identitetin e markës me imazhe si të gjalla dhe cilësinë UHD të fotografisë

Paraqitni katër herë përmbajtjen FHD në një ekran të vetëm me shumë ekrane për një ndikim më të madh vizual

Tani, mund të ofroni më shumë informacion përmes një numri më të vogël të ekraneve. UHD ofron katër herë rezolucionin FHD, që do të thotë se mund të shfaqni barasvlefshmërinë e katër ekraneve të përmbajtjes FHD në një ekran të vetëm UHD. Seria QMF përmban një sërë opsionesh lidhjesh, duke përfshirë aftësinë për të shfaqur përmbajtje nga katër pajisje të ndara hyrëse në të njëjtin ekran pa nevojën e bashkimit më parë të përmbajtjes në një kompjuter të veçantë. Me Serinë QMF, nuk kërkohet asnjë element i veçantë i palëve të treta. PIP të ndryshëm dhe skenarë të ndarjes së ekranit janë të mundshme, përtej vetëm katër drejtkëndëshave të ndarë në mënyrë të barabartë. Ky fleksibilitet mundëson skenarë të përdorimit dinamik dhe efikas, siç është shfaqja e një sistemi video-konference në një pjesë të madhe të ekranit, së bashku me dokumentet referuese nga një pajisje tjetër në një zonë tjetër të ekranit për pjesëmarrësit e takimit ose një shfaqje imazhi të produktit pranë një liste specifikimesh në një dyqan të shitjes me pakicë.

Paraqitni katër herë përmbajtjen FHD në një ekran të vetëm me shumë ekrane për një ndikim më të madh vizual

Zgjidhni orientimin optimal të ekranit me modalitetin e rrotullimit

Për të përmbushur kërkesat e ambienteve tradicionale tregtare, shenjat dixhitale shpesh instalohen në modalitetin e portretit. Kështu, është e rëndësishme që sinjalizimi dixhital të lejojë instalimin e portretit për t'iu përshtatur estetikës së vendosjes, duke ofruar ende cilësitë dinamike të sinjaleve dixhitale. Seria QMF ofron modalitetin e rrotullimit që i lejon ata të instalohen në orientimin e peizazhit ose të portretit për t'iu përshtatur nevojave të mjedisit.

Zgjidhni orientimin optimal të ekranit me modalitetin e rrotullimit

Krijoni një zonë të efektshme të ekranit me zgjatjen e Samsung SBB për përmbajtjen e transmetuar UHD

Për shkak të risive relative të UHD në parametrat e ekranit tregtar, pak aparate të mediave ofrojnë përdorimin e transmetimit UHD tani. Për të përmbushur këtë kërkesë, Samsung krijoi një SBB opsional me kapacitet UHD, i cili mund të bashkëngjitet në pjesën e prapme të Serisë QMF. Instalimi i thjeshtë i këtij SBB eliminon rrëmujën e panevojshme të telave dhe gjithashtu heq nevojën për të krijuar strehim të veçantë për aparatin e medias. Seria QMF lejon përdorimin e natyrshëm një shpejtësi 60 Hz të rifreskimit që siguron rishikim video pa ndërprerje dhe eleminon përvojën e ndryshuar vizuale te vërejtur shpesh në një nivel të ulët të rifreskimit. Seria QMF lejon përdorimin e lidhjen DP 1.2, e cila është e aftë të transmetojë përmbajtje video UHD në një normë rifreskimi prej 60 Hz, duke dhënë një përvojë të vërtetë UHD.

Krijoni një zonë të efektshme të ekranit me zgjatjen e Samsung SBB për përmbajtjen e transmetuar UHD
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 75"
  • Lloji i panelit 60Hz E-LED BLU
  • Rezolucioni 3840 x 2160 (16:9)
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.143 x 0.429 mm
  • Ndriçimi (Tipik) 500nit
  • Shkalla e kontrastit 4,000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8ms (Lloj)
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30 ~ 81kHZ
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 594MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48 ~ 75HZ
  • Raport i kontrastit dinamik Mega
 • Lidhja
  • HDMI In 4
  • DP In 2
  • DVI In 1
  • Tuner In N/A
  • USB 1 (S/W vetëm përditësim)
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës D-Sub (DVI-I i përbashkët)
  • IR In Po
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo, RGB/DVI/DP/HDMI
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse N/A
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out N/A
 • Dizajni
  • Lloji i mbajtëses Këmbalec (Opsional)
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) më pak se 0.5 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) W/W 280, EU 277(I zakonshëm), 380(Vlerësimi), 418(Maksimal)
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1681.4 x 961.2 x 63.9 (pa dorezë), 1681.4 x 961.2 x 71.2 (me dorezë)
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1817 x 1095 x 280 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 41.6 kg
  • Pesha e paketimit 55.1 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0~40 ℃
  • Lagështia 10~80 %
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 600 x 400 mm
  • Gjerësia e kornizës 14.5
  • Lloji i opsionit të Media Player SBB
 • Veçori të përgjithshme
  • Altoparlanti 10W+10W
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN8200SD
  • Mbajtësja STN-L7585F
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë B
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC Kategoria A
  • Siguria 60950-1

Mbështetje teknike