LH85QMDPLGC/EN

Ekran profesional, UHD signage seria QMD, 85"

Ngjyra I zi

Shfaqni përmbajtjen me detaje ultra-realiste me ngjyra të gjalla

Seria QMD E Shenjave SMART jep katër herë rezolucionin FHD në të njëjtën zonë të ekranit, duke rezultuar në rikrijimin më të saktë të mundshëm të detajeve. Edhe teksti i vogël është super i mprehtë pa mjegullim për shkak të densitetit të lartë të pikselave të saj. Teknologjia e përmirësimit e Samsung rregullon përmbajtjen e rezolucionit më të ulët për të shfaqur në mënyrë optimale në ekranet e Serisë QMD të rezolucionit UHD. Plus, Seria QMD lejon lidhjen DisplayPort® (DP) 1.2, e cila është e aftë të transmetojë video UHD me një frekuencë rifreskimi prej 60 Hz. Kjo frekuencë më e lartë e rifreskimit siguron rishikim video pa ndërprerje, e cila shpesh vërehet në ekrane konvencionale me një ritëm më të ulët të rifreskimit prej 30 Hz, për një eksperiencë të vërtetë shikimi UHD. Seria QMD gjithashtu siguron imazhe më të gjalla në saj të ekraneve të saj me shkëlqim të lartë dhe teknologjisë së përparuar të ekranit të Samsung.

Shfaqni përmbajtjen me detaje ultra-realiste me ngjyra të gjalla

Përmirësoni efikasitetin duke shfaqur përmbajtje nga katër ekrane FHD në një ekran të vetëm UHD

Me Serinë QMD mund të jepni më shumë informacion duke përdorur një numër më të vogël njësish duke shfaqur numrin e barasvlefshëm të katër ekraneve të përmbajtjes FHD në një ekran të vetëm UHD. Kjo veçori përfshin aftësinë për të shfaqur përmbajtje nga katër pajisje të ndara hyrëse në të njëjtin ekran pa nevojën e bashkimit të përmbajtjes së parë në një kompjuter të veçantë për menaxhimin e thjeshtuar të përmbajtjes. Dhe asnjë element i veçantë i palëve të treta nuk është i nevojshëm. Skenare të ndryshëm të Imazhi-në-Imazh (PIP) dhe ekrane të ndarë janë të mundshme për përdorim më dinamik dhe më efikas të ekranit, siç është shfaqja e një videokonference në një pjesë të madhe të ekranit së bashku me dokumentat referuese nga një pajisje tjetër në një pjesë tjetër të ekranit. Ose shitësit me pakicë mund të shfaqin një imazh të madh të produktit pranë listës së specifikimeve në të njëjtën ekran. Duke përdorur një ekran të vetëm në vend të atyre të shumëfishta, kompleksiteti i instalimit eliminohet për efikasitet të përmirësuar. Përveç kësaj, Seria QMD e Shenjave SMART është e pajisur me tre priza DP (1.2*2, 1.1*1), tre priza High Definition Multimedia Interface® (HDMI), dy priza DVI dhe një prizë D-sub për fleksibilitet të shtuar.

Përmirësoni efikasitetin duke shfaqur përmbajtje nga katër ekrane FHD në një ekran të vetëm UHD

Rritja e përdorshmërisë me konfigurime fleksibël dhe funksionim 16/7

Seria QMD është projektuar për të përmbushur kërkesat e mjediseve tradicionale tregtare me besueshmëri 16/7 dhe karakteristika fleksibël për shikim të përmirësuar. Karakteristikat përfshijnë modalitetin e rrotullimit, e cila ju mundëson të instaloni ekranet në një orientim të peizazhit ose të portretit që i përshtatet mjedisit tuaj, ndërsa ende jep cilësitë e ndjeshme të sinjaleve dixhitale. Dhe dizajn i lëmuar dhe modern i ekranit përshtatet në pothuajse çdo mjedis biznesi, duke përmirësuar ambientin.

Rritja e përdorshmërisë me konfigurime fleksibël dhe funksionim 16/7

Krijoni një zonë të thjeshtë të ekranit me opsionin SBB të ndashëm të Samsung

Për shkak se UHD është relativisht e re në tregun tregtar, pak pajisje të mediave tani lejojnë transmetimin UHD. Për të përmbushur këtë kërkesë, Samsung planifikon të prezantojë një kuti të vendosur pas (SBB) opsionale të aftë për UHD në fund të tremujorit të tretë të vitit 2014. SBB me madhësi të vogël është projektuar për t'u bashkuar në pjesën e pasme të ekraneve të Serisë QMD, duke thjeshtuar instalimin dhe eliminimin e rrëmujës së panevojshme të telave dhe nevojën për një strehim të veçantë të mediave. Ky SBB me rendiment të lartë përmban një procesor të përfshirë Haswell Gjenerata e 4-tërt Intel® Core ™ i5 CPU me një memorie 4 GB DDR3 dhe vjen me programin kompjuterik Samsung MagicInfo® për menaxhim të thjeshtë të përmbajtjes.

Krijoni një zonë të thjeshtë të ekranit me opsionin SBB të ndashëm të Samsung
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 85"
  • Lloji i panelit 120Hz I Hollë Direkt LED BLU
  • Rezolucioni 3840x2160(16:9)
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.1625 x 0.4875 (mm)
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 1872.0(H) x 1053.0(V) 
  • Ndriçimi (Tipik) 500nit
  • Shkalla e kontrastit 5000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 6(Typ.)
  • Ngjyra e ekranit 16.7M(True Display),1.07B(Ditherd 10bit)
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Raporti i ndriçimit maksimal 81 %
  • Raport i kontrastit dinamik 50000:1
 • Lidhja
  • RGB hyrës D-Sub, DVI-D,Porta e Ekranit 1.2 (2), Porta e Ekranit 1.1 (1)
  • Audio hyrëse Spina Mini Stereo
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video hyrëse HDMI (3)
 • Dizajni
  • Lloji i mbajtëses Këmbalec (Opsional)
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) më pak se 0.5W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 375W(Tipik), 450W(Vlerësimi), 495W(Maks)
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0.5W
  • Konsumi i energjisë (IEC 62087 Edicioni 2) 375 W
  • Konsumi i energjisë (Gatishmëri) 0.50 W
  • Konsumi vjetor i energjisë (Standardi i BE-së, kWh) 548
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1903.4 x 1090.5 x 105.1 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 2050 x 1265 x 472 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 55.5 kg
  • Pesha e paketimit 71.4 kg
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 600x400 mm
  • Gjerësia e kornizës 13.2mm(Poshtë19.3mm)
  • Lloji i opsionit të Media Player SBB
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40 ℃
  • Lagështia 10~80 %
 • Veçori të përgjithshme
  • Special Sensori i Temperaturës, Ekrani i Rrumbullakët, Bateria e Orës (Mbikëqyrja 80 orë), Mikrofon i Brëndshëm (15W 2ch)
  • Altoparlanti Mikrofon i Brëndshëm (15W + 15W)
 • Veçori opsionale
  • Xhami mbrojtës N/A
  • Montimi WMN5770D
  • Specialiteti Overlay Touch CY-TQ85LDA
  • Mbajtësja STN-L7585F (Mbajtësja e Re)
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Special FHD 4 Ndihma PBP (2/3/4 PBP), Ndërrim i Burimit dhe Rimëkëmbjes së Burimeve Automatike, LFD Fillestar UI, Butoni i Kyçjes, DDC CI, DHCP me RJ45 MDC, Mesazhi Urgjent nga MDC, opsioni Hot key, Fut në Prizë dhe Shiko (Vendosja fillestare)
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë C
 • Certifikimi dhe pajtueshmëria
  • EMC Kategoria A
  • Siguria 60950-1
 • Aksesor
  • Përfshirë Manuali i Konfigurimit të Shpejtë, Karta e Garancisë, kablli DP, Kablli i Energjisë, Telekomanda, Bateritë

Mbështetje teknike