SBB-SS08FL1/EN

Video wall box SBB-SS08EL

Ngjyra E zezë

Transmetimi i rrjedhshëm Përmbajtjes UHD

Kutia e Aparatit të Shenjave UHD e Samsung prodhon përmbajtje me cilësi të lartë me barrë minimale të funksionimit. E mbështetur nga sistemi i fuqishëm i funksionimit Tizen, Kutia e Aparatit të Shenjave mund të japë imazhe UHD anembanë konfigurimeve të murit të videos të mëdha sa në përmasa 5x5, me një opsion shtesë për të dhënë përmbajtje me rezolucion uniform FHD brenda konfigurimeve deri në 10x10. Kjo gjithanshmëri i lejon Kutisë së Aparatit të Shenjave që të bashkojë pa mundim një servër qëndror me ekranin pa pajisje dhe aparatura të mediave të shtrenjta dhe të jashtme.

Transmetimi i rrjedhshëm Përmbajtjes UHD

Funksionime Intuitive të-Gjitha-në-Një

Për thjeshtësi të shtuar të funksionimit, Kutia e Aparatit të Shenjave UHD e Samsung kondenson përpunimin e informacionit shpesh të ndryshëm, menaxhimin e përmbajtjes dhe mjetet e ndërrimit të burimeve në një platformë të vetme. Kutia përveç kësaj ofron lidhshmëri të gjerë, përfshirë porta të përmbajtjes HDMI, DP 1.2, DVI dhe USB me kompjuterë dhe pajisje të mediave të jashtme që me rehati zgjerojnë mundësitë e futjes së përmbajtjes. Ky integrim jo vetëm siguron një instalim të pastër dhe intuitiv, por në mënyrë të konsiderueshme pakëson shpenzimet e pajisjeve dhe të konfigurimit të përdoruesve.

Funksionime Intuitive të-Gjitha-në-Një

Menaxhim i Rendimentit Plotësisht i Integruar

Për fleksibilitet të shtuar, platforma e menxahimit të centralizuar e Kutisë së Aparatit të Shenjave UHD të Samsung ofron dukshmëri të hollësishme të rendimentit të përmbajtjes dhe pajisjes gjatë gjithë rreshtit, duke u lejuar përdoruesve të shikojnë dhe të rregullojnë cilësimet e rëndësishme të ekranit kudo dhe në çdo kohë. Po ashtu, partnerët mund të krijojnë dhe të vendosin aplikacione të personalizuara përmes Platformës së Shenjave SMART e Samsung (SSSP) për të kontrolluar funksionimet e drejtpërdrejta anembanë të gjitha ekraneve të lidhur njëherësh, në vend që të duhet t’i rregullojnë secilin një nga një. Rezultati është një proces më i rehatshëm, fleksibël i menaxhimit që e bën më të lehtë për përdoruesit që të shpërndajnë përmbajtjen me auditorët e synuar.

Menaxhim i Rendimentit Plotësisht i Integruar
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale N/A
  • Lloji i panelit N/A
  • Rezolucioni N/A
  • Pjerrësia në piksel (HxV) N/A
  • Ndriçimi (Tipik) N/A
  • Shkalla e kontrastit N/A
  • Këndi i shikimit (H/V) N/A
  • Koha e reagimit N/A
  • Gama e ngjyrave N/A
  • Veshja e xhamit N/A
  • Frekuenca e skanimit H N/A
  • Frekuenca maksimale e pikselëve N/A
  • Frekuenca e skanimit V N/A
  • Raport i kontrastit dinamik N/A
 • Lidhja
  • HDMI In 2, 2
  • DP In Po
  • Tuner In N/A
  • USB Po(2.0 x 2)
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës N/A
  • IR In Po
  • HDBaseT In N/A
  • HDBaseT Out N/A
  • Audio hyrëse N/A
  • Audio dalëse Po
  • Video dalëse Po
  • Energjia dalëse N/A
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out N/A
  • WiFi N/A
  • Foleja CI N/A
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth N/A
 • Ushqyesi
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) N/A
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 33W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) nën 0.5W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 321.6x203.4x35.1 (me/pa dorezë, këmbëz: 312.4x194.2x32.4)
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 432 x 95 x 269 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 1.3 kg
  • Pesha e paketimit 2.70 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40℃
  • Lagështia 10% ~ 80%, pa kondensim
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA N/A
  • Gjerësia e kornizës N/A
  • Trashësia e xhamit N/A
  • Veshja plastike e xhamit N/A
  • Materiali i kornizës N/A
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme PO, PO, PO
  • Altoparlanti N/A
 • Veçori opsionale
  • Prekje N/A
  • Xhami mbrojtës N/A
  • Montimi N/A
  • Mbajtësja N/A
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall N/A
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë N/A
 • Prekje
  • Teknologjia Touch N/A
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC KCC, CE, FCC, CCC
  • Siguria UL, CSA

Mbështetje teknike