LH65QMNEBGC/EN

65" Ekran Smart Signage seria QM65N

Cilësi inteligjente e imazhit Pajisja S6 MagicINFO e integruar, e mbështetur nga TIZEN Siguria e zgjeruar dhe menaxhim nga larg

Jepni mesazh të qartë që rezonon

Pavarësisht nëse është për një shitës me pakicë që promovon shitje të reja ose një qendër transporti që menaxhon orarin e udhëtarëve, dhënia e informacionit të qartë nxit suksesin. Seria QMN e Samsung ndihmon bizneset të arrijnë këto synime përmes cilësisë imponuese të imazhit UHD, lidhjes të zgjeruar dhe performancës së vazhdueshme gjatë gjithë kohës.

Jepni mesazh të qartë që rezonon

Ndani përmbajtje inteligjente me cilësi të lartë

Cilësi inteligjente e imazhit

Ekranet e serisë QMN shfrytëzojnë teknologjinë e cilësisë inteligjente të imazhit të Samsung për të përmirësuar dhënien e përmbajtjes në çdo mjedis. Kjo paraqitje e përmirësuar transformon përmbajtjen nga çdo burim në nivelin e cilësisë UHD dhe optimizon tekstin dhe imazhin në ekran me skaje të mprehtë dhe detaje të imta.

Ndani përmbajtje inteligjente me cilësi të lartë

Modernizimi i efektshëmërisë së përdorimit

Pajisja S6 MagicINFO e integruar, e mbështetur nga sistemi i fuqishëm operativ i përdorimit TIZEN, nxit performancën e përgjithshme të ekraneve, lejon menaxhimin pa mundim të përmbajtjes dhe siguron tranzicion dhe shikim pa probleme të përmbajtjes.

Modernizimi i efektshëmërisë së përdorimit

Fuqizoni bashkëpunimin e sigurtë dhe nga larg

Platforma KNOX e Samsung siguron mbrojtje të fuqishme me tre shtresa duke siguruar dhe kontrolluar gjithashtu USB dhe shkëmbimin e rrjetit nga përdoruesi përmes menaxhimit të përkushtuar të gjurmës së pajisjes. Me siguri të shtuar, bizneset mund të lehtësojnë takimet nga larg, pa kompjuter pa rrezik ose kompleksitet.

Fuqizoni bashkëpunimin e sigurtë dhe nga larg

Ruani performancën e vazhdueshme të ekranit

Përtej menaxhimit të sigurisë dhe përmbajtjes, përdoruesit e serisë QMN mund t’i besojnë menaxhimit nga larg të ekraneve për zgjidhjen e shpejtë, të efektshme të problemit. Përdoruesit mund të vëzhgojnë dhe të diagnostifikojnë parregullsitë – si vetë ashtu edhe me ndihmë nga Qendra e Përdorimit të Rrjetit e Samsung gjatë gjithë kohës – nga çdo vend.

Ruani performancën e vazhdueshme të ekranit

Gëzojuni menaxhimit të leverdisshëm të ekranit

Marrësi qëndror me rreze infra të kuqe (IR) i integruar i serisë QMN siguron kontroll më të thjeshtë dhe më fleksibël nga përdoruesi. Secili ekran merr sinjale në panelë individualë përmes IR Qëndror dhe përdoruesit mund të kalojnë përmes funksionueshmërisë së IR nga vende të ndryshme për të përmirësuar me tej performancën e pandërprerë.

Gëzojuni menaxhimit të leverdisshëm të ekranit

Mbroni përmbajtjen nga ndërhyrja e jashtme

Dizajn i qëndrueshëm i serisë QMN e vlerësuar si IP5x siguron dhënien e vazhdueshme, pa llamburitje të përmbajtjes pavarësisht nga kushtet e mjedisit. Si rezultat, qendrat e transportit dhe mjediset e tjera që janë të prekshme ndaj qëndrimit në prani të pluhrit, pisllëkut dhe dritës mund të aktivizojnë dhe të kontrollojnë ekranet pa një rrethim të jashtëm.

Mbroni përmbajtjen nga ndërhyrja e jashtme

* Vlerësimi IP5x siguron një operacion të kënaqshëm edhe me një nivel të caktuar pluhuri brenda produktit. Megjithatë, funksionimi i produktit nuk është i garantuar kur ekspozohet ndaj llojeve të veçanta të pluhurit, të tilla si pluhuri metalik.

Përshpejtoni dhënien e përmbajtjes në shumë ekrane

Për fleksibilitet të shtuar, Seria QMN u ofron përdoruesve lidhje me portë HDMI 2.0 dhe DP 1.2. Kjo shkathtësi siguron një nivel të qëndrueshëm të rifreskimit prej 60 Hz. dhe qartësi optimale pavarësisht nga burimi. Përveç kësaj, përdoruesit mund të konfigurojnë ekrane UHD të lidhura rresht deri në 2x2 në madhësi përmes portës HDMI 2.0.

Përshpejtoni dhënien e përmbajtjes në shumë ekrane
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 65"
  • Lloji i panelit New Edge, 60Hz
  • Rezolucioni 3,840 x 2,160
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.372(H) x 0.372(W)
  • Ndriçimi (Tipik) 500
  • Shkalla e kontrastit 5000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8ms(Lloj)
  • Gama e ngjyrave 72%
  • Veshja e xhamit 44%
  • Frekuenca e skanimit H 30~81kHz
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 594Mhz
  • Frekuenca e skanimit V 48~75Hz
  • Raport i kontrastit dinamik Mega
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In Po
  • DVI In 1(DVI-D)
  • Tuner In N/A
  • USB 2
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës N/A
  • IR In Po
  • HDBaseT In Jo
  • Audio hyrëse Po
  • Audio dalëse Spina Mini Stereo
  • Video dalëse Po
  • Energjia dalëse N/A
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out Jo
  • WiFi Po
  • 3G Dongle N/A
  • Bluetooth Po
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC100-240V 50/60Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) -
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) 176
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) 0.5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1457.5 x 837.3 x 59.4 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1601 x 970 x 178 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 25.3 kg
  • Pesha e paketimit 33.4 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0℃~ 40℃
  • Lagështia 10~80%
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 400 x 400 mm
  • Gjerësia e kornizës 10.5(sipër,anash), 11.8(poshtë)
  • Materiali i kornizës Pa-Shkëlqim
 • Veçori të përgjithshme
  • Foleja për memorien e jashtme N/A
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN6575SE
  • Mbajtësja Jo
 • Lexuesi i brendshëm (MagicInfo)
  • Mbështetja MagicInfo Daisychain Videowall Po
 • Eco
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC FCC (SHBA) Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A
  • Siguria CB (Europa): IEC60950-1/EN60950-1

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Shkarkim manual

65" Ekran Smart Signage seria QM65N (LH65QMNEBGC/EN)

Manualet

2020.06.22

Data Sheet versioni 03

(ANGLISHT)

2019.10.21

User Manual (Common) versioni 03

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)

2018.12.14

User Manual (by Model) versioni 01

(ANGLISHT)

2018.06.25

Udhëzues i shpejtë versioni 00

(ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)