LH46UHFCLBB/EN

46" Videomur seria UHF5

Madhësi 46"

Akomodoni përdorues që vlerësojnë instalimin dhe çmontimin e thjeshtë

Panelet video për mur UHF5 të Samsung janë projektuar për montim dhe çmontim të optimizuar për përdoruesin. Një reduktim në trashësi (me më shumë se 50 përqind) dhe peshë (me më shumë se 40 përqind) i bën ekranet më të lehta për t’u transportuar dhe instaluar. Për të thjeshtuar më tej procesin, një kllapë muri opsionale siguron që paneli video të qëndrojë i palëvizshëm dhe pranë çdo sipërfaqeje. Bashkërenditja e ekraneve UHF5 Series (47,9 mm) dhe kllapave të murit (39,9 mm) u përshtatet kërkesave të rregulloreve të Ligjit “Amerikanët me aftësi të kufizuara” (Americans with Disabilities Act - ADA) që kërkojnë që panelet video për mur të qëndrojnë brenda katër inçëve nga një sipërfaqe për të minimizuar rreziqet e rënies.

Accommodate Users who Place a Premium on Simplified Installation and Disassembly

Kuptoni lehtësinë e implementimit të panelit video për mur UHD

Duke përmbledhur një numër komponentësh esencialë të panelit video për mur në një platformë të unifikuar, UHF5 Series i Samsung ndihmon përdoruesit të arrijnë standardin e kërkuar të përmbajtjes UHD me më pak përpjekje të nevojshme. Një Signage Player Box (Tizen 2.4) kompatibël ofron përmbajtje tërheqëse përmes konfigurimeve të panelit video për mur deri në madhësi 5x5. Përmes Daisy Chain harmonik, përdoruesit mund të ndajnë përmbajtje video të pandërprerë dhe të qartë kristal që kalon përmes të gjitha ekraneve pa ndërprerje. Gjithashtu Signage Player Box shërben edhe si lexues media i mbështetur nga një Quad Core CPU i fuqishëm dhe me funksione ndërrimi me shumë burime. Në total, ky kompozim i gjithanshëm nuk lejon që përdoruesit t’u duhet të blejnë pajisje shtesë dhe përbën një alternativë me kosto efikase.

Realize the Ease of UHD Video Wall Implementation

Arrini paraqitje të saktë të ngjyrave përmes teknologjisë së avancuar të kalibrimit të Samsung

Për të ofruar një zgjidhje më të rafinuar direkt nga kutia që mund të implementohet lehtë dhe shpejt, ekraneve UHF5 Series të Samsung u bëhet një kalibrim rigoroz në fabrikë. Ky proces i detajuar përdor sensorë precizë dhe softuerët më të fundit për të kalibruar me imtësi paraqitjen e ekranit përtej asaj që normalisht presin klientët. Rezultati përmirëson balancën e të bardhës për të transmetuar mesazhe UHD të unifikuara dhe me më shumë ndikim. Për klientët që kërkojnë kalibrim edhe më të sofistikuar, UHF5 Series vjen e plotë me një set çipesh Advanced Color Management (ACM) dhe softuer Samsung Color Expert që mund të optimizojë cilësimet e ekranit.

Achieve Accurate Color Presentation through Samsung’s Advanced Calibration Technology

Mundësoni performancë rezistente të paneleve video për mur përmes cilësisë së shkëlqyer të paneleve

Ndërsa përdoruesit kërkojnë performancë të vazhdueshme afatgjatë të panelit video për mur në një gamë mjedisesh, rezistenca e ekranit është thelbësore për suksesin. Panelet video për mur UHF5 Series të Samsung kapërcejnë shumë sfida të zakonshme të përdoruesve për të siguruar performancë të sigurt 24 orëshe. Përmes testimeve të gjera, panelet video për mur të Samsung përforcohen për të mbrojtur ekranet kundër errësimit të paneleve. Gjithashtu, secili prej paneleve është pa efektin “Mura” për të parandaluar mungesën e uniformitetit të dritës së sfondit dhe tërheqjen vizuale të vëmendjes që krijon kjo. Këto veçori, së bashku me mbështetjen e vazhduar të ekipit të dedikuar të shërbimit të klientëve të Samsung, reduktojnë mirëmbajtjen për përdoruesit ndërkohë që transmetohen imazhe me cilësi superiore.

Enable Enduring Video Wall Performance through Excellent Panel Quality

Instalim i thjeshtuar falë kllapës speciale të montimit në mur

Përdoruesit e UHF5 Series mund të anashkalojnë çdo sfidë të perceptuar instalimi dhe strukturimi përmes përdorimit të kllapave speciale të montimit në mur të Samsung. Këto kllapa opsionale montimi në mur akomodojnë një shumëllojshmëri madhësish dhe konfigurimesh panelesh, duke krijuar mundësi të reja për konfigurime kreative dhe tërheqëse të pamjes. Duke reduktuar kohën dhe punën që kërkohet për të konfiguruar dhe çmontuar panelet video, kllapat e montimit të tyre përmirësojnë efikasitet të përgjithshëm duke u lejuar përdoruesve të fokusohen në çështje të tjera kritike biznesi.

Simplified Installation due to Special Wall Mount

Transmetoni përmbajtje të parezistueshme me shpenzime të reduktuara energjie

Për të vlerësuar më tej performancën e tyre efikase, panelet video UHF5 Series të Samsung kanë arritur certifikimin Energy Star 7.0. Kjo arritje nënkupton një kompozim ekologjik dhe procedura të transmetimit të përmbajtjes që kërkojnë burime ose emetime minimale. Përtej përfaqësimit të një alternative ekologjike, ekranet e certifikuara UHF5 Series të Samsung reduktojnë shpenzimet e energjisë – dhe mirëmbajtjen përkatëse – për përdoruesit

Deliver Compelling Content at Reduced Energy Expense
Specifikimi
 • Ekrani
  • Madhësia diagonale 46"
  • Lloji i panelit D-LED DID
  • Rezolucioni 1920 x 1080
  • Pjerrësia në piksel (HxV) 0.53025 (H) x 0.53025(V)
  • Madhësia e ekranit aktiv (HxV) 1018.08(H) x 572.67(V)
  • Ndriçimi (Tipik) Maks. 700 cd/m2
  • Shkalla e kontrastit 4000:1
  • Këndi i shikimit (H/V) 178/178
  • Koha e reagimit 8 ms
  • Ngjyra e ekranit 8 bit - 16.7M
  • Gama e ngjyrave 72 %
  • Frekuenca e skanimit H 30kHz ~ 81kHz
  • Frekuenca maksimale e pikselëve 148.5MHz
  • Frekuenca e skanimit V 48Hz ~ 75Hz
  • Ndriçimi Maks. 700
  • Raport i kontrastit dinamik MEGA DCR
 • Lidhja
  • HDMI In 2
  • DP In 1
  • DVI In 1
  • Tuner In N/A
  • USB 1
  • Component In N/A
  • Kompozit Hyrës N/A
  • RGB hyrës D-Sub
  • IR In Po
  • IR dalëse Po
  • Audio hyrëse Minifishë stereo, DVI/HDMI
  • Audio dalëse Minifishë stereo
  • Video dalëse DP 1.2
  • RS232 In Po
  • RS232 Out Po
  • RJ45 In Po
  • RJ45 Out N/A
  • WiFi N/A
 • Ushqyesi
  • Furnizimi me energji AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Konsumi i energjisë (Regjimi joaktiv) më pak se 0,5 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi aktiv) Maks.: 132 W, Tip.:98 W, BTU (Maks.): 450,4 W
  • Konsumi i energjisë (Regjimi i fjetjes) më pak se 0,5 W
 • Përmasat
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 1023.8 x 578.4 x 47.9 mm
  • Përmasat e paketës (GjxLxTh) 1171 x 734 x 277 mm
 • Pesha
  • Pesha e setit 13.2 kg
  • Pesha e paketimit 19.2 kg
 • Kushtet e punës
  • Temperatura 0~40 ℃
  • Lagështia 10~80 (pa kondensim)
 • Specifikimi mekanik
  • Kllapë montimi VESA 400 x 400 mm
  • Gjerësia e kornizës 3.4mm(U/L), 2.0mm(R/B)
  • Lloji i opsionit të Media Player SBB, Signage player box
 • Veçori të përgjithshme
  • Speciale Mbështetje ACM (Advanced Color Management), Auto Ndërrim dhe rikuperim automatik i burimit, Veshje 11%, Sensor temperature, RS232C/RJ45 MDC, Plug and Play (DDC2B), Panel video për mur (15x15(OSD)), Daisy Chain për Panel video për mur (10x10), Ekran me bosht, Rrotullim imazhi, Kyçje me buton, DP 1.2 Daisy Chain Dixhitale (Mbështet rezolucionin UHD, mbështet HDCP), Përditësim inteligjent F/W, Bateri ore (80 orë mbajtje ore)
 • Veçori opsionale
  • Montimi WMN-46VD
 • Aksesor
  • Përfshirë Udhëzuesi i konfigurimit të shpejtë, Karta e garancisë, Kablloja DP, Kablloja stereo në DB9, Kordon energjie, Telekomandë, Bateri
 • Certifikimi dhe përputhshmëria
  • EMC FCC (SHBA) FCC Pjesa 15, Nënpjesa B Kategoria A, CE (Evropë) EN55022, EN55024, VCCI (Japoni) V-3 (CISPR22), KCC (Kore) : KN22, KN24, BSMI (Tajvan) : CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australi) : AS/NZS3548.(CISPR22), CCC (Kinë) : GB9254-2008, GB17625.1-2012
  • Siguria UL (SHBA) : UL 60950-1, CSA (Kanada) : CSA C22.2 No. 60950-1, TUV (Gjermani) : EN60950-1, NEMKO (Norvegji) : EN60950-1, KC (Kore) : K60950-1, CCC (Kinë): GB4943.1-2011, PSB (Singapor): C60950-1, GOST (Rusi): IEC60950-1, EN55022, SIQ (Slloveni): IEC60950-1, EN55022, PCBC (Poloni): IEC60590-1, EN55022, NOM (Meksikë) : NOM-019-SCFI-1993, IRAM (Argjentinë): IEC60950-1, SASO (Arabi Saudite) : IEC60950-1

**Disa funksione të Samsung Smart TV mund të mos jenë të disponueshme nëse nuk pranoni në mënyrë të qartë për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal.

Shkarkim manual

46" Videomur seria UHF5 (LH46UHFCLBB/EN)

Manualet

2018.10.04

Manuali i përdorimit versioni 05

(ANGLISHT)

2018.09.20

Udhëzues i shpejtë versioni 02

(ANGLISHT, BULLGARISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT)