SM-A920FZIDSEE

Galaxy A9 (2018, Dual SIM)

Kamera e parë e katërfishtë në botë Bateri që zgjat Siguri me shumë nivele
Numri i kartave SIM Dual SIM
Ngjyra rozë

Dizajn cilësor ergonomik

Stil i sofistikuar që lë mbresa. Galaxy A9 përmban një finiturë të stilizuar dhe me shkëlqim që vjen në një larmi opsionesh me gradacione të veçanta ngjyrash. Dizajni i tij i hijshëm dhe ergonomik e bën komod në mbajtje gjatë mbledhjeve dhe prezantimeve me klientët.

Dizajn cilësor ergonomik

*Ngjyrat e disponueshme mund të ndryshojnë sipas vendit.

Shihni më shumë në ekranin e gjerë

Galaxy A9 përmban Infinity Display Full HD+ Super AMOLED 6.3”, duke mundësuar mbulim të zgjeruar të ekranit, që të mund ta menaxhoni rrjedhën tuaj të punës me lehtësi dhe saktësi. Tani ju mund të shikoni me komoditet emaile, dokumente dhe përmbajtje multimediale pa nevojën e bezdisshme për rrëshqitje.

Shihni më shumë në ekranin e gjerë

*Ekrani i matur diagonalisht si një drejtkëndësh i plotë pa llogaritur cepat e rrumbullakosura.* Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga cepi në cep.

Kamera e parë e katërfishtë në botë

Me një kamera të katërfishtë me zmadhim optik 2-fish, kënd zgjerues 120˚ Ultra Wide dhe funksione të avancuara të thellësisë së fushës, Galaxy A9 ju lejon të fokusoheni në detaje specifike në zyrë dhe në terren. Kamera e tij kryesore prej 24 MP kap imazhe rezolucioni të lartë edhe në mjediset e punës me ndriçim të ulët.

Kamera e parë e katërfishtë në botë

Funksione inteligjente për kamerën

Komoditet i shtuar në të gjithë punën tuaj kreative. Galaxy A9 automatikisht do të zbulojë subjektet edhe kur bëni foto në ambiente të mbyllura ose gjatë natës dhe zgjedh ndërmjet 19 regjimeve për të optimizuar më tej rezultatet e imazhit.

 Përmirësuesi i Pamjes
*19 regjime në dispozicion me Përmirësuesin e Pamjes: Ushqim, Portrete, Lule, Skena brenda, Kafshë, Peisazhe, Gjelbërim, Pemë, Qiell, Male, Plazhe, Agime dhe perëndime, Rrëshqitje në ujë, Skena në rrugë, Skena natën, Ujëvara, Dëborë, Zogj, Tekst. **Saktësia e Përmirësuesit të Pamjes mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose subjektit.

Galaxy A9 zbulon mbylljen e syrit, turbulllimin e fytyrës dhe dritën nga pas, pastaj ju njofton kur diçka nuk është siç duhet në fotografinë tuaj. Në këtë mënyrë mund të ripunoni dhe të ribëni pozën përpara sesa momenti të humbasë.

 Zbulimi i të Metës
*Saktësia e Zbulimit të Metës mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose subjektit.**Zbulimi i të Metës zbulon Mbylljen e Syrit, Turbulllimin e Fytyrës dhe Dritën nga Pas.***Zbulimi i mbylljes së syrit dhe turbullimit funksionon më mirë kur ka tre ose më pak njerëz në kuadër, 1.5 metra ose më pranë kamerës. ****Zbulimi i të metës së dritës nga pas dërgon njoftime çdo 24 orë kur të metat zbulohen dhe funksionon kur modaliteti HDR është i çaktivizuar.

Një mënyrë më inteligjente bashkëveprimi

Me Bixby, Galaxy A9 merret me detyrat e përditshme që të mund të përqendroheni në çështje të rëndësishme. Bixby Voice mundëson përpunim më të shpejtë për të thjeshtuar fluksin tuaj të punës. Bixby Home dhe Rikujtesa menaxhojnë detyrat kryesore, ndërsa Bixby Vision merr informacion të biznesit për të ndihmuar në punën tuaj.

Një mënyrë më inteligjente bashkëveprimi

*Bixby njeh vetëm disa thekse dhe dialekte të anglishtes (SHBA), gjuhës koreane dhe kinezçes mandarin. Pritet të mbështeten gjuhë të tjera.*Përdorimi i Bixby mund të jetë i kufizuar në disa rrethana, mes të cilave, por pa u kufizuar vetëm në to, gjatë regjistrimit multimedial (video/lojë/zë), telefonatave (duke përfshirë telefonatat dalëse), modalitetit të kursimit maksimal të energjisë, modalitetit të urgjencës, modalitetit për fëmijët dhe MirrorLink™.*Ofrimi i shërbimit mund të ndryshojë sipas vendit.*Bixby kontrollon aplikacionet e zgjedhura. Pritet të mbështeten aplikacione të tjera.*Nevojitet identifikimi në llogari Samsung dhe lidhje me rrjetin e të dhënave (Wi-Fi ose rrjet të dhënash).*Ndërfaqja e përdorimit mund të ndryshojë.

Merrni informacion me një vështrim

Qëndroni të informuar për të shkuar përpara. Galaxy A9 ju mban në dijeni të përditësimeve të rëndësishme dhe ju lejon t'i shikoni menjëherë me Ekranin gjithnjë aktiv. Shfaqni në çast njoftimet hyrëse të takimeve me klientët, njoftimet e motit, si dhe datën dhe kohën në çdo vend të botës, pa pasur nevojë të aktivizoni telefonin.

Merrni informacion me një vështrim

Mbajini veç punën dhe mesazhet personale

Kaloni pa ndërprerje mes jetës personale dhe profesionale. Dual Messenger ju lejon të keni dy llogari të ndryshme brenda të njëjtit aplikacion të mesazheve. Bisedoni lehtësisht me bashkëpunëtorët e biznesit ose kontaktoni me familjen pa pasur nevojë të identifikoheni apo çidentifikoheni.

Mbajini veç punën dhe mesazhet personale

*Aplikacionet e mbështetura mund të ndryshojnë sipas vendit.*Veçoria e Dual Messenger mund të mos jetë e përdorshme në aplikacione që nuk njohin identifikues përdoruesish të ndryshëm për llogari. *Të gjitha imazhet dhe veçoritë mund të pësojnë ndryshime.

Performancë e fuqishme për të punuar shpejt

Galaxy A9 ofron kohë reagimi jashtëzakonisht të shpejtë dhe performancë të fuqishme në sajë të procesorit Octa Core së bashku me 6 GB ose 8 GB RAM. Mund të përshpejtoni flukset e punës së projekteve dhe të bëni shumë punë me lehtësi.

Performancë e fuqishme për të punuar shpejt

*Modeli 8 GB RAM i disponueshëm në disa vende.

Kapaciteti maksimal i memories

Galaxy A9 ndihmon në parandalimin problemeve që burojnë nga mbarimi i hapësirës. Me 128 GB memorie të brendshme dhe deri në 512 GB me mbështetje për kartë të jashtme SD, keni hapësirë ​​e mjaftueshme për të ruajtur në mënyrë të sigurt fotot, videot dhe dokumentet e mëdha kur jeni në lëvizje.

Kapaciteti maksimal i memories

*Karta microSD shitet veç. Disponueshmëria e kartës microSD 512 GB mund të ndryshojë sipas vendit.*Memoria aktuale e disponueshme mund të ndryshojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.

Dy numra në një telefon

Me opsionin Dual SIM, Galaxy A9 ju mundëson mbajtjen e të dy numrave tuaj, profesional dhe personal, në të njëjtin telefon, që puna dhe jeta të jenë të ndara nga njëra-tjetra. Kur jeni me punë jashtë vendit thjesht fusni një kartë ndërkombëtare SIM duke mbajtur numrin tuaj të brendshëm të lidhur.

Dy numra në një telefon

*Karta SIM shitet veç. Disponueshmëria e kartës SIM të dyfishtë mund të ndryshojë sipas vendit ose operatorit.

Më shumë energji gjatë ditës suaj

Me baterinë afatgjatë 3800mAh (tipike), Galaxy A9 siguron energji të mjaftueshme për të përfunduar projektet natën vonë ose telefonatat e punës. Ajo gjithashtu ofron lidhjen USB Lloji - C dhe është optimizuar për karikim të shpejtë, kështu që ju mund të vazhdoni punën me një vonesë të vogël.

 Ditë
*3,800mAh (tipike) i referohet vlerës tipike të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushtet e laboratorit të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.samsung.com

Me baterinë afatgjatë 3800mAh (tipike), Galaxy A9 siguron energji të mjaftueshme për të përfunduar projektet natën vonë ose telefonatat e punës. Ajo gjithashtu ofron lidhjen USB Lloji - C dhe është optimizuar për karikim të shpejtë, kështu që ju mund të vazhdoni punën me një vonesë të vogël.

 Natë
*3,800mAh (tipike) i referohet vlerës tipike të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushtet e laboratorit të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.samsung.com

Siguri e shkalles ushtarake nga mikroçipi e lart

Mbroni të dhënat e biznesit tuaj me një platformë sigurie të nivelit të lartë: Samsung Knox. Është e përfshirë në pajisje dhe program, duke siguruar shtresa të shumta të mbrojtjes sapo e hapni kutinë. Dhe mbikqyrja e menjëhershme ndihmon në sigurimin e mbrojtjes dhe parandalon shkelje në zyrë ose në një udhëtim biznesi.

Siguri e shkalles ushtarake nga mikroçipi e lart

*Knox i referohet platformës së sigurisë Knox të integruar dhe falas, si dhe zgjidhjeve shoqëruese opsionale me pagesë nga Knox.**TIMA është arkitekturë matjeje integriteti bazuar mbi TrustZone.

Përshtatësi i pajisjeve në xhepin tuaj

Konfiguroni nga distanca një numër të madh pajisjesh Samsung dhe përshtatjani nevojave të caktuara me anë të Knox Configure që vepron nga reja kompjuterike. Krijoni profile me cilësimet e pajisjeve, kufizime, aplikacione dhe përmbajtje të tjera dhe pajisjet e regjistruara do t’i marrin ato automatikisht përmes Wi-Fi dhe të dhënave celulare.

Përshtatësi i pajisjeve në xhepin tuaj

Vërtetim i besueshëm biometrik

Galaxy A9 thjeshtëson aksesin e telefonit me vërtetimin biometrik të njohjes së gishtave ose fytyrës për të rritur efikasitetin e punës. Për më tepër, shtimi i vërtetimit me dy faktorë, si futja e fjalëkalimeve dhe skanimi i gjurmëve të gishtave ofron një siguri më të madhe kundër daljes së jashtme të të dhënave.

 Gjurmë gishtash
* Në situata ku nevojitet një metodë më e sigurt për zhbllokimin, rekomandohet skanimi i gjurmëve të gishtave sesa njohja e fytyrës. * Imazhet e simuluara për qëllime ilustruese.

Galaxy A9 thjeshtëson aksesin e telefonit me vërtetimin biometrik të njohjes së gishtave ose fytyrës për të rritur efikasitetin e punës. Për më tepër, shtimi i vërtetimit me dy faktorë, si futja e fjalëkalimeve dhe skanimi i gjurmëve të gishtave ofron një siguri më të madhe kundër daljes së jashtme të të dhënave.

 Fytyra
* Në situata ku nevojitet një metodë më e sigurt për zhbllokimin, rekomandohet skanimi i gjurmëve të gishtave sesa njohja e fytyrës. * Imazhet e simuluara për qëllime ilustruese.
Specifikimi
 • Procesori
  • Shpejtësia e CPU 2,2 GHz, 1,8 GHz
  • Lloji i CPU Octa-Core
 • Ekrani
  • Madhësia (Ekrani_kryesor) 159.5mm (6.3" drejtkëndësh i plotë) / 157.4mm (6.2" kënde të rrumbullakosura)
  • Rezolucioni (Ekrani kryesor) 2220 x 1080 (FHD+)
  • Teknologjia (Ekrani kryesor) Super AMOLED
  • Thellësia e ngjyrave (Ekrani kryesor) 16M
 • Kamera
  • Kamera kryesore - Rezolucion (i shumëfishtë) 24.0 MP + 5.0 MP + 10.0 MP + 8.0 MP
  • Kamera kryesore - Numri F ( i shumëfishtë) F1.7 , F2.2 , F2.4 , F2.4
  • Kamera kryesore - Fokusimi automatik Po
  • Kamera kryesore - OIS Jo
  • Kamera e përparme - Rezolucioni 24.0 MP
  • Kamera e përparme - Numri F F2.0
  • Kamera e përparme - Fokus automatik Jo
  • Kamera e përparme - OIS Jo
  • Kamera kryesore - Blici Po
  • Kamera e përparme - Blici Jo
  • Rezolucioni i regjistrimit të videos UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
 • Memorja
  • Madhësia e RAM (GB) 6
  • Madhësia e ROM (GB) 128
  • Memoria e disponueshme (GB)* 108.9
  • Mbështetja për memorien e jashtme MicroSD (deri në 512GB)
 • Rrjeti/bartësi
  • Numri i kartave SIM Dual-SIM
  • Madhësia e kartës SIM Nano-SIM (4FF)
  • Lloji i folesë së kartës SIM SIM 1 + SIM 2 + MicroSD
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B4 (AWS), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B13 (700), B17 (700), B20 (800), B26 (850), B28 (700), B66 (AWS-3)
  • 4G TDD LTE B38 (2600), B40 (2300), B41 (2500)
 • Lidhja
  • ANT+ Po
  • Ndërfaqe USB USB lloji C
  • Versioni USB USB 2.0
  • Teknologjia e vendndodhjes GPS, Glonass, Beidou, Galileo
  • Fisha e kufjeve Stereo 3,5 mm
  • MHL Jo
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO
  • Wi-Fi Direkt Po
  • Versioni Bluetooth Bluetooth v5.0 (LE deri në 2 Mbps)
  • NFC Po
  • PC Sync. Smart Switch (version për PC)
 • OS
  • Android
 • Informacion i përgjithshëm
  • Faktori i formës Shirit prekjeje
 • Sensorët
  • Matës shpejtësie, Sensor i gjurmës së gishtit, Sensor xhiroskopi, Sensor gjeomagnetik, Sensor korridori, Sensor RGB drite, Sensor afërsie
 • Specifikimi fizik
  • Përmasat (LxGjxTh, mm) 162.5 x 77.0 x 7.8
  • Pesha (g) 183
 • Bateri
  • Koha e përdorimit të internetit (3G) (Orë) Deri në 13
  • Koha e përdorimit të internetit (LTE) (Orë) Deri në 15
  • Koha e përdorimit të internetit (Wi-Fi) (Orë) Deri në 15
  • Koha e luajtjes së videos (orë) Deri në 19
  • Kapaciteti i baterisë (mAh, tipik) 3800
  • E çmontueshme Jo
  • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 59
  • Koha e luajtjes së audios (orë, gjithmonë me ekranin fikur) Deri në 112
  • Koha e bisedës (3G WCDMA) (orë) Deri në 23
 • Audio dhe video
  • Formati i luajtjes së videos MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Rezolucioni i luajtjes së videos UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
  • Formati i luajtjes së audios MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
 • Shërbimet dhe aplikacionet
  • Mbështetja e Gear Galaxy Watch, Gear Circle (Mbështetja e menaxherit), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear VR me Kontrollues, Gear 360, Gear 360 (2017)
  • S-Voice Jo
  • Mobile TV Jo

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të mjedisit të përdorimit.
*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,720 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.
*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 159.5mm (6.3") në drejtkëndësh të plotë dhe 157.4 mm (6.2") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.