• Galaxy Note 10 e vendosur mbi Galaxy Note 10 plus, të dyja të vendosura në shpinën e tyre në një kënd me një S Pen blu të vendosur mbi Galaxy Note 10. Secili telefon ka një grafik me shkallëzim gradient në ekran dhe në anën tjetër të telefonave është teksti Galaxy Note 10 | Note 10+.
Galaxy Note10 | Note10+
Nga afër i Galaxy Note 10+ në regjimin peisazh me tekst që thotë I SIGURTË anembanë në ekran, me U të zëvendësuar nga imazhi i Samsung Knox.

Fuqia e sigurisë së kategorisë ushtarakePërparimet në teknologji ju lejojnë të jeni të lidhur gjatë gjithë kohës, por ajo lidhje pa pushim vjen me rrezikun më të lartë të cenueshmërisë. Galaxy Note10 dhe Note10+ ndihmojnë mbrojtjen e të dhënave tuaja të ndjeshme nga sulme keqdashës dhe maluer me mekanizmat e tij të mbrojtjes të përfshirë. Dhe me ndihmë teknike profesionale dhe opsione të pajisjes të sipërmarrjes, jeni gati që nga momenti kur e ndizni.

Samsung Knox

Krijuar për të mbrojtur biznesin tuaj

Platforma Samsung Knox është e përfshirë në pajisje nga cipi e sipër, duke ofruar siguri të celularit në gradë mbrojtjeje për të mbrojtur të dhënat tuaja nga kërcënime të ndryshme, përfshirë malware-t. Gjithashtu ofron Secure Folder, një pjesë e ndarë për të izoluar të dhënat tuaja më sensitive.

SHKONI TE SAMSUNG KNOX
Imazh i ilustruar i Galaxy Note10+ vendosur në regjimin e peisazhit parë nga ana e butonit të ndezjes/fikjes. Gjashtë shtresa pluskojnë mbi ekranin për të përfaqësuar shtresat e mbrojtjes që siguron Samsung Knox: Rrënja e Besimit në Harduer, Arkitektura e TrustZone, Mbrojtja dhe Shifrimi Gjatë Kohës së Përdorimit, SE për Android, Kuadri i Menaxhimit dhe Konteneri.
Easy Management

Kontroll i sipërmarrjes për pajisjet brenda dhe jashtë zyrës

Instalimi i një konfigurimi të personalizuar në të gjitha pajisjet e zyrës është bërë më i thjeshtë me Knox Configure. Për menaxhimin e vazhdueshëm të pajisjes, përfshirë përditësime të versionit OS, Knox Manage dhe E-FOTA ofrojnë mënyra të thjeshta dhe të sigurta për të menaxhuar pajisjet e shoqërisë tuaj kudo që janë.

SHKONI TE ZGJIDHJET E KNOX
Enterprise Technical Support

Ndihmë teknike premium për biznesin tuaj

Pajisjet celulare janë thelbësore për biznesin tuaj dhe çdo periudhë që ato nuk punojnë apo nuk janë efiçente janë të barazvlefshme me humbje të prodhimtarisë. Enterprise Technical Support ju ofron mundësinë e kontaktit direkt me ekipin tonë të ekspertëve të celularëve të sipërmarrjes. Me ndihmën e Nivelit 3 për çështjet që kanë lidhje me hardware-in dhe software-in e Samsung , biznesi juaj mund të vazhdojë të ecë.

*Enterprise Technical Support shitet veç dhe ndryshon sipas opsioneve të ndihmës.
*Kontaktoni ekipin e shitjeve për më shumë informacion mbi çmimet dhe disponueshmërinë.
*Enterprise Technical Support është e disponueshme vetëm në vende të caktuara. Për hollësi, ju lutemi vizitoni www.samsungknox.com/en/enterprise-tech-support/available-countries.

Enterprise Edition

Paketa e telefonit të punës e gjithë në një

Galaxy Note10 Enterprise Edition ndihmon nevojat komplekse të biznesit me efiçencë. Vjen me Knox Configure dhe Samsung E-FOTA në shërbimet MDM dhe mbështet Dhënien e Mirëmbajtjes së Sigurisë dhe Disponueshmërinë e Garantuar të Tregut. Paketa e pajisjeve Enterprise Edition ofron efiçencë të biznesit me kursime të kostos dhe ju ndihmon të konfiguroni thjeshtësisht një ekosistem celular të sipërmarrjes.

*Enterprise Edition është i disponueshëm vetëm për Galaxy Note10.
*Kontaktoni ekipin e shitjeve për më shumë informacion mbi çmimet dhe disponueshmërinë.

Dy telefona Galaxy Note 10, njëri i parë nga pas dhe tjetri i parë nga përpara me një grafik abstrakt në ekran. Pranë telefonit të parë nga pas është teksti që thotë Shërbimi, Knox Configure, E-FOTA në MDM. Pranë telefonit të parë nga përpara është teksti që thotë Ndihmë, Vendosje të shumta të sigurisë, Disponueshmëri e garantuar e tregut
Nga afër e pjesës së sipërme të S Pen blu, duke treguar pjesën e sipërme të takimit të argjendtë.

Fuqia e produktivitetit

Si një sipërmarrës, aftësia për të kryer biznesin në çdo kohë, kudo është e domosdoshme. Samsung DeX mund të lejojë përdorimin e PC ose Mac me një kabëll të vetëm USB për të lidhur Galaxy Note10 dhe Note10+, duke ju dhënë mundësinë e përdorimit të skedarëve dhe aplikacioneve me kapacitete për të kryer shumë detyra në të njëjtën kohë. Dhe mund të sinkronizoni pa probleme anembanë pajisjeve tuaja me llogarinë tuaj të Microsoft. Jashtë zyrës, ekrani në Galaxy Note10 dhe Note10+ është zmadhuar për një hapësirë pune të pandërprerë dhe S Pen i ri me një trup i shndërron klikimet dhe gjestet në një komandë për të kontrolluar telefonin tuaj. Tani çdo vend është vendi juaj i punës

Samsung DeX

Hap një botë të re të kompjuterit në PC ose Mac

Një kabëll i vetëm lidh telefonin tuaj me PC ose Mac tuaj, duke ju lejuar të tërhiqni dhe të vendosni skedarët, të kopjoni e të ngjisni dhe të bëni redaktime ndërmjet të dyve. Madje mund të kryeni shumë detyra në të njëjtën kohë si në kompjuter, ashtu edhe në telefonin tuaj, që do të thotë se mund të bëni telefonata ose të mbani shënime me S Pen në celular edhe ndërsa jeni të lidhur.

*Të disponueshëm vetëm në Galaxy Note10 dhe Note10+ dhe kërkon shkarkimin e aplikacionit për PC.
*Samsung DeX për PC kërkon shkarkimin e aplikacionit për PC dhe funksionon në Windows 7, 10 dhe versione të Mac OS më të rinj se 10.13. Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose kërkojnë licencë veç (për blerje) në Samsung DeX.
*Përmbajtja e mbrojtur meDRM mund të mos shfaqet siç duhet.

MËSONI MË SHUMË

*Të disponueshëm vetëm në Galaxy Note10 dhe Note10+ dhe kërkon shkarkimin e aplikacionit për PC.
*Samsung DeX për PC kërkon shkarkimin e aplikacionit për PC dhe funksionon në Windows 7, 10 dhe versione të Mac OS më të rinj se 10.13. Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose kërkojnë licencë veç (për blerje) në Samsung DeX.
*Përmbajtja e mbrojtur meDRM mund të mos shfaqet siç duhet.

Një kompjuter portativ i Samsung me një tabelv dhe grafikë në ekran dhe Galaxy Note 10+ e lidhur përmes kabllit USB me shënimin Ekrani i fikur në ekran.
S Pen

S Pen është tani telekomanda juaj

Komandoni telefonin tuaj me një shtypje të butonit të S Pen ose duke përdorur gjeste të thjeshta. Mund të kaloni përmes faqeve të prezantimit, të shikoni video, të komandoni volumin, të rregulloni zmadhimin e kamerës ose të bëni një fotografi. Teknologjia e përmirësuar Bluetooth ju lejon të komandoni telefonin tuaj nga larg përmes S Pen.

*Telekomanda e S Pen mund të funksionojë brenda 10 metrash nga pajisje, në varësi të mjedisit.
*Përdorimi i gjesteve në ajër mund të ndryshojë sipas aplikacionit.
Nga afër e një dore që mbani S Pen blu. Një grua duke qëndruar përpara një ekrani të prezantimit duke mbajtur Galaxy Note 10+ dhe S Pen.
Infinity-O Display

Më shumë ekran, më pak ndërprerje

Keni më shumë vend për të kryer shumë detyra në të njëjtën kohë në Galaxy Note10 dhe Note10+. Në dispozicion për herë të parë në dy madhësi, secila 6.3 inç ose 6.8 inç Infinity-O Display është prodhuar me teknologjinë Dynamic AMOLED për hollësi, ngjyrë dhe kontrast të mahnitshëm. Dhe pakëson dritën blu të dëmshme pa sakrifikuar ngjyrën.

*E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit tëGalaxy Note10 është 6.3 inç si një katror i plotë dhe 6.2 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; dhe madhësia e ekranit të Galaxy Note10+ është 6.8 inç si një katror i plotë dhe 6.7 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është më pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.

*E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit tëGalaxy Note10 është 6.3 inç si një katror i plotë dhe 6.2 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; dhe madhësia e ekranit të Galaxy Note10+ është 6.8 inç si një katror i plotë dhe 6.7 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është më pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.

Duar që mbajnv Galaxy Note 10+ me grafikë me vija në ekran, duke treguar pamjen e pandërprerë të Infinity-O Display.
Multi Device Experience

Thjesht qëndroni të lidhur me telefonin tuaj Galaxy në PC tuaj

Link to Windows sinkronizon fotografitë, mesazhet dhe njoftimet tuaja të fundit nga telefoni juaj tek PC juaj. Dhe pasqyrimi i ekranit ju lejon të vazhdoni të përqendroheni në punën e PC uaj ndërsa vazhdoni të ndiqni detyrat e telefonit tuaj në të njëjtën kohë. Gjithashtu OneDrive ndihmon për të ruajtur, mbrojtur, arkivuar, shpërndarë dhe përdorur skedarët tuaj nga secila prej pajisjeve tuaja, kudo.

*Disponueshmëria mund të ndryshojë në varësi të vendit ose operatorit.
*Përputhshmëria dhe disponueshmëria e funksioneve dhe veçorive mund të ndryshojë në varësi të aplikacionit.
*Për të ativizuar "Link to Windows", përdorni aplikacionin "Your Phone" nëPC tuaj. "Your Phone" është vendosur paraprakisht në PC me Windows 10 1809 ose më të ri dhe mund të shkarkohet për Windows 10 1803 ose versionet më të reja.

*Disponueshmëria mund të ndryshojë në varësi të vendit ose operatorit.
*Përputhshmëria dhe disponueshmëria e funksioneve dhe veçorive mund të ndryshojë në varësi të aplikacionit.
*Për të ativizuar "Link to Windows", përdorni aplikacionin "Your Phone" nëPC tuaj. "Your Phone" është vendosur paraprakisht në PC me Windows 10 1809 ose më të ri dhe mund të shkarkohet për Windows 10 1803 ose versionet më të reja.

Një burrë duke punuar në një kompjuter portativ dhe mban Galaxy Note 10+. Si kompjuteri portativ, ashtu edhe telefoni kanë të njëjtën bisedë të mesazheve me tekst në ekran, duke treguar sesi Lidhja me Windows sinkronizon mesazhet tuaja në PC tuaj.
Samsung Notes

Shndërron në çast shkrimin me dorë në tekst

Shkruani me shkrimin tuaj të dorës, ndryshoni ngjyrën e bojës dhe trashësinë ose zgjidhni stilet tuaja të preferuara të stilolapsit në aplikacionin e ri të Samsung Notes. Thjesht takoni për të shndërruar shënimet e projektit tuaj në tekst të lexueshëm që mund të kopjoni, të ngjisni dhe të shpërndani. Pavarësisht nëse jeni në një takim ose një ide thjesht u shfaq në mendjen tuaj, S Pen ju lejon të shkruani në çdo gjë që shikon në internet dhe jashtë internetit dhe pastaj t’a shpërndani atë në çast.

*Disponueshmëria e veçorisë së kalimit të tekstit mund të ndryshojë sipas gjuhës.
Katër telefona Galaxy Note 10+ parë të vendosur me ekranin lart me një shumëllojshmëri të përdorimeve të Samsung Notes në ekran dhe dy S Pens blu. Një ekran tregon një skicë të një ndërtese, një tjetër tregon Text Export, tjetri tregon një shënim me zmadhim GUI të vendosur sipër dhe telefoni i fundit tregon shkrimin me menunë e cilësimeve të ngjyra së sfondit.
Gjysma e poshtme e Galaxy Note 10+ parë në regjimin e peizazhit me një grafik abstrakt në ekran dhe të turbulluar pak për t’u dukur sikur po lëviz shpejt.

Fuqia e performancës dhe shpejtësisëE jetojmë jetën në telefon. Dhe kur një telefon përmban si jetën private, ashtu edhe jetën e punës, duhet të jetë aq i fuqishëm sa që t’i trajtojë të dyja pa probleme. Galaxy Note10 dhe Note10+ janë krijuar për performancë me shpejtësi të pabesueshme, me një procesor të fuqishëm e çiftim të RAM, dhe hapësirë masive të ruajtjes për të mbajtur pranë të gjitha skedarët tuaj të rëndësishëm. Dhe e lidh botën tuaj me shpejtësi super të shpejta dhe kapacitetin e përmirësuar të baterisë që zgjatur gjatë ditën. I krijuar nga baza e sipër për të ndihmuar që sipërmarrësit të shkojnë përpara.

*Jeta e vërtetë e baterisë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, tipareve dhe aplikacioneve të përdorur, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numri i herëve të karikuara dhe shumë faktorë të tjerë.

AP + Storage

Performancë si kompjuter portativ, pa qenë kompjuter portativ

Kombinimi i pabesueshëm i procesorit 7nm dhe deri në 12GB të RAM e bën punën tuaj të kryer as shpejt sa e bëni. Madje është aq inteligjent sa që të mësojë zakonet tuaja të celularit për të ngarkuar paraprakisht aplikacionet e përdorura shpesh, duke ju ndihmuar që të punoni me më shumë efiçencë. Dhe me ruajtje të zgjerueshme deri në 1TB me një kartë microSD, mund ta mbani punën tuaj pranë pa mbetur pa hapësirë.

*Ruajtja e vërtetë në dispozicion mund të ndryshojë sipas software-it të instaluar paraprakisht. Zgjerimi me MicroSD i disponueshëm vetëm në Galaxy Note10+ dhe Galaxy Note10+ 5G. Karta MicroSD shitet veç. Disponueshmëria e kartës MicroSD mund të ndryshojë në varësi të vendit dhe prodhuesit.
*12GB tëRAM i disponueshëm vetëm në Galaxy Note10 5G, Galaxy Note10+, dhe Galaxy Note10+ 5G. Galaxy Note10 vjen me 8GB të RAM. Kapaciteti RAM mund të ndryshojë në varësi të modelit, ngjyrës dhe vendit.

Power

Fuqi për të bërë që dita juaj të zgjasë më shumë

Me deri në 4300mAh (zakonisht) të energjisë së baterisë, Galaxy Note10+ zgjat aq sa edhe ju. Dhe kur keni nevojë për një shtysë, vendoseni në prizë duke ditur se Super Fast Charging do t’i japë jetë telefonit tuaj shpejt. Dhe Wireless PowerShare ju lejon t’i jepni dikujt tjetër një karikim ose të karikoni pajisjet tuaja që mund të vishen ndërsa karikoni telefonin tuaj.

*Energjia 4300mAh (zakonisht) e disponueshme vetëm në Galaxy Note10+. Galaxy Note10 është e pajisur me 3500mAh (zakonisht).
*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Galaxy Note10+ në mes të fushës së orës me hijen e tij që shtrihet si të jetë një orë diellore.

Wireless PowerShare

Bëni një të mirë të energjisë pa kabllo. Thjesht vendosni telefonin e kolegut tuaj në Galaxy Buds tuaj në pjesën e pasme të Galaxy Note10 and Note10+ për të filluar karikimin e kundërt.

*E kufizuar në smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë WPC Qi, si p.sh. Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, dhe pajisje që mund të vishen si p.sh Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, dhe Galaxy Buds. Mund të mos punojë me disa aksesorë, kapakë ose pajisje të markave të tjera. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimet e të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj.

*E kufizuar në smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë WPC Qi, si p.sh. Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, dhe pajisje që mund të vishen si p.sh Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, dhe Galaxy Buds. Mund të mos punojë me disa aksesorë, kapakë ose pajisje të markave të tjera. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimet e të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj.

Galaxy Note 10+ vendosur me ekranin poshtë në një tryezë me Galaxy Buds duke u karikuar sipër përmes Wireless PowerShare.

Super Fast Charging

Kapaciteti i madh i baterisë së Galaxy Note10 dhe Note10+karikohet shpejt, duke shfrytëzuar 25W të energjisë për një karikim prej 30 minutash që zgjat gjithë ditën.

*Vlerësuar ndaj nivelit mesatar të karikimit të versionit përpara lëshimit të Galaxy Note10+ LTE duke përdorur karikuesin në kuti së bashku me profilin e përdoruesit të një përdoruesi mesatar/të zakonshëm. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Vlerësuar ndaj nivelit mesatar të karikimit të versionit përpara lëshimit të Galaxy Note10+ LTE duke përdorur karikuesin në kuti së bashku me profilin e përdoruesit të një përdoruesi mesatar/të zakonshëm. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Galaxy Note 10+ parë nga përpara i lidhur me një kabëll Tipi-C USBme GUI i karikimit në ekran.
Connectivity

Transmetoni me shpejtësinë e ditës tuaj të punës

Wi-Fi inteligjent ju lidh më shpejt, duke ju lidhur qëndrueshëm dhe me sigurinë në rrjete publike në një zonë të ngarkuar, si hotele ose aeroporte. Kur nuk jeni në sferën e Wi-Fi, kalon pa probleme në LTE, duke arritur shpejtësi prej deri në 2.0Gbps që lejon shkarkime të shpejta dhe video-telefonata të konferencës të pandërprera.

*LTE 2.0Gbps është i disponueshëm vetëm ku lejohet përdorimi i Cat.20. Shpejtësia e vërtetë mund të ndryshojë sipas shtetit, operatorit dhe mjedisit të përdoruesit.
*Më i shpejtë sesa protokollet e mëparshme Wi-Fi. Vetëm të disponueshëm ku mund të përdoret Wi-Fi 6. Disponueshmëria e Wi-Fi 6 mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo rajonit.

Një grua duke mbajtur Galaxy Note 10+. Shfaqen njoftimet e menaxherit të shkarkimeve duke treguar dy objekte që po shkarkohen.
Pro-grade Camera

Regjistroni dhe redaktoni si një profesionist

Regjistroni hollësitë siç i shihni, pavarësisht nëse jeni në fushë ose në sallën e takimit. Sistemi me pese kamera të kategorisë profesionale tëGalaxy Note10+i përshtatet mjedisit për ndriçimin e duhur, ndalon tronditjen e filmimit me Super Steady (Super i Qëndrueshëm), dhe zmadhon për të regjistruar tingujt që dëshironi me një volum më të lartë. Pasi të keni përfunduar regjistrimin, bëni redaktime me paketën e redaktimit të përfshirë, duke shtuar muzikë, titra dhe madje ilustrime me S Pen.

*5 kamera të disponueshme vetëm në Galaxy Note10+. Galaxy Note10 ka 4 kamera: 1 përpara dhe 3 pas.

Dy telefona Galaxy Note 10+, njëri i parë nga përpara dhe tjetri i parë nga pas. Galaxy Note 10+ parë nga përpara është në një kënd me tre të katërtat nga ana e butonit të ndezjes/fikjes, duke treguar Kamerën e Selfit 10MP. Në ekran është një grafik abstrakt. Galaxy Note 10+ parë nga pas tregon sistemin me katër kamera që përfshin Kamerën DepthVision, Kamerën Telefoto 12MP, Kamerën me Kënd të Gjerë 12MP dhe Kamerën Ultra të Gjerë 16MP.

Zbuloni më shumë për fuqinë e nivelit të ardhshëm Note10 dhe Note10+.

MËSONI MË SHUMË