Galaxy S9 | S9+

Telefoni, i ri-imagjinuar.

Galaxy S9 and S9+ Intro Video

Ndërsa vija ndarëse mes punës dhe jetës sociale zbehet, ju nevojitet një hapësirë pune e lëvizshme që është fleksibël për të dyja: Galaxy S9 dhe S9+. Dizajni, kamera e avancuar dhe Samsung DeX ju lejojnë të punoni në mënyrë më inteligjente, ndërkohë që masat praktike të sigurisë i mbajnë të dhënat tuaja të sigurta.

Infinity Design

Ekrani mahnitës me pamje të pandërprerë.

Vendosini pamjet tuaja në ekranin imersiv Infinity Display që ju lejon të shikoni më shumë nga dokumentet dhe të dhënat tuaja në ekranin që shtrihet nga cepi në cep. Tërheqja minimale vizuale e vëmendjes do të thotë se mund të qëndroni të fokusuar te puna. Dhe me vizibilitetin e rritur për ambientet e jashtme, mund të shikoni detaje të gjalla në ekran edhe nën dritën e diellit.

*Infinity Display: një xham pothuajse pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.

Galaxy S9 or S9+ laying flat to show the Infinity Display with an image on-screen
Kamera

Kamera për ndriçim të ulët dhe momente Super Slow-mo.

Regjistrojini detajet qartë në ndriçim të ulët dhe regjistroni video Super Slow-mo me kamerën inovative në Galaxy S9 dhe S9+. Shkrepni foto me lehtësi falë Dual Aperture, që përshtatet sipas ambientit rrethues për fotografi mahnitëse nën çdo lloj ndriçimi.

*Dual Aperture mbështet regjimet F1.5 dhe F2.4. Instaluar në kamerën e pasme (S9)/kamerën e pasme të gjerë (S9+).
*Super Slow-mo mbështet vetëm rezolucionin HD. Kufizuar në 20 shkrepje për video dhe rreth 0,2 sekonda regjistrim dhe 6 sekonda luajtje për secilën shkrepje.
*Shikoni kapacitetin e hapësirës së disponueshme përpara përdorimit.

Galaxy S9 or S9+ seen from the back to show the dual camera
Samsung DeX

Përvoja si në desktop që udhëton me ju.

Kur jeni në një udhëtim biznesi apo punoni nga shtëpia, aksesoni dhe redaktoni me lehtësi skedarët në një ekran edhe më të madh. Duke lidhur Galaxy S9 ose S9+ me Samsung DeX Pad dhe një monitor, ju mund të përdorni telefonin tuaj si tastierë dhe fushë me prekje për një përvojë portative si në desktop.

*Rekomandohet përdorimi i kabllos origjinale HDMI dhe karikuesit të përfshirë me Samsung DeX Pad.
*Samsung DeX Pad, aksesorët dhe monitori shiten veç.
*E disponueshme në smartfonët e përzgjedhur Samsung që punojnë me Android 8.0+.

Galaxy S9 or S9+ with a spreadsheet on-screen sliding onto Samsung DeX Pad in front of a Samsung monitor
Galaxy S9 or S9+ with a spreadsheet on-screen sliding onto Samsung DeX Pad in front of a Samsung monitor
᠎ ᠎
᠎ ᠎
᠎ ᠎
᠎ ᠎
Samsung Knox 3.1

Platforma e sigurisë me mbrojtje me shumë shtresa.

Mbrojini të dhënat tuaja me sigurinë e shkallës ushtarake që ofron Samsung Knox 3.1. I integruar në harduer dhe në softuer, Samsung Knox kontrollon në mënyrë konstante integritetin e Galaxy S9 dhe S9+ për të diktuar ndërhyrjet dhe për të marrë masa.

*Për listën e plotë të certifikimeve të Samsung Knox, vizitoni www.samsungknox.com.

LEARN MORE KNOX
Illustration depicting the five layers of protection offered by Samsung Knox 3.1
Vërtetimi Biometrik

Metodat e shkyçjes të prodhuara për ty.

Aksesojeni telefonin me lehtësi duke përdorur metoda praktike vërtetimi. Dallimi i fytyrës dhe skanimi i syve funksionojnë bashkë për të formuar Skanimin inteligjent, që e bën të lehtë shkyçjen e Galaxy S9 dhe S9+ në mjedise të ndryshme pune.

*Saktësia e Skanimit inteligjent mund të variojë sipas kushteve të mjedisit.

Illustrated overlays of face recognition and iris scanning on a person’s face

Hapeni me një shikim, një trokitje, motiv ose PIN. Zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh të lehta për t’u përdorur për ta mbajtur telefonin të shkyçur deri kur t’ju nevojitet.

  • ᠎ Syri
  • ᠎ Fytyra
  • ᠎ Gjurma e gishtit
  • ᠎ Motivi
  • ᠎ Fjalëkalimi
  • ᠎ Kodi PIN