Fresher Air for Restaurants

System Air Conditioner Solutions

Svežiji vazduh za restorane

Fresher Air for Restaurants
KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

FUNKCIJE

Restorani zahtevaju izdašan i ujednačeni dovod vazduha kako bi se sprečilo širenje toplote i mirisa hrane iz kuhinje do prostora za obedovanje. Ovo može da predstavlja pravi izazov ako se radi o prostorijama sa visokim plafonom i velikim deljenim prostorima. Samsung rešenja za klimatizaciju vam omogućavaju da nezavisno podešavate i optimizujete temperaturu i protok vazduha u određenim prostorijama poput kuhinje i istovremeno centralno upravljate klimatizacijom deljenih zona kao što je prostor za obedovanje.

Nezavisno upravljanje klimatizacijom pojedinačnih zona

Restorani mogu da izgube dosta energije i novca ako ne mogu da prilagode klimatizaciju svakom radnom prostoru. Samsung rešenja za klimatizaciju vam omogućavaju da kontrolišete temperaturu i protok vazduha u više prostorija – pojedinačno i nezavisno. Ovo je naročito pogodno za izdeljene restorane koji se sastoje od hola, prostora za obedovanje, kuhinje, službenih kancelarija ili u kojima se radno vreme razlikuje.

Independent control of individual zones

Jednostavno prilagođavanje i upravljanje

Konvencionalni sistemi za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC) imaju samo sistem za centralno upravljanje, pa je skoro nemoguće pojedinačno podesiti performanse svake jedinice. Samsung rešenja za klimatizaciju sadrže pojedinačne kontrolere koji omogućavaju izuzetno prilagođeno upravljanje klimatizacijom određenih prostorija kao što je kuhinja. Rešenje se sastoji od centralnog kontrolera i jednostavnog sistema za upravljanje koji možete da koristite za praćenje i prilagođavanje uslova u velikom broju važnih prostora u restoranu, npr. sali za obedovanje.

Easy to tailor and manage

Svežiji miris u prostorijama restorana

Poslednja stvar koju želite dok jedete u restoranu je neprijatni miris hrane. Osim stvaranja sveže i prijatne atmosfere za goste restorana distribucijom vazduha bez promaje, Samsung rešenja za klimatizaciju takođe sprečavaju širenje neprijatnih mirisa. A kombinovanjem dovoda svežeg vazduha i klimatizacije u jednom sistemu, dobijeno je savršeno rešenje za kuhinju restorana.

 Fresher smelling restaurant areas