Peaceful Habitat for Residential

System Air Conditioner Solutions

Tih životni prostor u stambenim zgradama

Peaceful Habitat for Residential
KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

FUNKCIJE

Stvaranje mirnog i komfornog okruženja u stambenim zgradama je veoma važno. Ovo može da predstavlja pravi izazov ako se radi o prostorijama sa visokim plafonom, velikim deljenim prostorima i kada postoji velika potreba za svežim vazduhom. Samsung rešenja za klimatizaciju vam omogućavaju da nezavisno podešavate i optimizujete temperaturu i protok vazduha u određenim prostorima poput stambenih prostorija i istovremeno centralno upravljate klimatizacijom deljenih zona.

Nezavisno upravljanje klimatizacijom pojedinačnih zona

Stambeni objekti mogu da izgube dosta energije i novca ako ne mogu da prilagode klimatizaciju svakom korišćenom prostoru. Samsung rešenja za klimatizaciju vam omogućavaju da kontrolišete temperaturu i protok vazduha u više prostorija – pojedinačno i nezavisno. Ovo je naročito pogodno za podeljene stambene zgrade koje se sastoje od hola, stanova, restorana, kuhinje i uslužnih prostora ili u kojima se vreme korišćenja klimatizacije razlikuje i neke prostorije su prazne.

Independent control of individual zones

Jednostavno prilagođavanje i upravljanje

Konvencionalni sistemi za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC) imaju samo sistem za centralno upravljanje, pa je skoro nemoguće pojedinačno podesiti performanse svake jedinice. Samsung rešenja za klimatizaciju sadrže pojedinačne kontrolere koji omogućavaju izuzetno prilagođeno upravljanje klimatizacijom određenih prostora kao što su stanovi. Rešenje se sastoji od centralnog kontrolera i jednostavnog sistema za upravljanje koji možete da koristite za praćenje i prilagođavanje uslova u velikom broju važnih prostora u stambenoj zgradi.

Easy to tailor and manage

Mirno i komforno životno okruženje

Stvaranje mirnog i komfornog okruženja je izuzetno važno za dobrobit stanara i uživanje u domu. Inovativno jednosmerno krilce kojim se odlikuju Samsung rešenja za klimatizaciju smanjuje buku i istovremeno stvara mirno, rashlađeno i opuštajuće okruženje. Trougaoni dizajn zidne jedinice takođe obezbeđuje širu i jaču distribuciju vazduha, dok kompresor sa S-Inverterom pruža izvanrednu uštedu energije tokom hlađenja i grejanja, pa su troškovi korišćenja manji.

A peaceful, comfortable living environment