VRF, kasetë 360

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Komoditet maksimal

Kaseta 360 shpërndan ajër të freskët në mënyrë të njëtrajtshme në të gjitha drejtimet, duke ju mundësuar ftohje uniforme në të gjithë dhomën.

Freski e lehtë, asnjëherë shumë i ftohtë

Me një dizajn pa fletë që përhap lehtësisht ajër të freskët, do të ndjeheni mjaft të freskët pa ndjerë rryma ajri**. Falë mungesës së fletëve që bllokojnë qarkullimin e ajrit, nxjerr gjithashtu 25% më shumë ajër* dhe e përhap atë me tej.

"**Asnjë rrymë e ftohtë ajri midis lartësisë 0~1,5 m (deri në 14,0 kw)

* Brenda një rrezeje prej 5 m"

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360

"**Asnjë rrymë e ftohtë ajri midis lartësisë 0~1,5 m (deri në 14,0 kw)

* Brenda një rrezeje prej 5 m"

Përhap më shumë ajër në më shumë drejtime

Ventilatori përforcues novator përhap ajër të freskët në kënde më të ulëta. Duke krijuar një zonë më të ulët presioni rreth daljes, e drejton ajrin e freskët paralel me tavanin dhe e përhap atë në zonë më të gjerë.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360 Ventilator përforcues

Dizajni sferik për t'iu përshtatur çdo hapësire

Kaseta 360 përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo vendndodhje, me një dizajn sferik elegant dhe të sofistikuar që plotëson një sërë stilesh të dizajnit të brendshëm.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360 Kasetë 360

Zbuloni gamën "Kasetë 360"

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Kasetë 360 Gamë

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.