VRF, DVM S Eco

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Mbulim i gjerë për hapësira të vogla

Përjetoni komoditet maksimal në shtëpi ose punë me një performancë sa të fuqishme, aq dhe ekonomike.

Kapacitet i lartë. Zgjedhje e rëndësishme.

Si njësia e jashtme me shkarkim anësor më kompakte me kapacitetin më të lartë në botë, DVM S Eco është ideal për ato shtëpi apo biznese që kanë nevojë për mbulim të gjerë, por me hapësirë të kufizuar.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi VRF DVM S Eco

Kompakt për montimet në ballkon

Njësitë me gamën më të zakonshme të kapacitetit për shtëpi dhe zyra (4HP dhe 5HP) janë të ulëta dhe mund të montohet me lehtësi në ballkon. Në më pak se 1 m lartësi, ventilatori 1 DVM S Eco mund të montohet brenda pjesës së poshtme të dritareve të ballkonit.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi VRF DVM S Eco

Rrotullues i dyfishtë BLDC mjaft efikas

Njësia DVM S Eco me kompresor rrotullues të dyfishtë BLDC është zgjedhje ekonomike për përdorimet në banesa apo me pakicë.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi VRF DVM S Eco

Zbuloni gamën e DVM S Eco

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e plotë DVM S Eco

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.