VRF, DVM S

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Ngrohtësi

Njësia DVM S për jashtë optimizon komoditetin me zgjidhje të krijuara për efikasitet dhe menaxhim superior.

Ngrohje inteligjente dhe efikase

Mbushja e menjëhershme e njësisë së jashtme të DVM S përmirëson kontrollin e temperaturës duke ofruar ngrohje të sigurt në temperatura më të ulëta. Shkrirja më inteligjente dhe diktimi i borës ofron operim më të saktë, duke kursyer në energji dhe shpenzime.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi DVM S Për ambiente të jashtme

Performancë dhe efikasitet i avancuar

Falë teknologjisë së avancuar që përdor kompresor inverteri me spirale tejet efikas, shkëmbyes nxehtësie hibrid novator, si dhe shpërndarës me kapacitet të lartë, DVM S redukton në mënyrë radikale energjinë e humbur dhe përmirëson performancën.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi DVM S Për ambiente të jashtme

Zbuloni gamën e DVM S për ambiente të jashtme

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi DVM S Për ambiente të jashtme Gamë

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.