VRF, DVM me ujë

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Ngrohje dhe ftohje fleksibël

Moderoni ambientin e brendshëm me teknologjinë novatore të ngrohjes dhe ftohjes të bazuar në ujë të sistemit klimatik të ujit DVM S "Samsung".

Efikasitet më i lartë energjetik

Të kombinuara së bashku, disa nga teknologjitë inteligjente të sistemit ofrojnë efikasitet të lartë. "DVM S Water" ka një EER 8% më të lartë se modelet e zakonshme, si dhe një koeficient performace (COP) që e tejkalon konkurrencën me një mesatare prej 11%.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi VRF DVM S Water

Ftohje dhe ngrohje e pavarur

Me njësinë opsionale të kontrollit të modalitetit të sistemit DVM S, çdo njësi e brendshme mund të operojë në mënyrë të pavarur, duke bërë që ambiente të ndryshme të kenë temperatura të ndryshme në të njëjtën kohë.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi VRF DVM S Water

Zbuloni gamën e DVM S Water

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e plotë Gama DVM S Water

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.