CTR164NC01

CTR164NC01/BOL

The item is in the cart.

4 EA

Number of Burner

Po

Kitchen Timer

9

Power Level

Sipërfaqe Qeramike

Dizajni elegant dhe i sofistikuar i jep kuzhinës suaj një pamje ekskluzive. Kënaqësia në gatim e bën çdo pjatë më të shijshme!

Sipërfaqe Qeramike

Siguria automatike

Lëreni Samsung që t'ju qetësojë mendjen me mbylljen tonë të sigurisë që garanton që pajisjet tona të fiken kur ju doni që ato të fiken. Ne ofrojmë gjithashtu edhe një bllokim sigurie për fëmijët për t'i mbajtur duart e tyre të vogla larg rreziqeve.

Siguria automatike

Pastrohet vetëm me një të fshirë

Derdhja e ushqimit nuk është aspak problem për sipërfaqen qeramike të gatimit prej xhami të-lehtë-për-t'u pastruar Samsung. Me një dizajn të butë, ergonomik, pastrimi i ushqimit të derdhur si dhe shenjat e yndyrës pastrohen fare lehtë me një kalim të vetëm të një lecke të butë pastruese. Sipërfaqja e qeramikës madje duke mos u nxehur aq shumë sa pianurat e zakonshme, nuk e than ushqimin. Kështu kohën mund ta shpenzoni duke fshirë pjatën dhe jo pianurën.

Pastrohet vetëm me një të fshirë

Zona shumëpërdorimëshe e mban gatimin tuaj në formë.

U thoni miqve tuaj të vijnë të uritur sepse vatrat e gatimit me induksion nga Samsung përmbajnë zona shumëpërdorimëshe që akomodojnë me lehtësi çdo formë tenxhereje apo tave. Nëse variacioni është vërtet ajo që i jep shije jetës, atëherë zona shumëpërdorimëshe ju ndihmon ta mbani botën tuaj të shijshme.

Zona shumëpërdorimëshe e mban gatimin tuaj në formë.
  • 4 EA Number of Burner
  • Po Kitchen Timer
  • 9 Power Level

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.