DW5000MM Lavastovilje me Ekran të madh LED, 24"

DW60M5060BB/EO

The item is in the cart.

Monitoroni statusin me lehtësi dhe në mënyrë intuitive

Ekran i madh LED

Ngarkim i lehtë dhe larje e sigurt e servisit

Skara e tretë fleksible

Vendosni në mënyrë fleksibël enë të larta dhe të gjera

Rregullim i lehtë i lartësisë

Kurseni me lehtësi kohë dhe energji me ngarkesa të vogla

Gjysmë-ngarkesë

Monitoroni statusin me lehtësi dhe në mënyrë intuitive

Ekran i madh LED

Në dispozicionin tuaj tani është një mënyrë më e lehtë dhe më intuitive për të pastruar enët tuaja me një ekran të madh LED që është i lehtë për t’u lexuar. Ju mund të kontrolloni me lehtësi statusin, cilësimet, kohën e mbetur dhe progresin e ciklit me një shikim, edhe nga distanca. Prandaj, mund të monitoroni dhe kontrolloni me lehtësi performancën e larjes.

Monitoroni statusin me lehtësi dhe në mënyrë intuitive

Ngarkim i lehtë dhe larje e sigurt e servisit

Skara e tretë fleksible

Një skarë e tretë fleksible ofron hapësirë të dedikuar lart për artikujt e vegjël dhe të lehtë, siç janë servisi dhe mjetet e gatimit. Prandaj, artikujt tuaj janë të sigurt, por sërish pastrohen plotësisht përmes currilave të fuqishëm të ujit.

Ngarkim i lehtë dhe larje e sigurt e servisit

Vendosni në mënyrë fleksibël enë të larta dhe të gjera

Rregullim i lehtë i lartësisë

Një hapësirë e brendshme fleksibël është me lartësi të rregullueshme, prandaj skara e sipërme mund të ngrihet shpejt lart ose poshtë me 5 cm më shumë me një të prekur të këmbëzës. Duke krijuar më shumë hapësirë në skarën e poshtme, mund të vendosni enë me madhësi dhe forma të ndryshme, duke përfshirë tenxheret e larta, tiganët e tjerë dhe pjatat e mëdha.

Vendosni në mënyrë fleksibël enë të larta dhe të gjera

Kurseni me lehtësi kohë dhe energji me ngarkesa të vogla

Gjysmë-ngarkesë

Shkuan ato kohëra kur prisnit që lavastovilja të mbushej plot. Cilësimi me gjysmë ngarkese ju jep shumë fleksibilitet sepse lejon që të ngarkoni dhe të pastroni artikuj vetëm në zonën e poshtme. Prandaj, mund të kurseni kohë dhe energji duke vënë për larje ngarkesa të vogla dhe mund të keni lehtësinë e pastrimit të enëve në çdo kohë.

Kurseni me lehtësi kohë dhe energji me ngarkesa të vogla

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret

Higjienë

Opsioni i higjienës mund të aktivizohet me programe të caktuara për të pastruar gjithçka në mënyrë higjienike. Ky opsion e zgjat shpëlarjen e fundit dhe e rrit temperaturën e ujit në 70˚C, gjë që mundëson pastrim më të thellë dhe vret bakteret dhe mikrobet. Prandaj, enët, servisi dhe mjetet e gatimit janë gjithmonë të sigurta për t’u përdorur.

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret

Kurseni kohë me larje dhe tharje 60 minutëshe

Express Wash (60 minuta)

Një opsion Express Wash 60 minutësh jua pastron dhe jua than enët shumë më shpejt. Është ideal për ngarkesa të vogla me artikuj të ndotur lehtë që nuk kanë nevojë për pastrim vërtet intensiv, siç janë filxhanët, mjetet e gatimit dhe pjatat e ngrënies, sepse me këtë opsion aplikoni një cikël të plotë larjeje dhe tharjeje brenda vetëm 60 minutash.

Kurseni kohë me larje dhe tharje 60 minutëshe
  • Plotësisht inkaso Lloji instalimit
  • 24" Madhësia
  • Rrotullues Lloji i larjes
  • 6 Numri i opsioneve
  • 3360 ℓ Konsumi vjetor i ujit
  • 14 P/S Kapaciteti (Vendosja e sendeve)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.