DW5000MM Lavastovilje me Rregullim i lehtë i lartësisë, 24"

DW60M5040BB/EO

The item is in the cart.

Vendosni në mënyrë fleksibël enë të larta dhe të gjera

Rregullim i lehtë i lartësisë

Kurseni me lehtësi kohë dhe energji me ngarkesa të vogla

Gjysmë-ngarkesë

Plotësisht inkaso

Dizajni

24"

Madhësia

Vendosni në mënyrë fleksibël enë të larta dhe të gjera

Rregullim i lehtë i lartësisë

Një hapësirë e brendshme fleksibël është me lartësi të rregullueshme, prandaj skara e sipërme mund të ngrihet shpejt lart ose poshtë me 5 cm më shumë me një të prekur të këmbëzës. Duke krijuar më shumë hapësirë në skarën e poshtme, mund të vendosni enë me madhësi dhe forma të ndryshme, duke përfshirë tenxheret e larta, tiganët e tjerë dhe pjatat e mëdha.

Vendosni në mënyrë fleksibël enë të larta dhe të gjera

Kurseni me lehtësi kohë dhe energji me ngarkesa të vogla

Gjysmë-ngarkesë

Shkuan ato kohëra kur prisnit që lavastovilja të mbushej plot. Cilësimi me gjysmë ngarkese ju jep shumë fleksibilitet sepse lejon që të ngarkoni dhe të pastroni artikuj vetëm në zonën e poshtme. Prandaj, mund të kurseni kohë dhe energji duke vënë për larje ngarkesa të vogla dhe mund të keni lehtësinë e pastrimit të enëve në çdo kohë.

Kurseni me lehtësi kohë dhe energji me ngarkesa të vogla

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret

Higjienë

Opsioni i higjienës mund të aktivizohet me programe të caktuara për të pastruar gjithçka në mënyrë higjienike. Ky opsion e zgjat shpëlarjen e fundit dhe e rrit temperaturën e ujit në 70˚C, gjë që mundëson pastrim më të thellë dhe vret bakteret dhe mikrobet. Prandaj, enët, takëmet dhe mjetet e gatimit janë gjithmonë të sigurta për t’u përdorur.

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret

Kurseni kohë me larje dhe tharje 60 minutëshe

Express Wash (60 minuta)

Një opsion Express Wash 60 minutësh jua pastron dhe jua than enët shumë më shpejt. Është ideal për ngarkesa të vogla me artikuj të ndotur lehtë që nuk kanë nevojë për pastrim vërtet intensiv, siç janë filxhanët, mjetet e gatimit dhe pjatat e ngrënies, sepse me këtë opsion aplikoni një cikël të plotë larjeje dhe tharjeje brenda vetëm 60 minutash.

Kurseni kohë me larje dhe tharje 60 minutëshe
  • Plotësisht inkaso Dizajni
  • 24" Madhësia
  • E zezë Ngjyra/Materiali
  • Rrotullues Lloji i larjes
  • 13 P/S Kapaciteti (Vendosja e sendeve)
  • 3360 ℓ Konsumi vjetor i ujit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.