AIRVECTION Furrë inkaso me pastrim pirolitik, 68L

NV70K3370BS/OL
Ngjyra BLACKBLACK

The item is in the cart.

1700 W

Konveksion

68 L

Pesha/përmasat

595x595x566mm

Jashtë (GjxLxTh)

38.8kg

Pesha (neto)

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.

Ventilatorët dopio sillen në drejtime të kundërta që të përhapin nxehtësinë në mënyrë uniforme nëpër furrë, në mënyrë që të gjitha ushqimet tuaja të piqen me të njëjtën temperaturë dhe me të njëjtën shpejtësi. Gjithashtu arrin më shpejt temperaturën e dëshiruar dhe ka konsum më të lartë energjie.

Dy ventilatorë. Dy herë më e shpejtë dhe më efikase.

Mbetet krejtësisht i pastër - pa fshirje

Sistemi i pastrimit pirolitik ruan pamjen dhe pastërtinë e furrës suaj pa pasur nevojë për fshirje të gjata. Ai nxeh pjesën e brendshme të furrës që yndyrnat dhe mbetjet e pjekjes të digjen, pas së cilës mbetet pak përmbajtje e djegur që duhet hequr.

Mbetet krejtësisht i pastër - pa fshirje

Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha

Kapaciteti shumë i madh me 68 litra ju mundëson më shumë fleksibilitet. Për darkat familjare ose festat mund të përgatisni disa ushqime në të njëjtën kohë, siç është tava për ëmbëlsira ose tenxherja me gjellë, ose të vendosni brenda objekte të mëdha siç është pjekja e mishit për festa.

Pjek më shumë dhe porcione shumë më të mëdha

Konsumi i pabesueshëm i energjisë kursen paratë

E projektuar të ofrojë konsum të lartë energjie të kategorisë A, edhe pse vazhdon të ketë një hapësirë të madhe për pjekje. Duke pasur në shtëpinë tuaj efikasitet më të madh energjie do të mundeni të zvogëloni faturat e energjisë elektrike dhe kështu do të kurseni para.

Neverovatna ušteda energije štedi novac

Mbrojtje efektive nga mbitensioni

Funksioni i mbrojtjes nga mbitensioni parandalon dëmtimin elektrik ose mundësinë e qarkut të shkurtër. Ai zbulon kur tensioni rritet shumë dhe automatikisht mbyll furnizimin me energji.

Mbrojtje efektive nga mbitensioni
  • 1700 W Konveksion
  • 68 L Pesha/përmasat
  • 595x595x566mm Jashtë (GjxLxTh)
  • 38.8kg Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.