NV75K5571RS

NV75K5571RS/OL

The item is in the cart.

1200/1200 W

Convection

75 L

Përdorshëm Kapaciteti

595x595x566mm

Jashtë (WxHxD)

45.2kg

Pesha (kg)

Dy furra apo një. Zgjedhja është juaja.

Teknologjia Dual Cook ju jep fleksibilitet të plotë me zonat e sipërme dhe të poshtme të gatimit që mund të përdoren në mënyrë të pavarur, me temperatura dhe cilësime kohe të ndryshme, ose mund të përdorni të gjithë furrën për gatesa më të mëdha.

Dy furra apo një. Zgjedhja është juaja.

Qëndron krejtësisht e pastër – pa fërkim

Sistemi pirolitik i pastrimit e mban furrën të pastër dhe të rregullt pa harxhuar kohën me fërkime. Ai e nxeh brendësinë e furrës për të djegur yndyrnat dhe mbetjet e ngelura nga gatimi, duke lënë vetëm pak hi për ta fshirë

Qëndron krejtësisht e pastër – pa fërkim

Raft me rrëshqitje të lehtë dhe pa mundim

Një shinë teleskopike rrëshqet brenda dhe jashtë me lehtësi dhe pa mundim, edhe nëse përdorni tiganë të mëdhenj apo enë të mëdha. Prandaj, mund të vazhdoni të gatuani, të ktheni ushqimin tuaj dhe t'i hidhni erëza – pa bërë rrëmujë dhe pa derdhje

Raft me rrëshqitje të lehtë dhe pa mundim

Gatuan shumë më tepër dhe gatesa shumë më të mëdha

Një kapacitet masiv prej 75 litrash ju jep më shumë fleksibilitet. Për drekat familjare apo festat, mund të gatuani njëkohësisht shumë gatesa të ndryshme, si p.sh. tava me biskota ose tava, ose mund të vendosni brenda ushqime të mëdha, si p.sh. një gjel deti

Gatuan shumë më tepër dhe gatesa shumë më të mëdha

Efikasiteti mbresëlënës në energji ju kursen paratë

Është i projektuar për të ofruar efikasitet të jashtëzakonshëm të klasit A, megjithëse ka një hapësirë shumë të madhe furre. Duke e bërë shtëpinë tuaj më efikase në energji, ndihmon në reduktimin e faturave të energjisë elektrike dhe në kursimin e parave.

Efikasiteti mbresëlënës në energji ju kursen paratë

Mbrojtje efikase nga luhatjet e energjisë

Funksioni i mbrojtjes nga mbitensioni parandalon dëmtimet elektrike apo qarkun e shkurtër që mund të shkaktohen nga tensionet e paqëndrueshme. Pajisja e dallon kur tensioni rritet shumë dhe do ta shkëpusë automatikisht furnizimin me energji

Mbrojtje efikase nga luhatjet e energjisë
  • 1200/1200 W Convection
  • 75 L Përdorshëm Kapaciteti
  • 595x595x566mm Jashtë (WxHxD)
  • 45.2kg Pesha (kg)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.