CTR164NC01 Pianurë qeramike, me prekje, 7kW

CTR164NC01/BOL

The item is in the cart.

4 EA

Numri i bekut

575x505x52.6 mm

Neto (GjxLxTh)

Sipërfaqe qeramike

Dizajni elegant dhe i sofistikuar i jep kuzhinës suaj një pamje ekskluzive. Gatimi me plot kënaqësi i bën gatimet tuaja edhe më të shijshme!

Sipërfaqe qeramike

Siguria automatike

Lëreni Samsung që t'ju qetësojë mendjen me mbylljen tonë të sigurisë që garanton që pajisjet tona të fiken kur ju doni që ato të fiken. Ne ofrojmë gjithashtu edhe një bllokim sigurie për fëmijët për t'i mbajtur duart e tyre të vogla larg rreziqeve.

Siguria automatike

Një fshirje e thjeshtë është i gjithë pastrimi që nevojitet

Me sipërfaqen e gatimit në xham qeramik "e lehtë për t'u pastruar" nga Samsung derdhjet e mëdha nuk janë më problem. Me dizajnin e lëmuar dhe ergonomik, pastrimi i derdhjeve dhe i spërkatjeve të yndyrës është po aq i lehtë sa një fshirje e shpejtë me një leckë të butë. Dhe duke qenë se pianura nuk nxehet aq sa sipërfaqet e tjera elektrike të gatimit, derdhjet nuk digjen mbi të. Prandaj, mund të kaloni më shumë kohë duke pastruar pjatën sesa pianurën.

Një fshirje e thjeshtë është i gjithë pastrimi që nevojitet

Zona shumëpërdorimëshe e mban gatimin tuaj në formë.

U thoni miqve tuaj të vijnë të uritur sepse vatrat e gatimit me induksion nga Samsung përmbajnë zona shumëpërdorimëshe që akomodojnë me lehtësi çdo formë tenxhereje apo tave. Nëse variacioni është vërtet ajo që i jep shije jetës, atëherë zona shumëpërdorimëshe ju ndihmon ta mbani botën tuaj të shijshme.

Zona shumëpërdorimëshe e mban gatimin tuaj në formë.
  • 4 EA Numri i bekut
  • 575x505x52.6 mm Neto (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.