GE73A/BOL Mikrovalë me shkrirje të shpejtë, 20 l

GE73A/BOL

The item is in the cart.

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

Shkrirja jo vetëm që na harxhon kohën, por është edhe e paparashikueshme. Shumë shpesh përfundoni me një ushqim që është i shkrirë në disa vende dhe i ngrirë në disa të tjera. Por veçoria Rapid Defrost e Samsung ju lejon t'i shkrini ushqimet me shpejtësi dhe në mënyrë të njëtrajtshme, duke i kthyer ushqimet në gjendjen e tyre përpara ngrirjes dhe duke u përgatitur kështu për një darkë të shijshme.

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

E përshtatshme për çdo hapësirë kuzhine

Pjesa e jashtme e hollë zë më pak vend, duke qenë kështu në harmoni me çdo interier kuzhine.

E përshtatshme për çdo hapësirë kuzhine

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.