MG23K3575AS Furrë mikrovalë+skarë me emalim qeramik, 23l

MG23K3575AS/OL
Ngjyra SILVERSILVER

The item is in the cart.

Emalim qeramik

Emalim qeramik

Rrjeta (skara)

Lloji i produktit

23L

Kapaciteti i furrës

1250 W

Power Consumption (Mikrovalë)

Barbekju me valë nxehëse

Barbekjuja me valë nxehëse e kompanisë Samsung përgatit ushqime të përsosura në skarë. Teknologjia e tij e nxehjes trefish përdor barbekjunë, reflektorin e nxehtësisë dhe ajrin e ngrohtë i cili qarkullon me ndihmën e ventilatorit për gatim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm, kurse opsioni i valës nxehëse automatike thjeshtëzon sistemimin.

Barbekju me valë nxehëse

Browning Plus

Funksioni Browning Plus arrin teksturën dhe ngjyrën ideale të ushqimit tuaj, kështu që ushqimi jo vetëm duket i përkryer, por ka edhe shije të përsosur. Ai shton kohën e përgatitjes edhe 30 sekonda që ushqimi të bëhet me ngjyrë më të errët dhe të jetë krokant me nxehësin e barbekjusë.

Browning Plus

Keep Warm

Nëse përgatisni shumë ushqime, funksioni Keep Warm do t'i ruajë të gjitha në temperaturën e duhur pa mbigatim, me përdorimin e nxehësit të barbekjusë. Kështu ushqimi mbetet i ngrohtë dhe i shijshëm si ai i posa përgatitur i freskët, dhe është i gatshëm për servirje.

Keep Warm

Quick Defrost

Funksioni Quick Defrost shkrin ushqimin shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme. Algoritmi i saj automatik për shkrirje mat kohën e duhur për shkrirje me 5 lloje të zakonshme të ushqimit, kështu që duhet shumë më pak kohë për përgatitjen e ushqimeve.

Quick Defrost

CERAMIC INSIDE™

Brendësia rezistente qeramike Ceramic Inside™ pastrohet lehtë dhe nuk gërvishtet. Sipërfaqja e lëmuar mund të pastrohet pa fërkim dhe nuk do të ndryshojë ngjyrë me kalimin e kohës. Gjithashtu është rezistente ndaj ndryshkut dhe gërvishtjeve, dhe do të jetojë më gjatë.

CERAMIC INSIDE™

Recetat lokale

Plotësojini kërkesat tuaja me gatim tradicional shtëpie me përdorimin e gamës së gjerë të recetave lokale të paraprogramuara. Gjithashtu mund të përgatisni secilin nga këto ushqime thjesht me shtypjen e butonit, duke kursyer kështu kohën për përgatitjen e vakteve.

Recetat lokale

Regjimi EKO

Regjimi EKO zvogëlon mjaft konsumin e energjisë elektrike me konsumin më të ulët të energjisë në regjimin e gatishmërisë ndonjëherë. Kur nuk gatuani, energjia që përdoret për mirëmbajtjen e funksioneve kyçe është minimale, që bën që faturat e dritave të jenë më të ulëta.

Regjimi EKO
  • Rrjeta (skara) Lloji i produktit
  • 23L Kapaciteti i furrës
  • 1250 W Power Consumption (Mikrovalë)
  • 489x275x392 mm Jashtë (GjxLxTh)

Çfarë të bëj nëse gjatë përdorimit të furrës del një erë djegieje apo një erë e keqe?

Çfarë të bëj nëse gjatë përdorimit të furrës del një erë djegieje apo një erë e keqe?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

  • Emalim qeramik Emalim qeramik
  • Lloji i produktit Rrjeta (skara)
  • Kapaciteti i furrës 23L
  • Power Consumption (Microwave) 1250 W

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme