ME71A mikrovalë me shkrirje të shpejtë, 20ℓ

ME71A/BOL

The item is in the cart.

Solo

Lloji i produktit

0,7 ft kub / 20 litra

Oven Capacity

1150 W

Power Consumption (Microwave)

489 x 275 x 349 mm

Jashtë (GjxLxTh)

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

Shkrirja jo vetëm që na harxhon kohën, por është edhe e paparashikueshme. Shumë shpesh përfundoni me një ushqim që është i shkrirë në disa vende dhe i ngrirë në disa të tjera. Por veçoria Rapid Defrost e Samsung ju lejon t'i shkrini ushqimet me shpejtësi dhe në mënyrë të njëtrajtshme, duke i kthyer ushqimet në gjendjen e tyre përpara ngrirjes dhe duke u përgatitur kështu për një darkë të shijshme.

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

E përshtatshme për çdo hapësirë kuzhine

Pjesa e jashtme e hollë zë më pak vend, duke qenë kështu në harmoni me çdo interier kuzhine.

E përshtatshme për çdo hapësirë kuzhine
  • Solo Lloji i produktit
  • 0,7 ft kub / 20 litra Oven Capacity
  • 1150 W Power Consumption (Microwave)
  • 489 x 275 x 349 mm Jashtë (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.