ME73A Mikrovalë qeramike me smalt bioaktiv, 20 l

ME73A/BOL

The item is in the cart.

Pamja e përkryer në çdo kuzhinë

Dizajni i hollë dhe kompakt përshtatet në mënyrë të përkryer edhe në hapësirat më të vogla.

Pamja e përkryer në çdo kuzhinë

Shtypeni dhe kurseni

Kurseni deri në 40% energji në gjendje gatishmërie me butonin Eco. Thjesht shtypeni dhe nuk do të kurseni vetëm para në faturën e energjisë, por do të ruani edhe planetin.

Shtypeni dhe kurseni

Për pastrim të lehtë

Asnjëherë mos harroni asnjë njollë gjatë pastrimit. Me kënde të rrumbullakosura, fshirja e pjesës së brendshme të mikrovalës asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë se tani.

Për pastrim të lehtë

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

Shkrirja jo vetëm që na harxhon kohën, por është edhe e paparashikueshme. Shumë shpesh përfundoni me një ushqim që është i shkrirë në disa vende dhe i ngrirë në disa të tjera. Por veçoria Rapid Defrost e Samsung ju lejon t'i shkrini ushqimet me shpejtësi dhe në mënyrë të njëtrajtshme, duke i kthyer ushqimet në gjendjen e tyre përpara ngrirjes dhe duke u përgatitur kështu për një darkë të shijshme.

Nga ngrirja në freski sa hap e mbyll sytë.

Bllokimi i sigurisë për fëmijët

Furrat e Samsung janë të pajisura me bllokues të veçantë sigurie për fëmijët për t'i mbajtur duart e tyre të vogla larg rreziqeve.

Bllokimi i sigurisë për fëmijët

Tre valë janë më mirë se një.

Te Samsung, ne jemi krenarë që e përmirësojmë çdo produkt që krijojmë me teknologji inovative. Sistemi ynë Triple Distribution bën të mundur që gjithçka, nga pica deri te qumështi i ngrohtë, të dalin të përgatitura në mënyrë përkryer dhe të shijshme çdo herë, falë tre pikave të shpërndarjes së mikrovalëve. Me furrat tona me mikrovalë, do të shijoni gatime të njëtrajtshme dhe të plota.

Tre valë janë më mirë se një.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.