MW6000M Gatim i ri më i shpejtë Teknologjia HOTBLAST™

MC28M6075CS/OL

The item is in the cart.

Gatim i ri më i shpejtë

HOTBLAST™

Kontroll i lehtë

EASYVIEW™

Ushqime të gatuara në mënyrë të përkryer

Sensor inteligjent lagështire

Shijoni ushqime të skuqura në mënyrë më të shëndetshme

SLIM FRY™

Kontroll i lehtë

EASYVIEW™

Xhami EASYVIEW™ ju lejon të kontrolloni gatimin tuaj pa e hapur derën. Ndryshe nga furrat tradicionale me mikrovalë, një rrjetë metali në xham ofron më shumë vizibilitet brenda, por ofron po të njëjtën mbrojtje.

Kontroll i lehtë

Ushqime të gatuara në mënyrë të përkryer

Sensor inteligjent lagështire

Mjafton një shtypje e butonit të sensorit inteligjent të lagështirës për të përcaktuar lagështirën e brendshme të ajrit, ndërkohë që regjimi i gatimit dhe koha mund të rregullohen automatikisht për t'u siguruar që ushqimet gatuhen në mënyrë të përkryer.

Ushqime të gatuara në mënyrë të përkryer

Shijoni ushqime të skuqura në mënyrë më të shëndetshme

SLIM FRY™

Shijoni ushqime të skuqura më të shëndetshme pa skuqje të thellë. Teknologjia SLIM FRY™ kombinon zgarën me qarkullimin e ajrit të ngrohtë, në mënyrë që ushqimi të gatuhet siç duhet brenda dhe jashtë duke përdorur vetëm një sasi minimale vaji. Dhe nuk ka më tiganë me yndyrë apo spërkatje!

Shijoni ushqime të skuqura në mënyrë më të shëndetshme

Bëni kos në çdo kohë

Për ardhje brumi/kosi

Shijoni kekë, pica, bukë apo kos shtëpie në çdo kohë të ditës me funksionin e Fermentimit, i cili përdor teknologjinë e përparuar të fermentimit për ardhje brumi ose për të bërë kos natyral, pa pajisje shtesë.

Bëni kos në çdo kohë

Nga ngrirja në freski brenda pak minutash

Shkrirja e shpejtë

Funksioni i Shkrirjes së shpejtë e shkrin ushqimin shpejt dhe njëtrajtësisht. Algoritmi automatik i shkrirjes llogarit kohën e duhur për 5 lloje të zakonshme ushqimi, prandaj duhet më pak kohë për të përgatitur përbërësit.

Nga ngrirja në freski brenda pak minutash

Brendësi me pastrim të lehtë

CERAMIC INSIDE™

Sipërfaqja rezistente CERAMIC INSIDE™ është e lehtë për t'u pastruar dhe nuk gërvishtet. Sipërfaqja e lëmuar mund të pastrohet pa fërkuar dhe nuk e humb ngjyrën me kalimin e kohës. Ajo është edhe rezistente ndaj ndryshkut dhe gërvishtjeve, prandaj rron më shumë.

Brendësi me pastrim të lehtë

Kursim në gjendje gatishmërie

Regjimi ECO

Regjimi ECO redukton në mënyrë të konsiderueshme konsumin e energjisë me energjinë më të ulët në gjendje gatishmërie. Kur nuk jeni duke gatuar, energjia që përdoret për të ruajtur funksionet thelbësore është minimale, duke ju kursyer para në faturat e energjisë.

Kursim në gjendje gatishmërie

Ushqim i thekur përsosmërisht

Pllaka e fortë

Me pllakën e fortë ju mund të shijoni ushqime të thekura dhe krokante. Ajo pjek dhe skuq në mënyrë të njëtrajtshme pjesën e sipërme dhe të poshtme të ushqimeve të ngrira ose të mbetura si picat dhe copat e mishit të pulës. Gjithashtu mund të piqni dhe të skuqni pa vaj.

Ushqim i thekur përsosmërisht
  • Konveksion Lloji i produktit
  • 28 L Kapaciteti i furrës
  • 1400 W Konsumi i energjisë (mikrovalë)
  • 517 x 310 x 463 mm Jashtë (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.