NA3000H Pianurë gazi me nxehtësi të fuqishme 8.0 kW

NA64H3000AK/EO
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Ngrohje e fuqishme për gatim më të shpejtë

Ngrohje e fuqishme

Grillë hekuri e pafundme

4 secila

Pjesa e sipërme e sobës

I ndërtuar brenda

Lloji i instalimit

Ngrohje e fuqishme për gatim më të shpejtë

Ngrohje e fuqishme

4 vatra ofrojnë një fuqi mbresëlënëse - Kështu që mund të shijoni nxehtësinë ekstreme për gatim të shpejtë dhe intensiv, ose mund të vloni ujë dhe të përgatitni ushqim shumë më shpejt.

Ngrohje e fuqishme për gatim më të shpejtë

Jo më ngritje

Grillë hekuri e pafundme

Një Grillë hekuri e pafundme që ju lejon të lëvizni enët e kuzhinës lehtë dhe në mënyrë të sigurtë. Edhe enët më të rënda do të rrëshqasin përgjatë binarëve të saj pa lëvizur, pa u munduar t’i hiqni ato. Gjithashtu mund të pastrohet lehtësisht në një pjatalarëse.

Pamja e përparme
Pamje nga lart

Skuq në mënyrë të sigurtë

  • 4 secila Pjesa e sipërme e sobës
  • I ndërtuar brenda Lloji i instalimit
  • 600x50x520 mm Neto (GjxLxTh)
  • 8.0 kW Fuqia totale (gaz)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.