Filtër alumini që lahet. NK24M1030IS/UR

NK24M1030IS/UR
Ngjyra ArgjendArgjend
Redakto

The item is in the cart.

Qëndron ekstra i pastër

Filtër alumini që lahet

Mbani ajër të freskët në kuzhinën tuaj

3 shpejtësi përthithje

D

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

598 x min739 ~ max1,061 x 450 mm

Neto (GjxLxTh)

Qëndron ekstra i pastër

Filtër alumini që lahet

Një filtër alumini rezistent, që lahet lehtë mbron ventilatorin e daljes dhe zgjat jetëgjatësinë e motorit. Ai kap ajrin dhe pluhurin përpara se të bllokojë motorin ose të pengojë qarkullimin e ajrit. Dhe ka nevojë të pastrohet vetëm çdo 3-4 javë, mjaft lehtë pasi mund të lahet duke u futur lehtësisht në lavastovilje.

Qëndron ekstra i pastër

Mbani ajër të freskët në kuzhinën tuaj

3 shpejtësi përthithje

3 shpejtësi të ventilatorit me fuqi të mjaftueshme motori për të ofruar sasinë e duhur të nxjerrjes, duke larguar me efikasitet avujt dhe aromat e gatimit.

Mbani ajër të freskët në kuzhinën tuaj
  • D Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • 598 x min739 ~ max1,061 x 450 mm Neto (GjxLxTh)
  • 6.9 Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.