Ventilatorë me Filtër alumini që lahet

NK24M5060SS/UR
Ngjyra silversilver

The item is in the cart.

Qëndron ekstra i pastër

Filtër alumini që lahet

Shkëlqen fort

Dritat LED

Kontroll në majë të gishtave

Ekran Full Touch

531 ㎥/h

Nxjerrja maksimale (㎥ / orë)

Qëndron ekstra i pastër

Filtër alumini që lahet

Një filtër alumini rezistent, që lahet lehtë mbron ventilatorin e daljes dhe zgjat jetëgjatësinë e motorit. Ai kap ajrin dhe pluhurin përpara se të bllokojë motorin ose të pengojë qarkullimin e ajrit. Dhe ka nevojë të pastrohet vetëm çdo 3-4 javë, mjaft lehtë pasi mund të lahet duke u futur lehtësisht në lavastovilje.

Qëndron ekstra i pastër

Shkëlqen fort

Dritat LED

Dritat e shkëlqyera LED e bëjnë gatimin shumë të lehtë duke ju krijuar mundësinë të shihni se çfarë po gatuani, duke e shpërndarë dritën njëtrajtësisht mbi të gjithë sipërfaqen e gatimit. Dhe dritat LED konsumojnë shumë më pak energji, zgjasin më shumë dhe janë më të lehta dhe më ekonomike për t’u ndërruar. Kështu ato ju kursejnë faturat mujore të energjisë dhe kostot e zëvendësimit të llambave.

Shkëlqen fort

Kontroll në majë të gishtave

Ekran Full Touch

Shijoni një kontroll më të thjeshtë me një ekran Full Touch të integruar. Paneli i tij i ndritshëm LCD është i qartë dhe i lehtë për t’u lexuar dhe ka të njëjtin kontroll intuitiv të një ekrani me prekje si të një smartphone, prandaj specifikimet e dëshiruara rregullohen me një prekje të lehtë. Pamja e tij elegante dhe ekskluzive do ta përmirësojë pamjen e kuzhinës suaj.

Kontroll në majë të gishtave
  • 531 ㎥/h Nxjerrja maksimale (㎥ / orë)
  • B Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • 600 x min619 ~ max1,147 x 450 mm Neto (GjxLxTh)
  • 12.8 Pesha (neto)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.