NZ6000K Induksioni SMART me teknologjinë Virtual Flame™

NZ64N9777BK/E1
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Pothuajse më e lehtë, kontroll më intuiv

Teknologjia Virtual Flame™

Përgatisni në mënyrë fleksibël edhe më shumë vakte së bashku

Zona Fleks Plus

4 secila

Numri i bekut

600 X 56 X 520 mm

Neto (GjxLxTh)

Pothuajse më e lehtë, kontroll më intuiv

Teknologjia Virtual Flame™

Teknologjia Virtual Flame™ ju lejon të shijoni kontrollin vizual intuitiv të flakëve. Ndriçimi LED përpara vatrave shkëlqen si një flakë e gaztë dhe tregon nivelin e nxehtësisë për një mënyrë më intuitive për të gatuar. Gjithashtu, tregon qartë nëse vatrat janë të ndezura ose jo, duke ju qetësuar.

Pothuajse më e lehtë, kontroll më intuiv

Kontroll temperature intuitiv dhe i lehtë

Kontrolli me rrëshqitje

Gëzoni një mënyrë shumë më të lehtë për të gatuar me nxehtësinë e duhur. Paneli i Kontrollit të Rrëshqitjes mundëson kontroll të shpejtë dhe të saktë të temperaturës tuaj të gatimit. Thjesht rrëshqitni gishtin nëpër ekranin LED për të rregulluar nivelin e nxehtësisë me një lëvizje të lehtë. Dhe gjerësia e saj shtesë do të thotë që mund të jeni i saktë me cilësimet.

Kontroll temperature intuitiv dhe i lehtë

Bëjeni sobën tuaj të sigurtë për fëmijët

Kyçi i sigurisë për fëmijën

Mbani fëmijët tuaj të sigurt me një shtypje gishti! Kyçi i Sigurisë për Fëmijën parandalon edhe fëmijët më të vendosur nga aktivizimi i sipërfaqes së gatimit. Paneli i kontrollit mund të mbyllet plotësisht me një prekje të thjeshtë të një butoni. Kjo e bën të pamundur ndezjen e vatrës në mënyrë të rastësishme ose të qëllimshme, kështu që duart e vogla nuk do të digjen.

Bëjeni sobën tuaj të sigurtë për fëmijët

Automatikisht të sigurtë kur jeni të zënë

Fikja e sigurisë

Mos u shqetësoni se enët e pambuluara mund të jenë duke u zier së tepërmi. Funksioni Fikja e Sigurisë ju jep qetësi. Fiket automatikisht çdo zonë gatimi nëse gjërat janë lënë në to për një kohë të gjatë gatimi. Ose nëse nuk ka asnjë veprim pasi ka kaluar një periudhë e caktuar.

Automatikisht të sigurtë kur jeni të zënë

Përdorni ngrohjen e mbetur në mënyrë të sigurtë dhe efikase

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Kurseni energji dhe para duke përdorur nxehtësinë e mbetur në planin e punës. Një Indikator i Nxehtësisë 2 ju lejon të përdorni në mënyrë efikase çdo nxehtësi të mbetur. Tregon në mënyrë të qartë një ‘h’ nëse një zonë gatimi është më e nxehtë se 45°C ose një ‘H’ nëse shkon mbi 60°C, por fiket kur është e ftohtë dhe e sigurtë për t’u prekur.

Përdorni ngrohjen e mbetur në mënyrë të sigurtë dhe efikase
  • 4 secila Numri i bekut
  • 600 X 56 X 520 mm Neto (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.