NZ9770 Pianurë Chef Collection 7.0 kW

NZ84J9770EK/EO
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

4 secila

Numri i bekut

800X56X520 mm

Neto (GjxLxTh)

Gatim i përpiktë vizual me induksion

Teknologjia novatore Virtual Flame™ e Samsung ju tregon me pamje sesa e nxehtë është secila vatër nëpërmjet llambave LED që shndrisin sipas temperaturës së secilës zonë gatimi. Gëzojuni një forme më të përpiktë gatimi.

Gatim i përpiktë vizual me induksion

Rrotull e përpiktë me heqje

Rrotulla e lëvizshme magnetike ju bën të mundur komandimin me përpikëri të cilësimeve të temperaturës të Chef Collection Cooktop Samsung. Dhe duke qenë se mund të hiqet tërësisht, e bën më të lehtë dhe pastrimin e të gjithë sipërfaqes.

Rrotull e përpiktë me heqje

U përshtatet të gjitha formave e përmasave

Chef Collection Cooktop Samsung vjen me një zonë të madhe të hapur të quajtur Wide Flex Zone, të krijuar për gatimin e disa gjellëve njëherësh. Është e gjerë dhe me hapësirë të mjaftueshme për të mbajtur dhe tenxhere e tiganë të formave e madhësive të ndryshme, duke përfshirë dhe enë të mëdha kuzhine.

U përshtatet të gjitha formave e përmasave

Mbajeni gatimin të ngrohtë dhe gati

Butoni i Mbajtjes Ngrohtë është praktik kur përgatisni disa gatime, pasi ju lejon ta mbani ushqimin në temperaturën ideale, pa e mbigatuar. Ushqimi do të ketë shijen sikur sa është përgatitur, pavarësisht kohës se kur e servirni.

Mbajeni gatimin të ngrohtë dhe gati

Nxehtësi e lartë në çast

Butoni i Nisjes së Shpejtë shkurton hapat dhe kohën që duhet për të filluar gatimin, duke ofruar nxehtësi të lartë në çast, e cila mund të ulet gradualisht në vijim. Rriteni në çast nivelin e fuqisë nga 0 në 15, pa vonesë.

Nxehtësi e lartë në çast

Pushim me prekje në çast

Butoni i Pushimit ofron komoditet të mëtejshëm duke ju lejuar t'i kaloni të gjitha zonat e gatimit në një cilësim me korrent të ulët nëpërmjet thjesht një prekje. Për ta rinisur, thjesht prekeni sërish dhe kthejeni nxehtësinë në çast në nivelet tuaja fillestare të korrentit.

Pushim me prekje në çast
  • 4 secila Numri i bekut
  • 800X56X520 mm Neto (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.