AIRVECTION Furrë inkaso me dy ventilatorë, 68 L

NV70K1340BS/OL
Ngjyra silversilver

The item is in the cart.

1700 W

Konveksion

68 L

Kapaciteti i përdorshëm

595x595x566mm

Jashtë (GjxLxTh)

32,6 kg

Pesha (neto)

Dy ventilatorë. Për shpejtësi & eficencë të dyfishtë.

Ventilatorët e dyfishtë rrotullohen në drejtime të kundërta për ta përhapur nxehtësinë në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë furrën, kështu të gjitha ushqimet tuaja do të gatuhen me të njëjtën temperaturë dhe shpejtësi. Furra arrin temperaturën e caktuar më shpejt dhe është më eficente në energji.

Dy ventilatorë. Për shpejtësi & eficencë të dyfishtë.

Pastrim i lehtë me sistem katalitik

Një sistem katalitik e bën të lehtë mbajtjen pastër të furrës. Konturi katalitik në pjesën e pasme të furrës, përthith yndyrën e krijuar nga spërkatjet gjatë pjekjes dhe në temperatura të larta çdo mbetje oksidohet.

Pastrim i lehtë me sistem katalitik

Gatuan më shumë & tava të mëdha

Një kapacitet masiv prej 68 litrash krijon më shumë fleksibilitet. Ju mund të gatuani disa tava njëkohësisht, për drekat familjare apo festat, p.sh. tavë me biskota ose tavë me patate, apo të piqni brenda një tavë të madhe, si p.sh. gjel deti apo kec.

Gatuan më shumë & tava të mëdha

Eficencë mahnitëse në energji që ju kursen para

Është projektuar për të ofruar eficencë të jashtëzakonshme të klasit A, megjithëse ka një hapësirë shumë të madhe furre. Duke e bërë shtëpinë tuaj më efikase në energji, ndihmon në reduktimin e faturave të energjisë elektrike dhe në kursimin e parave.

Eficencë mahnitëse në energji që ju kursen para
  • 1700 W Konveksion
  • 68 L Kapaciteti i përdorshëm
  • 595x595x566mm Jashtë (GjxLxTh)
  • 32,6 kg Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.