NQ50H5537 Furrë e integruar Combo

NQ50H5537 Furrë e integruar Combo

NQ50H5537KB/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mënyrë të barabartë

Gatimi i kombinuar përfshin një furrë me mikrovalë “përzierëse” që gatuan ushqim shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Paraqet gjithashtu disa sisteme të nxehjes, përfshirë një konveksion që ndihmohet nga ventilatori që qarkullon nxehtësi barabar dhe grillat shtojnë kërcin.

Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mënyrë të barabartë Gatuan ushqim shpejt, plotësisht dhe në mënyrë të barabartë

Gatuan më shumë, dhe pjata më të mëdha

Ka një kapacitet masiv prej 50 litrash, kështu që mund të gatuani më shumë ose ushqime më të mëdha. Mund të përgatisni disa ushqime në të njëjtën kohë, si tabaka me biskota ose të vendosni lehtësisht gjëra të mëdha, si një rosto të madhe ose gjeldet të festave.

Gatuan më shumë, dhe pjata më të mëdha Gatuan më shumë, dhe pjata më të mëdha

Heq lehtësisht njollat e vështira

Pastrimi me avull ju lejon të tresni dhe të hiqni me lehtësi njollat e vështira në hapësirën e furrës. Thjesht mbushni kupën brenda furrës me ujë dhe ajo shpejt e mbush hapësirën, në mënyrë që mbeturinat të mund të fshihen.

Heq lehtësisht njollat e vështira Heq lehtësisht njollat e vështira

Mbylleni derën me siguri

Një derë me menteshën e Para-ndalimit (niveli 1) siguron që dera të mund të mbyllet pa zhurmë dhe me siguri. Ndalon automatikisht në nivelin e paracaktuar, në mënyrë që të mos mbyllet shumë shpejt dhe të krijojë një zhurmë të madhe ose të shkaktojë derdhje ose aksidente.

Mbylleni derën me siguri Mbylleni derën me siguri

Dizajn i përsosur modern

Paraqet një dizajn me shkëlqim dhe elegant që i përshtatet në mënyrë të përsosur dekorit të kuzhinave moderne. Xhami i tij krejtësisht i zi përzihet pa problem ne mjedisin rreth tij, ndërsa butonat me prekje të shkëlqyeshme blu të akullit të tij shtojnë një element kontemporan.

Dizajn i përsosur modern Dizajn i përsosur modern

Specifikimet

  • Konveksion 2500 W
  • Pesha (neto) 38.3kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.