Furra me mikrovalë TRANSFORMER me malim qeramik, 23L

FG87SUG/OL
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Grilla

Lloji

23L (0.8 këmbë kub)

Kapaciteti i furrës

1200 W

Konsumi i energjisë (Mikrovalë)

489 x 275 x 360 mm

Jashtë (GjxLxTh)

Ceramic Inside™

Furra me mikrovalë TRANSFORMER paraqet një pjesë të brendshme të lëmuar prej qeramike që është e lehtë për t’u pastruar dhe nuk do të gërvishtet ose çngjyroset me kalimin e kohës. 99.9% mbrotje kundër bakterieve dhe pjesa e brendshme që u reziston gërvishtjeve është krijuar për të zgjatur.

Ceramic Inside™

Regjimi ECO

TRANSFORMER ka konsumin më të ulët në botë kur është në pritje. Konsumatorët mund të kursejnë 40% të energjisë në pritje.

Regjimi ECO

Shkrirje e Shpejtë

Shkrirja e Shpejtë ju lejon të shkrini ushqimet e ngrira shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme. Ushqimi nuk do të qulloset. Shkrini ushqimet e ngrira në gjendjen e tyre më të freskët, në mënyrë që ju dhe familja juaj të mund të shijoni ushqime të shijshme kurdo që dëshironi.

Shkrirje e Shpejtë

Recetë Lokale

Plotësoni dëshirat për shijet tradicionale të shtëpisë me një shumëllojshmëri të gjërë recetash lokale të programuara paraprakisht në MW5200J Solo/Grillë e Samsung.

Recetë Lokale

Sistemi i Shpërndarjes së Trefishtë

Merrni pjata të gatuara në mënyrë të përsosur çdo herë falë Sistemit të Shpërndarjes së Trefishtë - mikrovalët dërgohen përmes tre vrimave në hapësirën e furrës për mbulim më të gjërë dhe shpërndarje më të saktë të nxehtësisë.

Sistemi i Shpërndarjes së Trefishtë

Kyçi i Sigurisë për Fëmijën

Furra me mikrovalë TRANSFORMER është e rezistueshme ndaj fëmijëve me kyçe speciale të sigurisë për t’i mbajtur duart e vogla larg nga rreziku.

Kyçi i Sigurisë për Fëmijën
  • Grilla Lloji
  • 23L (0.8 këmbë kub) Kapaciteti i furrës
  • 1200 W Konsumi i energjisë (Mikrovalë)
  • 489 x 275 x 360 mm Jashtë (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.