18" Lavastovilje me më pak zhurmë DW4000RM

DW50R4040BB/EO
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Më pak zhurmë. Më pak shqetësime në shtëpi.

Më pak zhurmë

Kurseni kohë me një orë larje dhe tharje

Larje ekspres 1 orë

Ofron më shumë siguri nga dëmtimet e ujit

Aqua Stop

18"

Madhësia

Më pak zhurmë. Më pak shqetësime në shtëpi.

Më pak zhurmë

Shmangni shqetësimet që krijon një lavastoviljeje e zhurmshme. Kazani prej inoksi është projektuar për të krijuar shumë më pak zhurmë. Ai thith shumicën e zhurmës dhe dridhjeve kur është në punë, prandaj funksionon jashtëzakonisht qetë. Me 46 decibel është më e qetë se një bisedë normale.

Më pak zhurmë. Më pak shqetësime në shtëpi.

Kurseni kohë me një orë larje dhe tharje

Larje ekspres 1 orë

Pastroni dhe thani enët shumë më shpejt me opsionin Larje ekspres 1 orë. Është ideale për artikujt me ndotje të lehtë që nuk kanë nevojë për pastrim vërtet intensiv, si kupat, takëmet dhe pjatat e ngrënies. Me këtë do të kryhet një cikël i plotë larjeje dhe tharjeje për vetëm 60 minuta, duke ju kursyer kohë.

Kurseni kohë me një orë larje dhe tharje

Ofron më shumë siguri nga dëmtimet e ujit

Aqua Stop

Qëndroni të sigurt nga dëmtimet e papritura të ujit me funksionin e sigurisë Aqua Stop. Ai e mbyll furnizimin me ujë dhe lidhjen elektrike për të ndaluar punën e lavastoviljes. Kështu, ju mbron nga goditjet elektrike dhe dëmtimet mundësisht të kushtueshme të ujit në shtëpinë tuaj.

Ofron më shumë siguri nga dëmtimet e ujit

Rregullim lartësie fleksibël me një prekje

Auto Adjust

Futni më lehtë lloje dhe madhësi të ndryshme enësh. Me një prekje, veçoria Auto Adjust lejon që rafti i sipërm të lëvizë lart ose poshtë. Duke krijuar më shumë hapësirë në raftin e poshtëm, ai mund të akomodojë madhësi dhe forma të ndryshme enësh, duke përfshirë tenxheret e thella, pjatancat e gjera dhe pjatat e mëdha.

Rregullim lartësie fleksibël me një prekje

Ngarkoni me lehtësi takëmet dhe optimizoni hapësirën

Rafti i 3-të

Lajini enët dhe takëmet e mëdha në mënyrë më praktike me raftin e 3-të. Ai ofron një zonë të dedikuar për të vendosur takëmet dhe enët e kuzhinës. Artikujt mund të ngarkohen dhe hiqen më lehtë dhe më shpejt. Krahasuar me dy modelet e rafteve të Samsung, ajo liron më shumë hapësirë në pjesën tjetër të lavastoviljes për artikujt e tjerë.

Ngarkoni me lehtësi takëmet dhe optimizoni hapësirën

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret

Higjiena

Shpëlani në mënyrë higjienike për të eliminuar mikrobet dhe bakteret. Me disa programe, opsioni i Higjienës zgjat shpëlarjen përfundimtare dhe e rrit temperaturën e ujit në 70˚C. Kjo mundëson pastrim më të thellë me higjienizim me temperaturë të lartë. Prandaj enët, takëmet dhe mjetet e gatimit janë gjithmonë të sigurta për t'i përdorur.

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret
  • 18" Madhësia
  • Plotësisht e integruar Lloji instalimit
  • Rrotulluese Lloji i larjes
  • 9 P/S Kapaciteti (Vendosja e sendeve)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.